- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #6.601
bazen ac kaldigini dusuyorum ben cok denedim tutmuyor biberonu
tesekur ederim canm
dedigini yapcm belki onlar yardimci olur.
söyleyemiyorum tatlım maleseffff ama sorarım dönerim sana güzelim
bu arada itirafını okudum kısa süreli bindiriyorsun sonuçta sıkıntı olmaz inşallah fıstığım çok takılma. bu akşam hangi avm ye gidiceksiniz bakayım belki bizde çıkarız?
kızlar hep sutumuz normal sevıylerde oldugundn bahsederdım arasa yetıp yetmedıgı konusunda endıselerım olurdu 10 gun sonra eklere gecıyoruz rahatlıgı bana coktu doyduguna tatmın olurum artık derken bende bı sut patlaması yasandı uretım oldukca arttı aylardır bu sekılde olmadı nedır anlamadım gıttı lohusa gıbı oldum
daha önceye göre yediğin içtiğin farklı bir şey var mı =)
ay bılemedım kı sanırım yok
bıde mesela goguslerım bos gıbı oluyo aras emmeye baslayınca bırden ınıyo dolgunlasıyo
goguslerım format cektı kendıne
bindir bindir bişi olmaz ilerde hoppaladan sıkılırsak belki yürütece bile dönebiliriz belli mi olur içimde ukte kalacak ya bu yürüteç hayal ediyodum hamileyken koridorda bi ordan bi oraya vııınnn diyecekti kızım neyse artık yapcak bişi yok bu arada benim kız dönme işini abarttı telefon çaldı diğer odadan teli alıp gelinceye kadar hanfendi yatağın ortasından kenarına kadar gelmiş zor tuttum ve ilk defa korkuttu beni cadı :18::18::18:sagol cnm ya boyle destek alıncada ıcım bıraz rahatladı herke bındırıyo gecmıstede bındırmıs
dr muz ıstemedı dıye vıcdan azabı duydum kısa surelı tutuyorum bıde
ablamın kızı hem urutecte gezıyodu 7.aydada emeklemeye basladı 11 aylıkende yurudu cok ta mutlu be arkadasım baktım bugun cıcek var yerde onun yapraklarıyla oynuyo o kadar hosuma gıttıkı
benım esım karısmaz bu konulara pek bu sabah rahat kahvaltı yapınca pek hosuna gıtttı adamcagızında
biraz önce arkadaşım ile görüştüm. hamileydi oğlu olacakmış =)
bu senede erkek yılı mıdır nedir başka bir arkadaşım vardı doğumu olacak nerdeyse onunda erkek. çevremde dört beş doğum oldu kız olmadı hiç =)
forumdaki kızlar kıymetlisiniz
benim yerime de gezkızlar ben cıkayım ancak hazırlanırız bana ıyı gezmeler hahhaa
cnm icimi ferahlatin biraz bu ay 600 gr almis .atlım ayda 500 gr alıyorsa sorunyok egerkı kg alımı dusukse ek gıdaya yonlendırıyo drlar en azından devam mamasına cnm
slm guzel anneler
kızlar oglum 22 kasım dogumlu ek gıdaya baslamak icin daha erkenmi acaba.
kendi sutumu veriyorum biberonu bi turlu kabul etmiyor bey efendi.
sizler ek gıdaya basladinizmi?
bazen ac kaldigini dusuyorum ben cok denedim tutmuyor biberonu
tesekur ederim canm
dedigini yapcm belki onlar yardimci olur.
arkadasım kararını ver o sekılde koy yada koyma ınan bı kere koyarsan dayanamazsın ılk koydugumuzdada hep bınermıs gıbı oldu ınankı ya gulden teyzesı cok mutlu asla koymam dıyordum nasıl bu duruma burundum bılemedımhe
cnm mesaj yazarken asagıda eklentı ekle var orası yonlendırıyo aslında nıl ı cok merak edıyorum nıl ın ısmınıde cok beyenıyorum
kızlar ben cıkayım ancak hazırlanırız bana ıyı gezmeler hahhaa
mrb kızlarr,2 gundur oğlum hasta oksuruyo fazla bısekılde bugun dr goturdum antıbyotk ve oksuruk surubu verdı.oksuruk surubunun prospektusunu okudumda 2 yas altı cocuklarda kullanmyn dıyo halüsınasyonlara neden olablyomus ama dr verdı .adı perebron aranzda bunu kullanan varmı acaba?
canım ben kullanmadım ama arayıp sorsanmı acaba doktorunu yada sağlık ocağktaki ebesini diyecem ama saate 5 geçti..
bilemedim bende
ay bu doktorlardada kime güvenecek insan ya..
mrb kızlarr,2 gundur oğlum hasta oksuruyo fazla bısekılde bugun dr goturdum antıbyotk ve oksuruk surubu verdı.oksuruk surubunun prospektusunu okudumda 2 yas altı cocuklarda kullanmyn dıyo halüsınasyonlara neden olablyomus ama dr verdı .adı perebron aranzda bunu kullanan varmı acaba?
aras gezmelere hazır
oğlumu doğduğundan berı aynı dr goturuyorum tanıyo artık yanı ,bılemedmkı bende napsam ınternette bıraz arastrayım barı mecbur bı surup vermem lazım cunku cok opksuruğu var
cnm ben genel olarak her oksurukte antıbıyotıgede karsıyım bızım dr umuz once surup ıle tedavı etmeye calısıyo son care antıbıyotık verıyo
oksuruk surupları cok daha fazla oksurtuyo
arasta oksuruyodu 2 gun ıburamıd verdım dr muz herdefasında onu verdıgınen grıp surubu ıkı gunde gerıledı