-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #6.901
kızlar bambaşka bir konuya parmak basıcam kusura bakmayın bebişler kilo aldığında seviniyoruz hepimiz ama bende oğluşumla birlikte kilo alıyorum o nolucak benim moralim çok kötü hele bikaç gündür iyice sinirlerim bozuk doğumdan sonra kilo aaldım ben doğuma -1 le girmiştim ben yaa sonra ise 8 kilo aldım ne diyosunuz
doğum yaptığım kiloya geri döndüm ben de yani 2 kilo daha alırsam doğum yaptığım kiloya ulaşacam hamileyken çok almamıştım ki hamile kalınca 2 kilo da verdim üstelik ama şimdi sırf süt olsun diye habire yiyorum ama yemeye devam edecem canım kestiğim anda nedense etkileniyo sütüm aynalara küsüm bu aralar yapacak bişi yok.. sen çalışıyo musun?? ben 2 ay sonra çalışmaya başlayacam o zaman veririm şimdi ye iç otur durumunda olduğum için veremiyorum sıkma canını yaz geliyo artık verirsin 1 yıla kadar normalmiş sağlık ocağındaki hemşire bana korseyi takmaya devam et 1 yıl etkili oluyo dedi
gece gece en kötü konu Allah tan uyuma vaktimiz geldi uyur unuturuz=)bugün , dün , hergün dilimden düşmeyen konu benimde hala fazlalıklarım var sürekli eski kiloma gelmek istiyorum serzenişindeyim =( bunun yanında da nam nam nam sürekli tatlı yeme isteği =) ben ki tatlı yiyemeyen biriydim hamileliğimde de çok düşkün değildim hamileliğimin sonuna doğru yazın sıcağında canım baklava istemeye bir başladı bir seferde sekiz dilim yedim :s ben ki bir dilim baklavayı zor yerdim o kadar tatlı sevmem . şimdi de evimin yakınına Güllüoğlu açıldı ondan önce seyrana aboneydim gün aşırı baklava . baklava almadığım gün onbeş dakikalık mesafede bir şarküteri var çanakkalenin peynir helvasını getiriyor baklava almadığımda onu alıyorum yemekten sonra illaki canım istiyor :S kilodan en dertli benmişim :S =)
ne zamanlar takıyorsun korseyi ?
8 zıyaretcı :44::44:
bilemiyorum kızlar ama boğazım şu ara iyi hep yiyesim var ben evde pek duran biri değildim hep hreket halindeydim zaten bünyem hazır kilo almaya bebeği kışın doğurup eve hapsolunca olanlar oldu bende yemediğimde göğüslerim boşalıyor resmen inanın emziriyorum oğluşumu çok şükür o yüzden ödüm kopuyor sütüm bitiverir bide diye ufffffffffffff şimdi uyuttum kendime vakit ayırmak istiyorum aama vaktide tıkınarak geçiresim var nolucak haalim benim enokronolojiye gidiy diyete başlıycam kafaaya koydum inş. veririm oğluşum daha iyi şükür
Süper oldu ama tel den giriyorum goremiyorum yarın bakarimbuldum been grafii de ekliverem dedim Eki Görüntüle 685711
aslında her zaman takmak gerekiyo ama ben yatamıyorum o yüzden çıkarıyorum gündüzleri takıyorum belden sarmalı eşim sıkıca sarıyo her gün olmasa da takıyorum gün içinde zaten dışarı çıkmak için korseyi giymem lazım yoksa pardesüm olmuyo ve ben bu duruma çok üzülüyorumtatlı yeme konusuna gelince çanakkalenin o helvasından iki kutu aldı geçen eşim ikisini de yedim ne bogaz demi halleyler kekler hurmalar ohoooo bende dertliyim en az senin kadar canım ama Allahtan güllüoğlu falan yok valla nolurdum o zaman bilmem
merkeze gidince kadir yaşar dan alın peynir helvası =)
cnm dolma ıcı ıstedıııııııııııııııııııııı
kızlar peki bebişlerinizin tırnaklarını nasıl kesiyosunuz :44::44::44: ben kesemiyorum izin vermiyo cadı etini kesecem diye de korkuyorum elektrik süpürgesini açıyo babası onunla ilgilenirken bir iki ne kesebildiysem kesiyorum peşin fiyatına taksitle tırnak kesiyoruz sanki geçen bi tanesini kestim törpülemeye kalmadan yüzünü ovuşturdu çizgi gözünün altını tabi kanatti ve sonuç dudak büzüşmesi ve göz yaşı
ayy olsada yesem :))) mayısta gidecem o zaman alırım olmazsa arkadaşa aldırırım gidiş geliş yapan arkadaşım var... yahu biz kilo vermek istiyoruz demi şu hale bak