-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #6.581
bencede ilerde söylersin birbirinize alışana kadar keşke benim de öyle bi imkanım olsa ama ne gezeergeçen hafta oturma odası ve ilerde rananın olacak olan odanın perdelerini yıka camlarını sil rica minnet babaya perdeleri astır yoruldum bu cumartesi de yatak odası ve mutfak var bakalım artık hayırlısı biz derin temizliği haftanın bir günü yapıyoruz eşimle bana yardım ediyo hala diğer günler çok kirlenmiyor evim o yüzden şimdilik sıkıntı yaşamıyorum bakalım şimdlik
sever kesin benimkini bıraksan gün boyu duracak =)
Eki Görüntüle 683086
bizim de hoppalamız bu anca buna paramız yetti :26::26::26::26: yarın ya da öbür gün gelecek bakalım artık bizim kız beğenecek mi
aaa ama buda cok guzel cnm sormaası ayıp ne kadara aldınız
hayal edebiliyorum eymeni ya o zıplarken eğleniyo sen onu izlerken demi
neyse ya güya ben nete girmeyecektim bugün baktım bizim kızlar var bakiim çıkayım demiştim oturdum kaldım hazır benim miki fare uyurken biraz ders çalışayım aöf öğrencisiyim hala bu sene son senem vermem lazım dersleri öpüldünüz akşama uğrarım inşallah melekleri öpmeyin koklayın ben öptüm durdum benim cadıyı yanağı kızardı :26::26::26: neyse çok konuştum hadi görüşürüz
evet ama ondayken bile yalnız olmak istemiyor o oynasın biri de ona baksın =) ilk on dakika oyuncağını özlediği için yalnız güzel duruyor sonra ağlıyor bağırıyor ama bir yandan da oynamaya devam ediyor . o kadarı da bana yetiyor zaten . hem ağlamasına dayanamıyorum hem de o kadar uzun tutmamaya çalışıyorum =)
kızlar ben bısey ıtıraf edıcem
2 3 gundur arası yurutece koyuyorum kısa zamanlı
bahsetmıstım ablam getırdı dıye
tabı gozumun onunde o benı durttu
yapmıcam asla koymucam desemde koydum aras sankı hep bınermıs gıbı bı saga bı sola cok mutlu gıtmeye basladı onu o sekılde gorunce kısa zamanlı koymaya karar verdım
dusunuyorum cevremde herkez koyuyo belkı hatalıyım ama ıtıraf etmeden edemedım
halımıda garantıye gonderdım ucuyo resmen
annesi de çoook güzel böcüğü de bayıldım yahu resminize çok güzel çıkmışınız ana kız tamamen sana benzemiyo elif mina demi
bi de maşallah subhanallah
slm guzel anneler
kızlar oglum 22 kasım dogumlu ek gıdaya baslamak icin daha erkenmi acaba.
kendi sutumu veriyorum biberonu bi turlu kabul etmiyor bey efendi.
sizler ek gıdaya basladinizmi?
Allah iyiliğini versin bişi olmaz yaben de yürütece binmişim nolmuş bi tarafım eksik değil çok şükür annem çarpa çarpa gidiyodun inmiyodun da diyo ki sen ara sıra koyuyomuşun bişicik olmaz annem bana neden yürüteç almadın hoppalada neymiş dedi ama eşim yüzünden hoppala aldık yoksa ben de yürüteç alacaktım sen dikkatli olduktan sonra arasın gelişimi de maşallah iyi olduktan sonra nolacak baksana 3,5 aylıkken döndü emeklerde sürünürde... yürütecin zararı ne biliyo musun uzun süre kaldıktan sonra çocuğun direk yürümek istemesi emeklememesi sürünmemesi yani sıkıntı bu
benim arkadaşım yürüteçte büyüttü çocuğu ama o sürekli oturttu çocuk sürünüyo ama emeklemeyi sevmiyo o yüzden sınırda bırakmak lazım sen de bindir bişi olmaz canım benim.. ben de itiraf diye görünce bişi oldu sandım
kızlar ben bısey ıtıraf edıcem
2 3 gundur arası yurutece koyuyorum kısa zamanlı
bahsetmıstım ablam getırdı dıye
tabı gozumun onunde o benı durttu
yapmıcam asla koymucam desemde koydum aras sankı hep bınermıs gıbı bı saga bı sola cok mutlu gıtmeye basladı onu o sekılde gorunce kısa zamanlı koymaya karar verdım
dusunuyorum cevremde herkez koyuyo belkı hatalıyım ama ıtıraf etmeden edemedım
halımıda garantıye gonderdım ucuyo resmen
cnm sutun varsa ve yeterlı ıse sakın 6 ya kadaar eklere baslama derım
bu arada bebeloc bana msj gönderdı bıberona alıstıramıyorsanız bızı arayın dıye
aaslında ordakı uzmanlara danısabılırsın cnm nette ucretsız hattının nosu var
yenı ozaman degılmı cnm bbana yaz tatlım mutlaka
ay bıde esım bana kızıyo ben kadın geldıgınde bı ucundanda ben tutmaya calısıyorum
bu sabah bahsettım ı oda dıyo zaten azından derınde al dıye gunduz evde oldugundan kosturmacayı goruyo
ama yardım etmek yok dıyo
dedıgım gıbı gunluk tamam ama derın ıse dalmaya kalktıgıda defalarca bolunuyo bosyere stres
demek sende soyleyemıyosun cnm pufff
vallaha şekerim bende koymuyacam diyorum ama nil öyle bi basıyoki resmen basıp hop hop hopluyo
eminim şuanda onu yürütece koysam uçacak okadar emininm yani ama bendede yürüteç var ablamın ama kurmuyorum dayanamam diye yoksa bende koyucamhehehe:
:):)
bu arada ya şu güzel resimleri koymayın maşallah hepinize yaaaa:
çok kıskanıyorum çünkü ben beceremiyorum resim işini..