2012 kasım bebekleri büyüyor..

bencede ilerde söylersin birbirinize alışana kadar keşke benim de öyle bi imkanım olsa ama ne gezeer :KK76::KK76::KK76: geçen hafta oturma odası ve ilerde rananın olacak olan odanın perdelerini yıka camlarını sil rica minnet babaya perdeleri astır yoruldum bu cumartesi de yatak odası ve mutfak var bakalım artık hayırlısı biz derin temizliği haftanın bir günü yapıyoruz eşimle bana yardım ediyo hala diğer günler çok kirlenmiyor evim o yüzden şimdilik sıkıntı yaşamıyorum bakalım şimdlik

derin temizlik yapmayan tek benim galiba :KK70:

sever kesin benimkini bıraksan gün boyu duracak =)

hayal edebiliyorum eymeni ya o zıplarken eğleniyo sen onu izlerken demi :KK9::KK9::KK9::KK9:

neyse ya güya ben nete girmeyecektim bugün baktım bizim kızlar var bakiim çıkayım demiştim oturdum kaldım hazır benim miki fare uyurken biraz ders çalışayım aöf öğrencisiyim hala bu sene son senem vermem lazım dersleri öpüldünüz akşama uğrarım inşallah melekleri öpmeyin koklayın ben öptüm durdum benim cadıyı yanağı kızardı :26::26::26: neyse çok konuştum hadi görüşürüz :KK52::KK52::KK52:

aaa ama buda cok guzel cnm sormaası ayıp ne kadara aldınız

6 taksit 155 lira peşin olunca 148 oluyo aynıgünkargo.com a bak canım

daha doğrusu bişi alacağın zaman önce akakçe.com diye bi site var o sana en ucuzunu buluyo oraya gir ben ordan buldum bunu aldırdım dün sinirliydim benim sevgili saygıdeğer kocama almak zorunda kaldı bendeki siniri görünce sen de bak başka markalarda var uygun fiyatı şak diye çıkarıyo

hayal edebiliyorum eymeni ya o zıplarken eğleniyo sen onu izlerken demi :KK9::KK9::KK9::KK9:

neyse ya güya ben nete girmeyecektim bugün baktım bizim kızlar var bakiim çıkayım demiştim oturdum kaldım hazır benim miki fare uyurken biraz ders çalışayım aöf öğrencisiyim hala bu sene son senem vermem lazım dersleri öpüldünüz akşama uğrarım inşallah melekleri öpmeyin koklayın ben öptüm durdum benim cadıyı yanağı kızardı :26::26::26: neyse çok konuştum hadi görüşürüz :KK52::KK52::KK52:

evet ama ondayken bile yalnız olmak istemiyor o oynasın biri de ona baksın =) ilk on dakika oyuncağını özlediği için yalnız güzel duruyor sonra ağlıyor bağırıyor ama bir yandan da oynamaya devam ediyor . o kadarı da bana yetiyor zaten . hem ağlamasına dayanamıyorum hem de o kadar uzun tutmamaya çalışıyorum =)

evet ama ondayken bile yalnız olmak istemiyor o oynasın biri de ona baksın =) ilk on dakika oyuncağını özlediği için yalnız güzel duruyor sonra ağlıyor bağırıyor ama bir yandan da oynamaya devam ediyor . o kadarı da bana yetiyor zaten . hem ağlamasına dayanamıyorum hem de o kadar uzun tutmamaya çalışıyorum =)

haydaa yine mi ağlıyo ya ne anladık biz bu işten :KK30::KK30::KK30::KK30::KK30: ben de çok tutmayayım bana da yeter bi on dakika orda kalsa 10 dakika ana kucağında on dakika kucakta:KK53: bu arada benim kız ağlamadan önce mmmmmmmmmmmmmmmmm lıyo sadece o da çin işkencesi gibi ama biz adını değiştirdik rana işkencesi :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: ondan sonra ağlamaya başlayacakken ben alıyorum komedi ya bu bebekler :KK9::KK9:

