- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #6.941
konuya tarafımdan verilmiş ilk ve inşallah son mesaj olsun.. Lütfen gereksiz anlamsız ve en önemlisi tartışmacı cevaplar vererek birbirimizi üzmeyelim...
mumkunsede o sekılde olsun gamzecım sıze grubunuza arkadaslarınıza karsı asla kırıcı bısey yazmadım
hatta yanlıs anlasılma olabılır bıle dedım sız ıstedıgınız yerden anlamıssınız
arkadasınızın tabırı ıle bahar temızlıgınızı yapmıssınız ne guzel huzurla devam edın sohpetınıze
canım herşeyi alıntı ile cevapladım gayet ortada mertur başlatamasaydı tahrik olmasaydı deryas o cevabı verirmiydi ? hala devam ediyorsun bak siz biz e. ben sana daha nick verebilirim özelden 2 yerden faydalanmaya çalışan. insanları ayırıma düşürüyorsun yapma ayıp... sahiplenmen güzel ama böyle değil...
yanı ben yaptıgım bı ayıbın oldugunu dusunmuyorum sen gorebılırsın tabıkı ıkıyerıde gorme sansın oldugundan kım gelıyo kım gıdıyo bıldıgım plnoz var oda uzun zamandır yok sen bınde bır yazarsan yazıyorsun
deryas gelıyo kı onun ıcınde yazmıssın cvp verılmıyo ben elımden geldıgınce yazıyorum
sen cvp hakkı dogdu dıyorsun bu sekılde oldugunda cevabını verıyorsun ama ben asafı yenı duzenınızı sordugumda cvp alamıyorum ama takılmıyorum belkı gormemıstır dıyoruum sımdı bende mı o sekılde dusunmelıyım
gamze bana bılerek cvp vermedı dıye
benalıntı ıle cvp vermek ıstemedım cunku sızler hakkında yanlıs bısey konusmadım takıldıgın eylul ekım sıra kasım annelerındemı dedıgım ıse evet karısmıs ıcabınada bakılmıs huzur saglanmıs
ben yasanılan olaydan neden keyıf alayım kı anlam veremedım bu kadar mı kotu belledınız benı kafanızda
keyıf aldıgımı bıldıren ne yazdım yanlıs anlasılma olmustur deryas cagırıyo bıle dedım
takılmaman da gerekir çünkü bankada çalştığımı ewe geldiğimde ise asaftı işti güçtü derken çoğu şeyi görmüyorum.. hhee özelden mesaj attın cevap almasan bu yanlış. sen bana itafen bişi yazdığında bana bildirim gelmediği için benim de o kadar sayfayı tek tek okuma şansım olmadığı için ( ev hanımı olsam neyse ) kötü bellemiş olsam sana hitap tarzım farklı olurdu yanlış yorumluyorsun... herşey net aslındada işte neyse ...
no comment ......
benim elma sularının bazılarını sindirmiyo demekki bu sabah kaka yeşildiyeşil kaka her zaman üşütmüş anlamında değildir. çok yediğinde sindirilmeden çıkan besinlerde yeşil çıkar. veya bazıı marka kan damalalrıda buna sebep olur.
alıntı yapamadım kusura bakmayın
beysal gulden selnez kızlar hepınıze gunaydınnnnnn...
sakın umut edıpte guzel bı gecmıs aramayın kımılerıne gore keyıflı oldugumuz dusunulsede benım ıcın cok sıkıcı bı pazardı
dıs etkenlerden topıgımızın huzuru kactı
sız dırek bı kac sayfayı atlayın hatta hahaha
hepınızı opuyorum kızlarr
benim elma sularının bazılarını sindirmiyo demekki bu sabah kaka yeşildi
günaydın songül güzelce kapatıp yatmıştım.. sabah mutlu mutlu dedim bakim kızlar ne kaynatmışlar.. bakmaz olaydım... o arkadaş neden biz varken konuşmuyorda biz çıktıktan sonra sadece seni bulup yazıyo anlamadım ziyaretçilerin kim olduğu belli oldu ama cevap bile vermiyorum söylediklerimin de arkasındayım O MALUM sitede halledin sorunlarınızı dedim.. kürkçü dükkanı dedim var mı ötesi hakaret mi ettim neden üzerine alınıyorsun... ki alınıyorsan var bi sıkıntın demekki ben hamileyken aralık anneleri paylaşım grubundaydım ama o da bozdu kendini gitti malum siteye gitsin ben de kasım annelerine geldim sağolsun önce songül sonra diğer arkadaşlar kabul ettiler giden gitmiş ben isteyerek malum siteye gelmedim benim tercihim.. ha burda sorulan bazı sorular atlanıyo ama niye cevap verilmedi diye de kükremiyoruz kimseye.. bu zamana kadar kimseye özel mesaj atmadım ben ne varsa buraya yazdım.. benim özelim ayrı topiğim ayrı olmadı... alıntı yapmadım çünkü gerçekten sinir oldum ama suç o attığınız insanların onlara neden atıldıklarını söyleseydiniz bunlar olmazdı onlar da napsınlar haberleri yok başlarına gelenlerden yazmışlar buraya ben burdayım arkadaşım gel konuşalım ben ziyaretçi katılmıyorum ya da beklemiyorum hep burdayım yaz cevabını alırsın kimseye ne hakaret ettim ne de kötü söz söyledim ne ben ne mertur ne de yaren2007 ha beğenmiyosan okuma git malum sitende takıl
günaydın canım nasılsın?
günaydım canım valla bilgisayarı açıncaya kadar gayet iyiydim ama yazılanları okuduktan sonra uykum falan kalmadı rana ne güzel uyuyo ve yarım saat sonra garanti uyanır sen nasılsın meleğin nasıl
on dakika da on dakikadır gidip yatayım bari
Anneler kasık mamasında sütlü pirincli verdim 3yada 4kere şimdi yaklaşık 4gübdür kaka yapmadı kabızmı olmuşturne yapsan ki
selam kızlar,
biz rota aşımızın 2. dozunu olduk , doktorumuz 6. ay olmadan eklere başlamak yok dedi.kilo alımı güzel olduğu için.
sizlere bir şey sorucam benim oğlum meme emerken uykuya dalıyor uyuyuncada göğsümü yalancı meme gibi kullanıyor bir süre sonra kendi bırakmadığı için çektirmek zorunda kalıyorum sonrada vicdan azabı çekiyorum kendi bırakmadan çektirdiğim için sizde böle yapıyormusunuz. kendimi kötü hissediyorum ama çektirmesem sürelkli yalancı meme gibi emecek.