2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm ya kıyamam sen bugun temızlık yapıcaktın cnm usuttunmukı rana gazlandı

benimkiside gazlı çok geçtiğimiz haftadan beri .
hava değişiminden üşüttüm mü oğlumu , yoksa yediğim mi dokundu anlamadım .birde üç gündür kaka rengi sarı oldu neden oldu acaba ?
arasın yerinde olup keyif yapasım geldi maşallah subhanallah yakışıklıma :KK34::KK34:
temizlikten olabilir ama bence yediklerimden hiç akıllanmıyorum ben ya ne pis boğazım var arkadaş bi türlü dur durak bilmiyo sonra garip kızım çekiyo 2 ay daha sabretsem tamam ama nerdee :KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25:
sarı kaka iyidir mertur ya ben elma suyu verince yeşil havuç verince açık sarı oldu ama bi daha havuç vermeyecem kaka yapamadı mı bi garip oldu korktum ıkınıp durdu yapıncaya kadar anası ( yani ben ) ağladı garibimin :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

bu arada hoppalamız ve rana karşınızda Eki Görüntüle 685700 Eki Görüntüle 685701

Son düzenleme:
arasın yerinde olup keyif yapasım geldi maşallah subhanallah yakışıklıma :KK34::KK34:
temizlikten olabilir ama bence yediklerimden hiç akıllanmıyorum ben ya ne pis boğazım var arkadaş bi türlü dur durak bilmiyo sonra garip kızım çekiyo 2 ay daha sabretsem tamam ama nerdee :KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25:
sarı kaka iyidir mertur ya ben elma suyu verince yeşil havuç verince açık sarı oldu ama bi daha havuç vermeyecem kaka yapamadı mı bi garip oldu korktum ıkınıp durdu yapıncaya kadar anası ( yani ben ) ağladı garibimin :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

bu arada hoppalamız ve rana karşınızda Eki Görüntüle 685700 Eki Görüntüle 685701

sagol teyzesı ama orda baya kucuk arasım

ah annesı hep ranamı yaramazlık yapck bırazda annesı yapıyo demekkı

ay hoppala cok tatlı ama ranam ondan daha tatlı ya baksana nede bılmıs bakıyo
masalla ranama:nazar::nazar::nazar:

sagol teyzesı ama orda baya kucuk arasım

ah annesı hep ranamı yaramazlık yapck bırazda annesı yapıyo demekkı

ay hoppala cok tatlı ama ranam ondan daha tatlı ya baksana nede bılmıs bakıyo
masalla ranama:nazar::nazar::nazar:

bilmem pek imrendim arasa ya ne güzelde uyuyo ben de almayı çok isterdim ama hoppaladan sonra hiç sesimi çıkaramam valla :KK52::KK52::KK52::KK52:
hoppalayla rananın ilk günü teyzesi ondan sonra kendimi yırttım ranaa demekten ama bakmıyo hiç ilgilenmiyo benimle hoş buna da alışacak eminim hevesini hemen alacak

1 kasımda doğdu

ranacık çok tatlı maşallah =)

dilek persantiline göre kilosu iyi , ordan takip et o zaman moralinde bozulmaz

ranacık çok tatlı maşallah =)

dilek persantiline göre kilosu iyi , ordan takip et o zaman moralinde bozulmaz

teşekkürler teyzesi:))
benim kız da 25 kasımda 2600 doğdu kilosu iyi dilek alımı önemli sonuçta küçük doğdu ama kilo alımı iyiyse sıkıntı yok canım persantilin ne ki :26::26::26: cahil ben işte du bi araştırayım :KK4::KK4:

bilmem pek imrendim arasa ya ne güzelde uyuyo ben de almayı çok isterdim ama hoppaladan sonra hiç sesimi çıkaramam valla :KK52::KK52::KK52::KK52:
hoppalayla rananın ilk günü teyzesi ondan sonra kendimi yırttım ranaa demekten ama bakmıyo hiç ilgilenmiyo benimle hoş buna da alışacak eminim hevesini hemen alacak

sıkılmaması için hergün farklı zamanlarda , farklı odalarda bindir ozcanan =) benim oğlumda çabuk sıkılıyor . hoppala salonda , odada mama sandalyemiz , arada gündüzleri yatağına yatırıp dönencesini açıyorum sürekli bu üçgende farklı kombinasyonlarla dönüyoruz =)

benim kız da 25 kasımda 2600 doğdu kilosu iyi dilek alımı önemli sonuçta küçük doğdu ama kilo alımı iyiyse sıkıntı yok canım persantilin ne ki :26::26::26: cahil ben işte du bi araştırayım :KK4::KK4:

gurme bebkte arasa yuzde 97 ustu dedı ne demek bılemedım ıste

cnm hoppalaya bındıkce daha da sever benımde koyacak yer kalmadı artık sıra geldı yazlık kıyafetlere ee bırdı ıkı oldular

Ilk üç ay alımı çok iyiydi sonra yavaşladi ama emmesi iyi cok şükür.

Bende bilmiyorum persantili:KK1::KK1::KK1:

"persantil" 3-10-25...-90-97 diye persantil aralıkları var ayına göre boyuna bakabilirsin kilo veya baş çevreside olabilir.kaçıncı persantildeyse sonraki aylarda yine aynı persantilde mi takip ediyorsun . eğer aynı persantildeyse sorun yok. ama herhangi bir kayma varsa ya yeterli beslenemedi ya da hasta bir sorun var.kız ve erkek çocuklarının persantil tabloları farklı

kızlar bambaşka bir konuya parmak basıcam kusura bakmayın bebişler kilo aldığında seviniyoruz hepimiz ama bende oğluşumla birlikte kilo alıyorum o nolucak benim moralim çok kötü hele bikaç gündür iyice sinirlerim bozuk doğumdan sonra kilo aaldım ben doğuma -1 le girmiştim ben yaa sonra ise 8 kilo aldım ne diyosunuz :KK14:

Ilk üç ay alımı çok iyiydi sonra yavaşladi ama emmesi iyi cok şükür.

Bende bilmiyorum persantili:KK1::KK1::KK1:

buldum been grafii de ekliverem dedim $Adsız.jpg

kızlar bambaşka bir konuya parmak basıcam kusura bakmayın bebişler kilo aldığında seviniyoruz hepimiz ama bende oğluşumla birlikte kilo alıyorum o nolucak benim moralim çok kötü hele bikaç gündür iyice sinirlerim bozuk doğumdan sonra kilo aaldım ben doğuma -1 le girmiştim ben yaa sonra ise 8 kilo aldım ne diyosunuz :KK14:

hadı ya acaba sut olsun dıye cokmu yuklendın ftoscum
bu arada beebegın hastaydı nasıl oldu

doğum yaptığım kiloya geri döndüm ben de yani 2 kilo daha alırsam doğum yaptığım kiloya ulaşacam hamileyken çok almamıştım ki hamile kalınca 2 kilo da verdim üstelik ama şimdi sırf süt olsun diye habire yiyorum ama yemeye devam edecem canım kestiğim anda nedense etkileniyo sütüm aynalara küsüm bu aralar yapacak bişi yok.. sen çalışıyo musun?? ben 2 ay sonra çalışmaya başlayacam o zaman veririm şimdi ye iç otur durumunda olduğum için veremiyorum sıkma canını yaz geliyo artık verirsin 1 yıla kadar normalmiş sağlık ocağındaki hemşire bana korseyi takmaya devam et 1 yıl etkili oluyo dedi

X