2012 kasım bebekleri büyüyor..

evet güzelim nette pek kampanya bende görmedim indirimli değil ama bizim burada mothercare yok bulamıyorum herzaman istanbula gitmem lazım yada mersine oralarda var herzamanda gidilmiyor işte

Aynen Canim bizde seviyoruzda dr yasaklayinca eve kapandik resmen...
Avm lerde mikroplar daha fazla ve uzun süreli barınıyormus vs bizde malum hasta oluyoruz...

Bunların bu tatliliklari bitiriyor adamı dişlerimi gıcırdattim resmen..

Ben telden yeni çekip koydum o fotoyu yap taze çıtır çıtır...
.zaman dursa böyle kalsalar hiç büyümeselet ne güzel olur...

Bugün götürucem canım dr'a nasıl olcak bKalim sondayla idrar verme işi...

Avance sanırım kodu HR1870'di cidden çok kolay temizliği, hem pürüzsüz mikrofiltres hem de çıkarılabilir parçaları sayseinde 1 dakikada kolay temizlik sağlıyor,benden demesi :)

Avance sanırım kodu HR1870'di cidden çok kolay temizliği, hem pürüzsüz mikrofiltres hem de çıkarılabilir parçaları sayseinde 1 dakikada kolay temizlik sağlıyor,benden demesi :)

geçtiğimiz hafta vermiştim siparişini iki gün önce geldi dün denedim çok beğendim benimkisi de avance =)

herkese iyi hafta sonları fıstıklarım ben bu hafta sonu erdem bey keyifli olursa kendimi gezmeye vericem öpüyorum hepiciğinizi

cnmmmm ne yaptın geldınmı dr dan merak etttım
bız bugun oglumla hava almaya cıktık marketlerı dolastık bırazcık oh ıyı geldı

fburAK NAPIYORSUN CNMMMMM BUGUN HAVA GUNESLI GIBI GOZUKSEDE KENDI CAPINDA BI SERINI VARDI DIMI INSALLA USUTMEMISIZDIR MINNOSLARI

cnmmmm ne yaptın geldınmı dr dan merak etttım
bız bugun oglumla hava almaya cıktık marketlerı dolastık bırazcık oh ıyı geldı

Dr dönüşü bizde gezdik bi dünya oyuncak aldık hem abiye hem emmosuma...
Tabi doyumsuz abimiz hemen sıkıldı oyuncaklarindan ... Emmos da bi coşuyorki onlara sesli gülücükler falan hoşuna gitti..

Ay bide yatılı misafirim var 4 gün daha bende çok yoruluyorum ya...

Artık havalar ısınıyor canım bol bol çıkarsınız günlük...
Bende bey akşam özellikle sahil yapmayı düşünüyorum çok sıcakta da disarisi çekilmez..

fburAK NAPIYORSUN CNMMMMM BUGUN HAVA GUNESLI GIBI GOZUKSEDE KENDI CAPINDA BI SERINI VARDI DIMI INSALLA USUTMEMISIZDIR MINNOSLARI

Yok sekercim burada güzeldi hava bide güzel giydirdim ne üsumrdi canım terlemedide..
Ama dışarda çok mutlu oluyor...

oh ıyı yapmıssın seker bız ounck ıslerını aksam gordık ama artık yarende heyecanlanmıyo eskısı kadar arasta playgro nun essegı var en cok onu sevıyo

yaren aksam dondurma ıstedı dedıkkı ev yolunun uzerunde var ordan alırız cok sevıyo dındurmayı ve sezonu yenı acıcak dusun yolda gıdıyoruz arabada aras acıktı avm de emzırmedım hıc 3 saatte emıyo artık dedım esıme evde emzırırım artık
aradan bı kac dakıka gectı yaren dedıkı anne bana dondurma almayalım bence dedı bız esımle sok olduk yaren ve dondurma reddı sorduk yok annecım dedı
bıraz daha usteledık dedıkı anne kardesımın karnı acıktı eve gıdıp hemen onu doyuralım yazık kardesıme dedı ay ole tuhaf oldukkı esımle anlatamam

yok sekercim burada güzeldi hava bide güzel giydirdim ne üsumrdi canım terlemedide..
Ama dışarda çok mutlu oluyor...

ben 4 ten sonra cıktım cnm gızlı bı soğuk vardı guzel gıydırdım yedekte aldım doğumdan ber ılk bu kadar uzun yurudum hamlasmısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…