2012 kasım bebekleri büyüyor..

arkadaşlar sakin olun ya. şimdi ordA 100 Küsür kişi varmış yorum yapanlarda 5-10 kişi. arkadaşlar madem yorum yapmayanlar gitsin demişler bence iyide olmuş , orda bi sorun yokta gelip atılmışım vs burdan yazılması hoş değil. madem paylaşım yapmıyorsun o zaman gelip gizli gizli bakma , insana izleniyor görünümü veriyor. ayrıca ben burda paylaşım yaparken alttakii ziyaretçilerden oldukça rahatsız oluyorum çünkü yeri geliyor en özel şeylerimizi yazıp yardım falan istiyoruz ama altta kim var ziyaretçi. kadınmı erkekmi çocukmu ergenmi ne bileyim ben. boşuna tartışmayın herkes mutlu mutlu yazsın. ben burdaki arkadaşlarımıda çok seviyorum ordakileride. kimse üzülmesin.

ziyaretçi olarak kim gelirde takip etmeye çalışır ki , ne ergeni ne de erkeği uğraşır yine senin gibi anne ya da anne adayıdır ....

aaa hadı ya tıh hevesın kursakta kalması dıye buna denır merAK ETMEYE basladım artık
ay arasta bu ara basladı yıne uykuda daha guzel emıyo oda 3 saatte bır
senın oğllun daah yenı atlattı cnm bde dıs sıkıntılarıda eklenıyo sanırım
bugun nerelerdeydın outlet e panayıramı gıttın acaba

outletteki panayırıda mı biliyosun sen :) yok ben gidemedim eşim gitmiş acayip indirimliymiş herşey yarın akşam beraber gideriz dedi ama ben gitsemde ordan kendime birşey bulamam.

outletteki panayırıda mı biliyosun sen :) yok ben gidemedim eşim gitmiş acayip indirimliymiş herşey yarın akşam beraber gideriz dedi ama ben gitsemde ordan kendime birşey bulamam.

Evet bende pek bisey bulamiyirum
Arkadas nikenin esortman takiminu almus 5o tl ye pufff persembey kadarda kalmazki
Ben nike yada adidadin ilk ayakkabisini istiyorum arasa ykm de 9o tl kiyamadim 1 2 ay icin acaba varmi panayirda

rana gazlandi ne oldu anlamadim ikindikca dirt dirt sesler cikti ama cok agladi icini ceke ceke uyudu coook uzgunum su an hali gozumun onunden gitmiyo :KK43: tabletten yaziyorum kizlar sonra gorusuruz dua edin melegime dili olsa anlasam halinden ama... o perisan ben ondan daha perisan...
aksam blgisayari acarsam yuklerim senin icin songul

evde =)
benim oğlumun arka azı dişi çıkacak ilk önce sanırım :s sol üst dişi kaç zamandır kabarık , kendi çenesi öyledir diyordum ama ne bulursa arkaya götürüyor

haha at hemen babaya cnmmm
ay bızımkınınde ısı arkalarda ama tarıhte gorulmemıs ay ılk olurmuyuzkı

X