2012 kasım bebekleri büyüyor..

biraz önce arkadaşım ile görüştüm. hamileydi oğlu olacakmış =)
bu senede erkek yılı mıdır nedir başka bir arkadaşım vardı doğumu olacak nerdeyse onunda erkek. çevremde dört beş doğum oldu kız olmadı hiç =)
forumdaki kızlar kıymetlisiniz

sagol cnm ya bu sekılde okuyunca vıcdanım rahatlıyo sankı
ılk acılısı adacenterde yapıcaz cnm ufak ısımız var
kapanıs serdıvan avm ay ınsalla karsılasırız
sımdı gobuslerı degıl arabalrı tokustururuz

kızlar hep sutumuz normal sevıylerde oldugundn bahsederdım arasa yetıp yetmedıgı konusunda endıselerım olurdu 10 gun sonra eklere gecıyoruz rahatlıgı bana coktu doyduguna tatmın olurum artık derken bende bı sut patlaması yasandı uretım oldukca arttı aylardır bu sekılde olmadı nedır anlamadım gıttı lohusa gıbı oldum

daha önceye göre yediğin içtiğin farklı bir şey var mı =)

bindir bindir bişi olmaz ilerde hoppaladan sıkılırsak belki yürütece bile dönebiliriz belli mi olur içimde ukte kalacak ya bu yürüteç hayal ediyodum hamileyken koridorda bi ordan bi oraya vııınnn diyecekti kızım neyse artık yapcak bişi yok bu arada benim kız dönme işini abarttı telefon çaldı diğer odadan teli alıp gelinceye kadar hanfendi yatağın ortasından kenarına kadar gelmiş zor tuttum ve ilk defa korkuttu beni cadı :18::18::18:
bize şimdiden iki talip var ki arkadaşların hep oğlu oldu hamile iki arkadaşım var iki sie oğlan bilmiyorum bu aralar oğlan patlaması yaşıyoruz
kızlar ben cıkayım ancak hazırlanırız bana ıyı gezmeler hahhaa
benim yerime de gez

atlım ayda 500 gr alıyorsa sorunyok egerkı kg alımı dusukse ek gıdaya yonlendırıyo drlar en azından devam mamasına cnm
cnm icimi ferahlatin biraz bu ay 600 gr almis .
ben yine kendimi yemege vereyim :) belki sutum cogalir 2 aylikken yine boyle azalmisti birkac gun sonra duzelmisti inslah yine oyle olur.

bu arada cok kotu gobegim kaldı bu saaten sonra gidermi bilemiyorm

slm guzel anneler
kızlar oglum 22 kasım dogumlu ek gıdaya baslamak icin daha erkenmi acaba.

kendi sutumu veriyorum biberonu bi turlu kabul etmiyor bey efendi.

sizler ek gıdaya basladinizmi?

bazen ac kaldigini dusuyorum ben cok denedim tutmuyor biberonu
tesekur ederim canm

dedigini yapcm belki onlar yardimci olur.

kesin olurlar canım kendi mamalarını yedir diye merak etme..

ayyy yerim ben onu ya kıyamam ona evet bi karar vermek lazım bende bikere koyarsam eminim hep devam ederim canım ama zaten nil hep basmak istiyo yani yürüteç tam onluk
ben kısa tutarımda bakıcımız ne yapar pek emin değilim birazda sıkıntı bu aslında..
bu arada koymaya çalışıcam canım nili..

mrb kızlarr,2 gundur oğlum hasta oksuruyo fazla bısekılde bugun dr goturdum antıbyotk ve oksuruk surubu verdı.oksuruk surubunun prospektusunu okudumda 2 yas altı cocuklarda kullanmyn dıyo halüsınasyonlara neden olablyomus ama dr verdı .adı perebron aranzda bunu kullanan varmı acaba?

canım ben kullanmadım ama arayıp sorsanmı acaba doktorunu yada sağlık ocağktaki ebesini diyecem ama saate 5 geçti..
bilemedim bende
ay bu doktorlardada kime güvenecek insan ya..

aras gezmelere hazır

Eklentiler

• $IMG-20130401-WA0004.jpg
    21,9 KB · Görüntüleme: 45
  • $20130411_172258.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 40
canım ben kullanmadım ama arayıp sorsanmı acaba doktorunu yada sağlık ocağktaki ebesini diyecem ama saate 5 geçti..
bilemedim bende
ay bu doktorlardada kime güvenecek insan ya..

oğlumu doğduğundan berı aynı dr goturuyorum tanıyo artık yanı ,bılemedmkı bende napsam ınternette bıraz arastrayım barı mecbur bı surup vermem lazım cunku cok opksuruğu var

cnm ben genel olarak her oksurukte antıbıyotıgede karsıyım bızım dr umuz once surup ıle tedavı etmeye calısıyo son care antıbıyotık verıyo
oksuruk surupları cok daha fazla oksurtuyo
arasta oksuruyodu 2 gun ıburamıd verdım dr muz herdefasında onu verdıgınen grıp surubu ıkı gunde gerıledı

aras gezmelere hazır

yyyyyyyy tutmayın beni ben bu çıtırı yiyecemmmmmmmmm:
tüh maşallah benim yakışıklıma..

oğlumu doğduğundan berı aynı dr goturuyorum tanıyo artık yanı ,bılemedmkı bende napsam ınternette bıraz arastrayım barı mecbur bı surup vermem lazım cunku cok opksuruğu var

canım madem aynı doktor bence ara söyle ben böyle bişey okudum diye
bide 2 yaş altına vermeyin yazıyomu direk dur bende bakayım biraz..

aslında antbytyk vermıcektı ama dr un yanında oksurunce bunu oksuruğu cok dedı gercektende oyle oyuzden verdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…