2012 kasım bebekleri büyüyor..

Cnm ben banyodan sonra uyuyor ozaman kesiyorum ve hiç sorun olmuyor

kuş uykulu benim kız akşam yatmadan yaptırıyorum banyosunu yattıktan sonra ışık sönecek yazma örtülecek emzik verilecek yoksa basıyo çığlığı banyodan sonra tehlikeli hem ya normal insana bile banyodan sonra kesmeyin diyolar eti yumuşak olur diye sonra acır diye biliyorum

tırnak kesılecegı zaman benım moralım bozuluyo gerılıyorum ay bı tane durmuyo he ne elı ne kolu aaa o koca popoya bu kada da hareket olmazkı kardeımmmm

Ben hiç sorun yaşamadim sadece ilk kestigimde elim titremisti okadar

Ben öyle biliyorum banyodan sonra ama sizi bilemicemm

troid problemim var evet uzun uzun anlatıcam size ama şimdi yatağa gitmeliyim görüşürüz en kısa zamanda iyi geceler:79::79:

yeşil kaka her zaman üşütmüş anlamında değildir. çok yediğinde sindirilmeden çıkan besinlerde yeşil çıkar. veya bazıı marka kan damalalrıda buna sebep olur.

alıntı yapamadım kusura bakmayın

Cnm buraya girenler o siteye girmiyo sanirim yazinca cikmiyomuki

Songülcüm ben face gurubunun kurucusu olmama rağmen buraya hala giriyorum yorumda yapıyorum...

gülesim geldi yaa =)
hallere bak , çocuk gibi

mertur bu şekilde yanıt vermeseydi tartışma çıkmayacaktı...

madem güvenlik önemli niye öyle özel yere geçtiniz ?

bu bi tercih meselesidir. Ayrıca orası burası diye kimse kimseyi dışlayamaz(paylaşım yaptığı sürece) isteyen istediği yere girer paylaşımda bulunur...

geçerken düşünmediğiniz durum için yine birileri mağdur oluyor ...

mağdur olacak bi durum yok sonuçta bu arkadaşlar paylaşım yapmayan kişilerdi her ne kadar paylaşım yaptım desede.. bunu burda açıklıyorum çünkü cevap hakkı doğdu...

malum site catlak vermeye basladi

yorumunla maksadın ikilik çıkarmak belli ama hoş değil... çatlak veren bi durum yok çünkü sadece paylaşımda bulunanlardan oluşan bi grup olduk grup kararıyla.. kimse özelden birbiriyle mesajlaşmaya bile gerek duymuyo herkes o kadar açık ve samimi ki her üye birbirinin gerçek ismi ile hitap ediyor...

songülcüm bu yorumu açıkcası sana yakıştıramadım.. Mertur ve Özcanan neyse ama Sana bu yorum büyük geldi.. Face te ( malum sitede) kasım annelerine hiç bişi olmadı herşey gayet güzel gidiyor fakat sizin tarafınızdan anlaşılan ( karmaşa! ) sizi pek memnun etmiş üzüldüm... sizden kastım sen, Mertur ve Özcanan ...

Değerini bilmek gerekir bu topigin diyorum arkadaşım haksız miyim

tabiki değer bilmek gerekir, ama kırmadan...

Biz ziyaretcilerimizi bile sevip selamlitoruz dimi cnmm

bide niye siz biz meselesi haline getirdiniz anlamıyorum canım 2 yerdede aktif olan arkadaşlarımız var ben gibi Plnoz gibi deryas gibi ! aklıma gelenler... sayfa numarası bile verebilirim deryanın kaç sorusuna cevap verilmedi bu topikte...

arkadaşım kimsenin hiç bişeyi sabote ettiği yok kaldıki ilk sataşma şeklinde cevap vermeseydin konu buralara gelmeyecekti.

maksaın ne senin. tilki kürkçü dükkanı falan... sen buranın muhtarımısın senin kadar buraya paylaşım yapan herkesin topiği burası.. Pişman olacak kim ne ayıp yaptı ki acaba nasıl bi uslüp bu yaa seni anlamakta zorlanıyorum... Tartışma yeri değil diyosun ama maşallah yangına körükle gidiyorsun..

Haha heyecani seviyoruz he haha ay rana napiyo hoppalada bi gun resim koyssns

sırf heyecan olsun diye mi tartışma ortamı yapılmaya çalışılıyo üzücü..

Mertur başlatmasaydı konu uzamazdı.. hiç bi problem yok.problem olmadığı gibi daha önce de söylediğim gibi bazı arkaşlarımız 2 yeri takip ettiği için cevap vererek sadece yardımcı olmaya çalışmış.. songül konunun en başına bakarsan nerden sataşma var görürsün.. burda halledilmeye çalışılan bişi yokk sadece cevap hakkı doğuyor doğal olarak..

Ayrıca Deryas gruba laf söylendiği için buraya cevap yazmadı arkadaşa yardımcı olmak istedi... Ama ben ise bu saçmalığa anlam veremediğim için yazmak istedim. tavrınız olaylara bakışınız gerçekten şaşırtıcı yok orası yok burası yok malum site bu ne yaa insanlar faydalanmaya çalışıyor sadece niye insanları ikileme sokmaya çalışıyorsunuz...

konuya tarafımdan verilmiş ilk ve inşallah son mesaj olsun.. Lütfen gereksiz anlamsız ve en önemlisi tartışmacı cevaplar vererek birbirimizi üzmeyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…