2012 kasım bebekleri büyüyor..

Cnm ben banyodan sonra uyuyor ozaman kesiyorum ve hiç sorun olmuyor

kuş uykulu benim kız:KK14::KK14: akşam yatmadan yaptırıyorum banyosunu yattıktan sonra ışık sönecek yazma örtülecek emzik verilecek yoksa basıyo çığlığı banyodan sonra tehlikeli hem ya normal insana bile banyodan sonra kesmeyin diyolar eti yumuşak olur diye sonra acır diye biliyorum

kızlar peki bebişlerinizin tırnaklarını nasıl kesiyosunuz :44::44::44: ben kesemiyorum izin vermiyo cadı etini kesecem diye de korkuyorum elektrik süpürgesini açıyo babası onunla ilgilenirken bir iki ne kesebildiysem kesiyorum peşin fiyatına taksitle tırnak kesiyoruz sanki geçen bi tanesini kestim törpülemeye kalmadan yüzünü ovuşturdu çizgi gözünün altını tabi kanatti ve sonuç dudak büzüşmesi ve göz yaşı :KK14::KK14::KK14::KK14:

tırnak kesılecegı zaman benım moralım bozuluyo gerılıyorum ay bı tane durmuyo he ne elı ne kolu aaa o koca popoya bu kada da hareket olmazkı kardeımmmm

kuş uykulu benim kız:KK14::KK14: akşam yatmadan yaptırıyorum banyosunu yattıktan sonra ışık sönecek yazma örtülecek emzik verilecek yoksa basıyo çığlığı banyodan sonra tehlikeli hem ya normal insana bile banyodan sonra kesmeyin diyolar eti yumuşak olur diye sonra acır diye biliyorum

Ben hiç sorun yaşamadim sadece ilk kestigimde elim titremisti okadar

Ben öyle biliyorum banyodan sonra ama sizi bilemicemm

cnm bendede o ıstah var ıste emzırmekten dolayı sanırım baya bu yıyorum ama benım en buyuk sansım genetık olarak anne anane babanne hep zayıflar ben kızımda 30 oğlumda 21 kg aldım dusun
sımdılerde 4 kg kaldı gobuz desem yok
sende acele etme cnm emzırıyosun sutun etkılenıyorsa agırdan al
troıdlerde problemmı var

troid problemim var evet uzun uzun anlatıcam size ama şimdi yatağa gitmeliyim görüşürüz en kısa zamanda iyi geceler:79::79:

yeşil kaka her zaman üşütmüş anlamında değildir. çok yediğinde sindirilmeden çıkan besinlerde yeşil çıkar. veya bazıı marka kan damalalrıda buna sebep olur.

alıntı yapamadım kusura bakmayın:emir_bebek:

Cnm buraya girenler o siteye girmiyo sanirim yazinca cikmiyomuki

Songülcüm ben face gurubunun kurucusu olmama rağmen buraya hala giriyorum yorumda yapıyorum...

gülesim geldi yaa =)
hallere bak , çocuk gibi

mertur bu şekilde yanıt vermeseydi tartışma çıkmayacaktı...

madem güvenlik önemli niye öyle özel yere geçtiniz ?

bu bi tercih meselesidir. Ayrıca orası burası diye kimse kimseyi dışlayamaz(paylaşım yaptığı sürece) isteyen istediği yere girer paylaşımda bulunur...

geçerken düşünmediğiniz durum için yine birileri mağdur oluyor ...

mağdur olacak bi durum yok sonuçta bu arkadaşlar paylaşım yapmayan kişilerdi her ne kadar paylaşım yaptım desede.. bunu burda açıklıyorum çünkü cevap hakkı doğdu...

malum site catlak vermeye basladi :KK53:

yorumunla maksadın ikilik çıkarmak belli ama hoş değil... çatlak veren bi durum yok çünkü sadece paylaşımda bulunanlardan oluşan bi grup olduk grup kararıyla.. kimse özelden birbiriyle mesajlaşmaya bile gerek duymuyo herkes o kadar açık ve samimi ki her üye birbirinin gerçek ismi ile hitap ediyor...

Kizlarr hepinize iyi pazarlar dunun aksine bugun kapali bi hava var

Eylul anneleri ekim anneleri deken malum sitede kasim annelerine sira gelmis

Eyluk ekimdede gruplaasma yasanmis

Sira aralik anneleeinde demekk

Caninizi slkmayin kizlar deryas geri donmek isteyene yok gostermis

songülcüm bu yorumu açıkcası sana yakıştıramadım.. Mertur ve Özcanan neyse ama Sana bu yorum büyük geldi.. Face te ( malum sitede) kasım annelerine hiç bişi olmadı herşey gayet güzel gidiyor fakat sizin tarafınızdan anlaşılan ( karmaşa! ) sizi pek memnun etmiş üzüldüm... sizden kastım sen, Mertur ve Özcanan ...

Değerini bilmek gerekir bu topigin diyorum arkadaşım haksız miyim :KK4::KK4:

tabiki değer bilmek gerekir, ama kırmadan...

