- 15 Şubat 2012
- 4.800
- 502
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #6.561
Kizlar hepinize merhabalar okuyunca icim sizladi
Selnec inde dedigi gibi melekleriniz icin calisiyorsunuz
Biraz daha buyusunler aglamalsr baslicak haberiniz ola
Beysal cnm kadin geliyo demissib kimi aliyorsun hangi islerini yapiyo ne kadar surrde geliyi ben gunluk yapiyorum ama cam kapi biraz daha derin olaylarda alayim diyorum arada memnunmusun bana bilgi verebilirmisin cnm
Ama nerdediniz ki??
burdayız tatlım kadın bana her hafta yarım gün geliyor tatlm normal günlük işleri yapıyor belli zamanlardada büyük işleri yapıyor mesela bugün koltuk silicek tüller perdeler yıkanıp asılacak gibi :)
Ama nerdediniz ki??
Cnm haklisin haftada 1 almakla cunku hem calisip hem ev isi gercktn zor olmali ki ben evdeyim gunluk rutin isler tamam ama derin islerfe cam koltuk hali biraz derin isler icin ustiyorum en azindan ayda 1 kere yeterli herkese gidiyomu cnm sen memnunmusun isinden bide benim sorunum var ben gelen kadindan is isterkn rahat olamiyorum is yolunu bilen biri olmali
burdayız ama neden bizim sayfa her zaman sesiz yaaaa:
evetya insan hiç rahat edemiyo gerçekten..
kızlar sizden kıskandım
bu da benim kızım elif
selamlar annecikler nasılsınız , gününüz nasıl geçiyor ?
burada hava kapalı içim karardı :s
aynen cnm
ama aksama acılır ıcım babamız ızınlı bızı attalara goturucek
nerelere gideceksiniz =)
aynen cnm
ama aksama acılır ıcım babamız ızınlı bızı attalara goturucek
bizde her akşam geziyoruzeşim üç gündür her öğle arası geldiğinde bu akşam şuraya gidelim buraya gidelim diyor. akşam eve geliyor hadi hazırlanayım diyorum ; dur bir çay içeyim , dur birşeyler atıştıralım sonra üşeniyor kalıyoruz evde. bugün yine dedi akşama çıkalım diye bende bu gece de evde oturalım dedim her gece gezmekten yorulduk
yağmur yağmazsa en azından civardaki marketlere kadar çıksam kendime geleceğim =))
haha oda guzelmıs
sızın ufaklıkta guzel duruyo aslında dımı cnm avmlerde
esın yoruluyodur gozune buyuyordur belkıde
bızde arasla guzel havalarda 2 kere cıktık ınan markete gıtmek bıle mutlu edıyo benım evımın tam karsısına market acılıyo sevınıyorum esım dıyokı market acıldıgına sevınen bı senı goryorum dıyo
ay orayada gıtsem havam degısıyo
maşallah yaa adı gibi güzel elif bebek çok tatlı Allah nazarlardan saklasın maşallah subhanallah böle resimleri koyuyoz ya benim kızın arkadaşları diyorum babasına enteresan ama arkadaşlar sonuçta büyüyünce ayrılmayalım bu topik üzerinden onlar devam etsinler olma mıkızlar sizden kıskandım
bu da benim kızım elif
bizde her akşam geziyoruzeşim üç gündür her öğle arası geldiğinde bu akşam şuraya gidelim buraya gidelim diyor. akşam eve geliyor hadi hazırlanayım diyorum ; dur bir çay içeyim , dur birşeyler atıştıralım sonra üşeniyor kalıyoruz evde. bugün yine dedi akşama çıkalım diye bende bu gece de evde oturalım dedim her gece gezmekten yorulduk
yağmur yağmazsa en azından civardaki marketlere kadar çıksam kendime geleceğim =))
Cnm haklisin haftada 1 almakla cunku hem calisip hem ev isi gercktn zor olmali ki ben evdeyim gunluk rutin isler tamam ama derin islerfe cam koltuk hali biraz derin isler icin ustiyorum en azindan ayda 1 kere yeterli herkese gidiyomu cnm sen memnunmusun isinden bide benim sorunum var ben gelen kadindan is isterkn rahat olamiyorum is yolunu bilen biri olmali
evet ya hele yasca buyuk oluyo sunu yap bunu yap ezılıyorum nedense kendımce
cnm sıze gelen ablanız sadece nılemı bakıyo yoksa ev ıslerınede yardımcı oluyomu yada yemek vb
selamlar annecikler nasılsınız , gününüz nasıl geçiyor ?
burada hava kapalı içim karardı :s
Eki Görüntüle 683086
bizim de hoppalamız bu anca buna paramız yetti :26::26::26::26: yarın ya da öbür gün gelecek bakalım artık bizim kız beğenecek mi
evet canım başa çıkamam diye aldım aslında yine yaparım ama oğlumla vakit geçirmeyi tercih ettim en azından ona ayıracam vaktimi söylerim istersen tatlım ben memnunum bakalım bugün annemin yanında yaptı işi o memnunsa tamamdır yarın sölerim sana iyiymiş yada diilmiş die annemin onayından geçerse sıkıntı yokbu arada bende aynıyım söyleyemiyorum çok zor geliyor utanıyorum... ama o düzenini oturtursa sııkıntı olmıcaktır.
evet canım başa çıkamam diye aldım aslında yine yaparım ama oğlumla vakit geçirmeyi tercih ettim en azından ona ayıracam vaktimi söylerim istersen tatlım ben memnunum bakalım bugün annemin yanında yaptı işi o memnunsa tamamdır yarın sölerim sana iyiymiş yada diilmiş die annemin onayından geçerse sıkıntı yokbu arada bende aynıyım söyleyemiyorum çok zor geliyor utanıyorum... ama o düzenini oturtursa sııkıntı olmıcaktır.