$IMG_0531 (2).jpg

Annesiyle beter böcüğü:KK16::KK16:

kızlar ben bısey ıtıraf edıcem
2 3 gundur arası yurutece koyuyorum kısa zamanlı
bahsetmıstım ablam getırdı dıye
tabı gozumun onunde o benı durttu
yapmıcam asla koymucam desemde koydum aras sankı hep bınermıs gıbı bı saga bı sola cok mutlu gıtmeye basladı onu o sekılde gorunce kısa zamanlı koymaya karar verdım

dusunuyorum cevremde herkez koyuyo belkı hatalıyım ama ıtıraf etmeden edemedım
halımıda garantıye gonderdım ucuyo resmen

yapmıcam asla koymucam desemde koydum aras sankı hep bınermıs gıbı bı saga bı sola cok mutlu gıtmeye basladı onu o sekılde gorunce kısa zamanlı koymaya karar verdım

Allah iyiliğini versin bişi olmaz ya :KK1::KK1::KK1: ben de yürütece binmişim nolmuş bi tarafım eksik değil çok şükür annem çarpa çarpa gidiyodun inmiyodun da diyo ki sen ara sıra koyuyomuşun bişicik olmaz annem bana neden yürüteç almadın hoppalada neymiş dedi ama eşim yüzünden hoppala aldık yoksa ben de yürüteç alacaktım sen dikkatli olduktan sonra arasın gelişimi de maşallah iyi olduktan sonra nolacak baksana 3,5 aylıkken döndü emeklerde sürünürde... yürütecin zararı ne biliyo musun uzun süre kaldıktan sonra çocuğun direk yürümek istemesi emeklememesi sürünmemesi yani sıkıntı bu
benim arkadaşım yürüteçte büyüttü çocuğu ama o sürekli oturttu çocuk sürünüyo ama emeklemeyi sevmiyo o yüzden sınırda bırakmak lazım sen de bindir bişi olmaz canım benim.. ben de itiraf diye görünce bişi oldu sandım

annesi de çoook güzel böcüğü de bayıldım yahu resminize çok güzel çıkmışınız ana kız tamamen sana benzemiyo elif mina demi

bi de maşallah subhanallah :KK31::KK31:

Sağol canım..
Elif Mina böcüğümün adı..
Evet babamıza çok benziyoruz.. Hatta tip olarak babamızın aynı bebekliği..

slm guzel anneler
kızlar oglum 22 kasım dogumlu ek gıdaya baslamak icin daha erkenmi acaba.

kendi sutumu veriyorum biberonu bi turlu kabul etmiyor bey efendi.

sizler ek gıdaya basladinizmi?

slm guzel anneler
kızlar oglum 22 kasım dogumlu ek gıdaya baslamak icin daha erkenmi acaba.

kendi sutumu veriyorum biberonu bi turlu kabul etmiyor bey efendi.

sizler ek gıdaya basladinizmi?

cnm sutun varsa ve yeterlı ıse sakın 6 ya kadaar eklere baslama derım
bu arada bebeloc bana msj gönderdı bıberona alıstıramıyorsanız bızı arayın dıye

aaslında ordakı uzmanlara danısabılırsın cnm nette ucretsız hattının nosu var

Allah iyiliğini versin bişi olmaz ya :KK1::KK1::KK1: ben de yürütece binmişim nolmuş bi tarafım eksik değil çok şükür annem çarpa çarpa gidiyodun inmiyodun da diyo ki sen ara sıra koyuyomuşun bişicik olmaz annem bana neden yürüteç almadın hoppalada neymiş dedi ama eşim yüzünden hoppala aldık yoksa ben de yürüteç alacaktım sen dikkatli olduktan sonra arasın gelişimi de maşallah iyi olduktan sonra nolacak baksana 3,5 aylıkken döndü emeklerde sürünürde... yürütecin zararı ne biliyo musun uzun süre kaldıktan sonra çocuğun direk yürümek istemesi emeklememesi sürünmemesi yani sıkıntı bu
benim arkadaşım yürüteçte büyüttü çocuğu ama o sürekli oturttu çocuk sürünüyo ama emeklemeyi sevmiyo o yüzden sınırda bırakmak lazım sen de bindir bişi olmaz canım benim.. ben de itiraf diye görünce bişi oldu sandım