Biz ziyaretcilerimizi bile sevip selamlitoruz dimi cnmm

bide niye siz biz meselesi haline getirdiniz anlamıyorum canım 2 yerdede aktif olan arkadaşlarımız var ben gibi Plnoz gibi deryas gibi ! aklıma gelenler... sayfa numarası bile verebilirim deryanın kaç sorusuna cevap verilmedi bu topikte...

burada güzel bir paylaşım ortamı vardı , özel yere geçilmek istendi:geçildi . ardından burasını canlandırmak için oldukça çaba sarfedildi , başka annelere bile gittik. şimdi güzel bir ortam oluştu , bunun sabote edilmesini istemeyiz değil mi yaren ?
duyrulacak bir şey varsa açılır bir topik duyrulur ?

arkadaşım kimsenin hiç bişeyi sabote ettiği yok kaldıki ilk sataşma şeklinde cevap vermeseydin konu buralara gelmeyecekti.

bencede hiç muhatap olmaya gerek yok cünkü gidip giip gelmeler tilki ve kürkçü dükkanına döndü... hayır anlamadığım madem herkes kendi mekanında mutlu ne diye burayı işgal ediyolar açsınlar bi konu ne konuşurlarsa konuşsunlar neyse :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:
canım ben 17 şubatta adetliyken taktırdım ve üzerine 2 kere de adet oldum yani oluyorum düzenli ve sıkıntı ne biliyo musun ağrılı ve yoğun oluşu :KK14::KK14: havanın aynısı burda da var merak etme ruhum sıkılıyo zaten bi de ben 1 nisanda regl oldum 8 nisanda bitti ama şimdi tekrar leke görüyorum sabahtan beri sinirimi bozan da bu kayma mayma yok ama olurmuş arada bunlar benim riada da sıkıntı yok hatta çok güzel hiç iltihaplanma falan olmamış böylesini görmedim demişti ebe ama niye böyle oluyo bilmiyorum namaz kılmak için bile kendimi temiz hissetmiyorum :KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

aynen katılıyorum iyimser anne ben senin kadar iyimser olamıyorum yahu ama dediğm gibi herkes kendi yerinde mutluysa orda kalsın ki bizim burda öyle diğer arkadaşlarımıza kesinlikle kırıcı kelimeler kullanmıyoruz ve dediğn gibi kk yı seviyorum.. pişman olan geri gelsin kapımız açık ama burası tartışma alanı değil ":KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::13::13::13::13: kasım bebekleri büyüyor "

maksaın ne senin. tilki kürkçü dükkanı falan... sen buranın muhtarımısın senin kadar buraya paylaşım yapan herkesin topiği burası.. Pişman olacak kim ne ayıp yaptı ki acaba nasıl bi uslüp bu yaa seni anlamakta zorlanıyorum... Tartışma yeri değil diyosun ama maşallah yangına körükle gidiyorsun..

Haha heyecani seviyoruz he haha ay rana napiyo hoppalada bi gun resim koyssns

sırf heyecan olsun diye mi tartışma ortamı yapılmaya çalışılıyo üzücü..

arkadaslar madem bazı sorunlarınız problemlerınız var
malum sıtede konusun halledın bıtsın
neden bu sekılde bıkonuyla bızım topiğimiz ısgal edılıyo
o yasanan burada yasanmadı neden burda netıcelenmeye calısıyo
hıc bıseyden habersız olan arkadasımız yazmıs sızde ozelden cvp ınızı atıp bıraksaydınız

bı hal hatır sormak
yada bebegı hasta olan arkadaslarımız varken kımse gelıp bı kelıme yazmıyo
aman gruplarına bı laf soylensın olay olsun kımse yazmakta gec kalmıyo

burası kasım annelerı bebeklerını buyutuyo topiği
sızın sorunlarınıza yer yok

Mertur başlatmasaydı konu uzamazdı.. hiç bi problem yok.problem olmadığı gibi daha önce de söylediğim gibi bazı arkaşlarımız 2 yeri takip ettiği için cevap vererek sadece yardımcı olmaya çalışmış.. songül konunun en başına bakarsan nerden sataşma var görürsün.. burda halledilmeye çalışılan bişi yokk sadece cevap hakkı doğuyor doğal olarak..

Ayrıca Deryas gruba laf söylendiği için buraya cevap yazmadı arkadaşa yardımcı olmak istedi... Ama ben ise bu saçmalığa anlam veremediğim için yazmak istedim. tavrınız olaylara bakışınız gerçekten şaşırtıcı yok orası yok burası yok malum site bu ne yaa insanlar faydalanmaya çalışıyor sadece niye insanları ikileme sokmaya çalışıyorsunuz...

konuya tarafımdan verilmiş ilk ve inşallah son mesaj olsun.. Lütfen gereksiz anlamsız ve en önemlisi tartışmacı cevaplar vererek birbirimizi üzmeyelim...

X