- 1 Eylül 2011
- 2.027
- 8
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #6.861
arada mamada veriyorum yaz geldi diye vermeye başladım =)
hımm anladım canım üye olup alıcam şimdi .
seninkini üstüne fırfırlı bir şey var onu senmi koydun öylemi geldi.
anladım cnm mama verince su vermek gerekiyormuş
çok sinirlendim gerçekten canım ya ben hangisine giriyorum bunların acabada benide sildiler madem sildiler en azından bi haber verici mesaj atılabilirdi kiii diyorum ben daha o gün bile yazdım cvp evet her zamn yazamıyorum ben tek başıma çocuğuma bakıyorum evimi idare ediyorum ve pc den takip ediyorum elimde sürekli telde yok ben nasıl sürekli bişiler yazmaya fırsat bulabilirimki fikrim olan herşeyide paylaştım zaten
bi gün girmedim misafirim vardı sabah açtığımda bulamadım ve nasıl olduda silindi die hemen buraya yazdım zaten bi gören olur diye ben ne biliiim beni sildiklerini ne ayrık otluğum kaldı ne kalabalık ettiğim ne bahar temizliğim yazık yani çok üzüldüm gerçekten
anladım cnm devam sütüde olsa bir kere verldimi su vermek gerekiyor diye duydum niye canım sütünmüaz. ozaman eklerede başladınmımamada su ile hazırlanıyor aslında... mama dediğim devam sütü
yok tatlım kendılıgınden vardı
ben sıteden memnun kaldım 2 gunde elıme ulastı
anladım cnm devam sütüde olsa bir kere verldimi su vermek gerekiyor diye duydum niye canım sütünmüaz. ozaman eklerede başladınmı
linkte öyle bir kılıf görünmüyor ama demekki gerçeği farklı cnım çok sağol alıcam fiyatı da çok uygun çocuk oyalanır vallahi zaten benimki sallanmaya bayılıyor.
cnm ben aksam yazdıgında yalıslık la senın sıldıgını dusunmustum
acaba senınle ılgılı bı yanlıs anlasılmamı oldu aktıfmıssın
canını sıkma arkadasım benım bak bızıde ekım annelerınden postaladılar cok gururuma dokundu ınankı en basta uyku tutmadı o gece
rencıde oldum alısık olmadıgım durum oldugundan ama sonra atlattım
anladım cnm devam sütüde olsa bir kere verldimi su vermek gerekiyor diye duydum niye canım sütünmüaz. ozaman eklerede başladınmı
.
ay evet tatlım bızde bu sekılde gorunce daha mutlu oldum
gule gule sallansın yavrucak
bu salıncak uyutmak için mi uyanıkken vakit geçirmek için mi?
cnm bız ortaya karsık kullanıyoruz mesela esım uyutmak ıcın kullanıyo ben oyalamak ıcın oylaraken onune gelen sallıyo ablamız cok meraklı
hımmm evet cnm kecı sutu peynırı daha ıyıymıs
cnm cok kısa surelı koyuyorum ucuyo teyzesı
oğlum çok huysuz onunla uğraşıyorum , sen nasılsın
cnm benım yazmadanda gıtmez
canım beni de özendirdin,bende alacam,çok ucuz birde:))saolasın arkadaşım
Ne güzel bende onun hayalini bekliyorum ama benim oğlum daha cok zayif dolduramiyor
Benim oğlum 6 kilo 300 gramm azmi sizce nasil?
Ne güzel bende onun hayalini bekliyorum ama benim oğlum daha cok zayif dolduramiyor
Benim oğlum 6 kilo 300 gramm azmi sizce nasil?
boyu kaç ? ne zaman doğmuştu