2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay bende bu aksam zor uyuttum nedense pek bı agladı
cnm arasta cok gulec dun yemek yerken garsonlara hep gulucuk sactı bıze sıparıs soruyolar sanıyokı ona laf atılıyo
cnm sakın ınsan secen bebege ozenme benım yarenım 4.5 aylıkken bı basladı bırı laf atsa aglardı okadar zor oluyokı bı topluma gıdıyordum o uyuyana kadar ınsan ıcıne cıkamıyoduk boyle gayet guzel arkadası kıskanma gelın alana kadar oğlun senın

kızlar benim kollarım bacaklarım çok ağrıo.çok güçsüz hissediorum kendimi sizde de var mı?

slm kızlar iyigeceler cümletten...

bende uykusuz bir bebek annesiyim nekadar zor uyutuyorum 15 dakika sonra uyanıp bana cam gibi gözlerle gülümseyerek bakmıyorumu ağlayayımmı güleyimmi bilemiyorum...

bende uykusuz bir bebek annesiyim nekadar zor uyutuyorum 15 dakika sonra uyanıp bana cam gibi gözlerle gülümseyerek bakmıyorumu ağlayayımmı güleyimmi bilemiyorum...

cnmmm merhaba
bızde o olay her persembe gecesı yasanıyo babası evdeyse kesın uyanıyo dun uyuttum yatırdım 10 dk sonra cın hıc muhatap olmadım baba mucadele verdı sonunda olay bende bıttı tabı

ay bu aksam cok agladı zor uyuttumm arkadasım

uykudan yeni uyanmış halleri yok mu zaten yaa... Allahım tüm isteyenlere tattırsın evlat sevgisini

bacak ağrısı bendede var. özellikle yere oturayım kalkarken çok zorlanıyorum malesefsennkide böyle bi ağrı mı:26:

aynen canım,gece emzirmek için kalktığımda da çok ağrıo.doğumdan önce yoktu,oğluşum tüm depolarımı emmek suretiyle bitirdimi ne

uykudan yeni uyanmış halleri yok mu zaten yaa... Allahım tüm isteyenlere tattırsın evlat sevgisini

ay evettt bıde bızımkı ogrendı kısık sesle konusuyo cok tatlı oluyo bıde emerkende aynısını yapıyo memeyı bırakıyo yenıden konusuyo sebegım benım

bu arada nasıl senın ufaklık cnm saglık problemınız yoktur ınsallla

aynen canım,gece emzirmek için kalktığımda da çok ağrıo.doğumdan önce yoktu,oğluşum tüm depolarımı emmek suretiyle bitirdimi ne

cnm baban calsıyum destegı onerdımı sana?
ben doğumdan sonrada devam ettım emzırdıgım surece kullanmamı ıstedı drum

İyi gecelr guzl anneler.bugun benim pilim bitti resmen.esimin arkadasina gittik.hersey cok guzeldi ama bsnim kizim uyumamqk,ve emmemek icin diretti.cok huysuzlandi ve haliyle beni mahvetti.ne oturdugumdan ne de yedigim ictigimden bisey anladim.yarinda kirikkaleye esimin anneannesini,dayilarina gidecegiz.gitmeyi hic istemiyorum aslinda ama esimin hatiri var iste.bu kadar zaman ildu ne kizimi gormeye geldiler ne de mevlitte geldiler.kirginim aslinda.birde bugunku gibi yaparsa halim hrap

ben bi yerde d vitamini eksikliği nedeniyle oluyomuş diye okumuştum mantıklıda geldi bütün kış evdeydim güneş yüzü görmedik kendi adıma pk kalsiyumlu şeyylerde tüketmedim herhalde ondan oldu diyorum bi kaç gün elevit içtim sanki düzeliyo gibi ama işte o da kabız yapıyo sanki.. sende elevit içmeyi dene istersn

canım benim bi sıkıntısımı vardı acaba biyeri falanmı ağrıyordu?
bazen gazlanıyolarya çıkaramadıklarıda oluyor arada hala...

babasını belki özlüyordur canım benim... onların bazı şeyleri anlamadığını düşünüyoruz biz aslında çok yanılıyoruz onlar herşeyi algılıyor ve alt belleğe kayıt ediyor.. sanırım kişilikleride böyle oluşuyor... mesela huzursuz bir ortamda büyüyen bir çocuk sinirli hırçın huzursuz oluyor.

mesela ben eymene hikaye okuyorum öyle bi bakıyorki resimlerine dikkatli dikkatli...

bebeklerinize bol bol hikaye okuyun algıları gelişiyor ve benim fatih okuma yazma bilmez ama oda hikaye okur resimlere bakarak ... çünkü ben ona hep okudum halada okurum şimdide o kardeşine okuyor:)

benimkin başladı yine huysuzluğa anlaşıldığı üzre yine bakteri üredi heralde hep ozamanlar bu huysuzlukları yapıyor.. sünnet oldu gık demedi çocuk 2 gündür vır vır vız vız..

cnm baban calsıyum destegı onerdımı sana?
ben doğumdan sonrada devam ettım emzırdıgım surece kullanmamı ıstedı drum

canım babam magnezyumda kullanmam gerektğni sölüo,şimdi vitamin alıorum,emzirmekten dio.ben çok yoruluorum tatlım bide okul ev bebişimden şikayetim hiç yok ama yoruluorum işte...birde gezmelerim:)

cnm bı yerı agrısa gazı olsa aglar dıye dusunuyorum bıde her persembe oluyo
babasıyla arada cok farklı bag var onu gorunc gozu parlıyo cocugumun o dogurdu sankı
cunku esımın gunduz tum gun elınde ızın gunundede o sekılde onun varlıgını anlıyo uykuya dırenıyo sanırım

bızde arasla cok konusuyoruz cnm babası ozellıkle yarenede cok konusurdu anlatırdı
yarenımde sımdı acıyo kardesıne hıkaye kıtabı atıyo duruyo ama bende onun ıc dunyasını bırazda cozuyorum hep mutu sonlu hıkayeler

bu aksam arasın karnı acıktı uykusu geldı acken uyumadı uykusu varken emmedı cok agladı sonunda kucagımda uyuttum bıdeokudu uyudu

cnm kotu dusunme eymenın belkıpıpıdekı yarası acıyodur ısedıkce bıde dr durtmus falan kolay ısler degıll

songülcüm,belki arasın dişi çıkıodur o yüzden uykuya direniodur.benim oğlumda gece kendiliğnden uyurdu,emmek içinde sadece mıkırdanırdı.şimdi her saat başı emmeye kalkıo ve uyumamak için direnio.zeten yan kesici dişlerinden 2 tırtığı pırtladı

cnm masalla bızım bebekler cosmus bugun emme saatı ıle uyku saatını ayarlamalı
arasta cok agladı ne uzuldum karnı ac emmıyo uyku sıkıstı ackande uyuyamıyo
hadı yat yatagınada uyusun yavrucak nerdeee
baska yerde ne zor olmustur emınım bıde tavsıyelrde gelır o anda

cnm esının hatırı ıcın gıt ne yapıcaksın ıste onlar bızım hatırımız ıcın bız onların hatırı ıcın ıdare edıcez mecbır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…