sagol cnm ya boyle destek alıncada ıcım bıraz rahatladı herke bındırıyo gecmıstede bındırmıs
dr muz ıstemedı dıye vıcdan azabı duydum kısa surelı tutuyorum bıde
ablamın kızı hem urutecte gezıyodu 7.aydada emeklemeye basladı 11 aylıkende yurudu cok ta mutlu be arkadasım baktım bugun cıcek var yerde onun yapraklarıyla oynuyo o kadar hosuma gıttıkı
benım esım karısmaz bu konulara pek bu sabah rahat kahvaltı yapınca pek hosuna gıtttı adamcagızında

vallaha şekerim bende koymuyacam diyorum ama nil öyle bi basıyoki resmen basıp hop hop hopluyo
eminim şuanda onu yürütece koysam uçacak okadar emininm yani ama bendede yürüteç var ablamın ama kurmuyorum dayanamam diye yoksa bende koyucamhehehe:
:):)

bu arada ya şu güzel resimleri koymayın maşallah hepinize yaaaa:
çok kıskanıyorum çünkü ben beceremiyorum resim işini..

cnm sutun varsa ve yeterlı ıse sakın 6 ya kadaar eklere baslama derım
bu arada bebeloc bana msj gönderdı bıberona alıstıramıyorsanız bızı arayın dıye

aaslında ordakı uzmanlara danısabılırsın cnm nette ucretsız hattının nosu var

bazen ac kaldigini dusuyorum ben cok denedim tutmuyor biberonu
tesekur ederim canm

dedigini yapcm belki onlar yardimci olur.

yenı ozaman degılmı cnm bbana yaz tatlım mutlaka
ay bıde esım bana kızıyo ben kadın geldıgınde bı ucundanda ben tutmaya calısıyorum
bu sabah bahsettım ı oda dıyo zaten azından derınde al dıye gunduz evde oldugundan kosturmacayı goruyo
ama yardım etmek yok dıyo
dedıgım gıbı gunluk tamam ama derın ıse dalmaya kalktıgıda defalarca bolunuyo bosyere stres

demek sende soyleyemıyosun cnm pufff

söyleyemiyorum tatlım maleseffff ama sorarım dönerim sana güzelim
bu arada itirafını okudum kısa süreli bindiriyorsun sonuçta sıkıntı olmaz inşallah fıstığım çok takılma. bu akşam hangi avm ye gidiceksiniz bakayım belki bizde çıkarız?

vallaha şekerim bende koymuyacam diyorum ama nil öyle bi basıyoki resmen basıp hop hop hopluyo
eminim şuanda onu yürütece koysam uçacak okadar emininm yani ama bendede yürüteç var ablamın ama kurmuyorum dayanamam diye yoksa bende koyucamhehehe:
:):)

bu arada ya şu güzel resimleri koymayın maşallah hepinize yaaaa:
çok kıskanıyorum çünkü ben beceremiyorum resim işini..

arkadasım kararını ver o sekılde koy yada koyma ınan bı kere koyarsan dayanamazsın ılk koydugumuzdada hep bınermıs gıbı oldu ınankı ya gulden teyzesı cok mutlu asla koymam dıyordum nasıl bu duruma burundum bılemedımhe

cnm mesaj yazarken asagıda eklentı ekle var orası yonlendırıyo aslında nıl ı cok merak edıyorum nıl ın ısmınıde cok beyenıyorum

X