2012 kasım bebekleri büyüyor..

canım madem aynı doktor bence ara söyle ben böyle bişey okudum diye
bide 2 yaş altına vermeyin yazıyomu direk dur bende bakayım biraz..[/QUOTE]

yazıyo canım evet

bide 2 yaş altına vermeyin yazıyomu direk dur bende bakayım biraz..

yazıyo canım evet[/QUOTE]

cnm aslında antıbıyotık baslı basına bıle tedavı edıyo
oksuruk surubuna nedense cok takıgım ne zaman kulllansam beter edeıyo yarenı o yuzden bılemedım antıbıyotıgı kullan bıde ılerler

bide 2 yaş altına vermeyin yazıyomu direk dur bende bakayım biraz..

yazıyo canım evet[/QUOTE]

ben doktoru ara içeliği söyle diyoprum canımmm:
bu arada kızlar sizi ve bebişkoları öpüyor ve ben kaçıyorum ...

prebron öksürük şurubu , hiç kullanmasan ne olacak ; kullanma

kısa süreli koy canım dr.umuz testis gelişimini bozabilir dedi. bizde almadık...

maşallah subhanallah aras kocam adam olmuş yahu bizim kız cim cim kücücük kalmış ya bi dakka yerinde durmuyoki arkadaş ana kucağından atlayacak nerdeyse napacam ben bu kızla yaaa tırnaklarını bile kesemiyorum hareketinden ha bu arada aras babaya değil yaa sana benziyo ana kucağındaki değil de koltukta otururken aynı sen maşallah

Oy yerim bn onu yaa masallah rabbim nazarlardan korusun
bende kizimin resmini koymak istiorum yaa ama telden olmuo sanirim

telefondan da aynı bu ekranı görebiliyosan bi dene belki koyarsın canım ya cevap yazılan yerde üst tarafta insert image var oraya tıklayınca yükleyebilirsin belki bi dene istersen

aras gezmelere hazır

Oyy. Oyy maşallah pasama benim demek gezmelere gitmişde gezermis.. pek yakışıklıyiz maşallah arasimiza.

Kiz songül gez anacim bize dr avm gezmesini yasakladi hava güzelse dışarı çıkiyorum ben...
Yazı iple çekiyorum bi gelse eve girmicemde buhavalara güvenilmiyor...

Umarım gezmeniz güzel geçmiştir...

.................................................................

Son düzenleme:
ah benim yakışıklı arasım dün çıkamadık erdem bey huzursuzdu maşallah kuzuma ya koca adam oldu

günaydın kızlar cumanız mübarek olsuun
kızlar netten alışveriş yapıyorsanız eğer limangoda mothercare in kampanyası var ben oğluşuma aldım çıtçıtlı badilerden uygun tavsiye ederim herzaman gelmiyor mothercare kalitesine kesinlikle güveniyorum çünkü erdem doğduğundan beri kullanıyorum çıtçıtlıları şiddetle tavsiye ederim...

Tesekkur ederiz teyzesi
Masalla gezmeye bayikiyoz 3 saat hic seso cikmadi
Geceee bi gozattim eymenin resmi gordum bayildim yakisikloya yemek istiyoyorum onu
Bu arada gecen bende resim silemedim yarim saat gecmemesi lazimmis

Aaa tahlil ne oldu pipi ucu yarasi ne durumda

Ah be kuzum aksam gozlee hep radar gibiydi benim 4 kato birden insalla baska zamana

Cnm erdem guke gule kullansn
Ay akssam nasil alisveris yapasim vardi anlatamam kanz a lcw ye cok gizel seyler gelmisti ama bedeni kestiremedim ondan alamadim kg alirmi sabit kalirmu yazada daha var

Ay bu yavrucaklar git gide daha da tatlilasiyo ne yapcaz cigliklar konusmalar agzini yanagima dayayip bi eliylede oksamalar
Hele sabah uyandiginda beni gordugunde attigi ciglik omure bedel ay iyiki dogurmusum ben yavruvuklarimi

ayy güzel şeyler gelmişmi bende bu akşam gidiyim istiyorumda bakalım erdeme bağlı sorma ya geliriz de karşılaşırız die istedim ama olmadı iştee

ilk defa mothercare kampanyası gördüm .pek indirim yapmamış şuan mağazalardaki fiyatlar . önümüzdeki kış için lacivert kruvaze kaşe kabanı almıştım aynı fiyata , üçlü tulumları doğduğundan beri kullanıyorum o fiyatlardı . birkaç gün önce lacivert ponponlu şapkayı almıştım bir onda fiyat farkı var =) ben 2 tl fazla verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…