-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #6.641
hoppalamız gelmiş kargoda şu anda bugün öğleden sonra getirirler çoook heyecanlıyım yaaaa
ilk defa mothercare kampanyası gördüm .pek indirim yapmamış şuan mağazalardaki fiyatlar . önümüzdeki kış için lacivert kruvaze kaşe kabanı almıştım aynı fiyata , üçlü tulumları doğduğundan beri kullanıyorum o fiyatlardı . birkaç gün önce lacivert ponponlu şapkayı almıştım bir onda fiyat farkı var =) ben 2 tl fazla verdim
Tesekkur ederiz teyzesi
Masalla gezmeye bayikiyoz 3 saat hic seso cikmadi
Geceee bi gozattim eymenin resmi gordum bayildim yakisikloya yemek istiyoyorum onu
Bu arada gecen bende resim silemedim yarim saat gecmemesi lazimmis
Aaa tahlil ne oldu pipi ucu yarasi ne durumda
cumanız mubarek olsun arkadaslar
masallah subanallah kızınada sanada
benimde sac kesimim ve uzunlugu o sekilde
yandanda olunca sanki kendime bakıyomusum gibi geldi bir an :)
aras gezmelere hazır
Bebeklerimize birşey olmasın allahım korusun hepsini. Philips meyva sıkacağı hiç kolay değil birçok parçasıvar ve temizlemesi zahmetl. Benimki çok basit birşey olmasına rağmen temizlemek zulüm. Benimki bundan ama bıçağı temizlemek zor.
https://www.google.com.tr/search?hl...1.7.img.gXcqVtz3GR4#biv=i|2;d|3wEGT0O3FKCPWM:
Avance sanırım kodu HR1870'di cidden çok kolay temizliği, hem pürüzsüz mikrofiltres hem de çıkarılabilir parçaları sayseinde 1 dakikada kolay temizlik sağlıyor,benden demesi :)
aras gezmelere hazır
Aynen Canim bizde seviyoruzda dr yasaklayinca eve kapandik resmen...
Avm lerde mikroplar daha fazla ve uzun süreli barınıyormus vs bizde malum hasta oluyoruz...
Bunların bu tatliliklari bitiriyor adamı dişlerimi gıcırdattim resmen..
Ben telden yeni çekip koydum o fotoyu yap taze çıtır çıtır...
.zaman dursa böyle kalsalar hiç büyümeselet ne güzel olur...
Bugün götürucem canım dr'a nasıl olcak bKalim sondayla idrar verme işi...
songül maşallah oğluşuna
allah bagislasin canim maaasallah:maasallah:cok tatli gozleri renkli heral demi
Masallah Subhanallah oğlusuna
kız dısarıda kac aylık diye sorarlarsa biraz büyük soyle nazar değmesin kuzucuğa
cnmmmm ne yaptın geldınmı dr dan merak etttım
bız bugun oglumla hava almaya cıktık marketlerı dolastık bırazcık oh ıyı geldı
fburAK NAPIYORSUN CNMMMMM BUGUN HAVA GUNESLI GIBI GOZUKSEDE KENDI CAPINDA BI SERINI VARDI DIMI INSALLA USUTMEMISIZDIR MINNOSLARI
dr dönüşü bizde gezdik bi dünya oyuncak aldık hem abiye hem emmosuma...
Tabi doyumsuz abimiz hemen sıkıldı oyuncaklarindan ... Emmos da bi coşuyorki onlara sesli gülücükler falan hoşuna gitti..
Ay bide yatılı misafirim var 4 gün daha bende çok yoruluyorum ya...
Artık havalar ısınıyor canım bol bol çıkarsınız günlük...
Bende bey akşam özellikle sahil yapmayı düşünüyorum çok sıcakta da disarisi çekilmez..
yok sekercim burada güzeldi hava bide güzel giydirdim ne üsumrdi canım terlemedide..
Ama dışarda çok mutlu oluyor...