- 12 Şubat 2013
- 4.615
- 98
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #6.621
canım madem aynı doktor bence ara söyle ben böyle bişey okudum diye
bide 2 yaş altına vermeyin yazıyomu direk dur bende bakayım biraz..
canım madem aynı doktor bence ara söyle ben böyle bişey okudum diye
bide 2 yaş altına vermeyin yazıyomu direk dur bende bakayım biraz..
mrb kızlarr,2 gundur oğlum hasta oksuruyo fazla bısekılde bugun dr goturdum antıbyotk ve oksuruk surubu verdı.oksuruk surubunun prospektusunu okudumda 2 yas altı cocuklarda kullanmyn dıyo halüsınasyonlara neden olablyomus ama dr verdı .adı perebron aranzda bunu kullanan varmı acaba?
kızlar ben bısey ıtıraf edıcem
2 3 gundur arası yurutece koyuyorum kısa zamanlı
bahsetmıstım ablam getırdı dıye
tabı gozumun onunde o benı durttu
yapmıcam asla koymucam desemde koydum aras sankı hep bınermıs gıbı bı saga bı sola cok mutlu gıtmeye basladı onu o sekılde gorunce kısa zamanlı koymaya karar verdım
dusunuyorum cevremde herkez koyuyo belkı hatalıyım ama ıtıraf etmeden edemedım
halımıda garantıye gonderdım ucuyo resmen
aras gezmelere hazır
aras gezmelere hazır
Oy yerim bn onu yaa masallah rabbim nazarlardan korusun
bende kizimin resmini koymak istiorum yaa ama telden olmuo sanirim
aras gezmelere hazır
Günaydınn..
Cumanız mübarek olsun..
Oyy. Oyy maşallah pasama benim demek gezmelere gitmişde gezermis.. pek yakışıklıyiz maşallah arasimiza.
Kiz songül gez anacim bize dr avm gezmesini yasakladi hava güzelse dışarı çıkiyorum ben...
Yazı iple çekiyorum bi gelse eve girmicemde buhavalara güvenilmiyor...
Umarım gezmeniz güzel geçmiştir...
ah benim yakışıklı arasım dün çıkamadık erdem bey huzursuzdu maşallah kuzuma ya koca adam oldu
günaydın kızlar cumanız mübarek olsuun
kızlar netten alışveriş yapıyorsanız eğer limangoda mothercare in kampanyası var ben oğluşuma aldım çıtçıtlı badilerden uygun tavsiye ederim herzaman gelmiyor mothercare kalitesine kesinlikle güveniyorum çünkü erdem doğduğundan beri kullanıyorum çıtçıtlıları şiddetle tavsiye ederim...
Ah be kuzum aksam gozlee hep radar gibiydi benim 4 kato birden insalla baska zamana
Cnm erdem guke gule kullansn
Ay akssam nasil alisveris yapasim vardi anlatamam kanz a lcw ye cok gizel seyler gelmisti ama bedeni kestiremedim ondan alamadim kg alirmi sabit kalirmu yazada daha var
ah benim yakışıklı arasım dün çıkamadık erdem bey huzursuzdu maşallah kuzuma ya koca adam oldu
günaydın kızlar cumanız mübarek olsuun
kızlar netten alışveriş yapıyorsanız eğer limangoda mothercare in kampanyası var ben oğluşuma aldım çıtçıtlı badilerden uygun tavsiye ederim herzaman gelmiyor mothercare kalitesine kesinlikle güveniyorum çünkü erdem doğduğundan beri kullanıyorum çıtçıtlıları şiddetle tavsiye ederim...