- 31 Ekim 2011
- 123
- 69
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #6.141
ne uykusu yaren benimki kucağımda uyutmaya çalışıyorum ortağı inletiyor :s
birde bebekler ne zaman insan seçmeye başlar benimki çok velet bir bebek yaa :s millete çok gülüyor ilgi gösteriyor kıskanıyor muyum şimdiden kaynanalığım mı tuttu nedir insan seçsin istiyorum =) =) herkesin kucağına gitmesin herkese gülmesin =) =)
kızlar benim kollarım bacaklarım çok ağrıo.çok güçsüz hissediorum kendimi sizde de var mı?
kızlar benim kollarım bacaklarım çok ağrıo.çok güçsüz hissediorum kendimi sizde de var mı?
slm kızlar iyigeceler cümletten...
bende uykusuz bir bebek annesiyim nekadar zor uyutuyorum 15 dakika sonra uyanıp bana cam gibi gözlerle gülümseyerek bakmıyorumu ağlayayımmı güleyimmi bilemiyorum...
slm kızlar iyigeceler cümletten...
bende uykusuz bir bebek annesiyim nekadar zor uyutuyorum 15 dakika sonra uyanıp bana cam gibi gözlerle gülümseyerek bakmıyorumu ağlayayımmı güleyimmi bilemiyorum...
bacak ağrısı bendede var. özellikle yere oturayım kalkarken çok zorlanıyorum malesefsennkide böyle bi ağrı mı:26:
uykudan yeni uyanmış halleri yok mu zaten yaa...Allahım tüm isteyenlere tattırsın evlat sevgisini
aynen canım,gece emzirmek için kalktığımda da çok ağrıo.doğumdan önce yoktu,oğluşum tüm depolarımı emmek suretiyle bitirdimi ne
aynen canım,gece emzirmek için kalktığımda da çok ağrıo.doğumdan önce yoktu,oğluşum tüm depolarımı emmek suretiyle bitirdimi ne
cnmmm merhaba
bızde o olay her persembe gecesı yasanıyo babası evdeyse kesın uyanıyo dun uyuttum yatırdım 10 dk sonra cın hıc muhatap olmadım baba mucadele verdı sonunda olay bende bıttı tabı
ay bu aksam cok agladı zor uyuttumm arkadasım
cnm baban calsıyum destegı onerdımı sana?
ben doğumdan sonrada devam ettım emzırdıgım surece kullanmamı ıstedı drum
canım benim bi sıkıntısımı vardı acaba biyeri falanmı ağrıyordu?
bazen gazlanıyolarya çıkaramadıklarıda oluyor arada hala...
babasını belki özlüyordur canım benim... onların bazı şeyleri anlamadığını düşünüyoruz biz aslında çok yanılıyoruz onlar herşeyi algılıyor ve alt belleğe kayıt ediyor.. sanırım kişilikleride böyle oluşuyor... mesela huzursuz bir ortamda büyüyen bir çocuk sinirli hırçın huzursuz oluyor.
mesela ben eymene hikaye okuyorum öyle bi bakıyorki resimlerine dikkatli dikkatli...
bebeklerinize bol bol hikaye okuyun algıları gelişiyor ve benim fatih okuma yazma bilmez ama oda hikaye okur resimlere bakarak ... çünkü ben ona hep okudum halada okurum şimdide o kardeşine okuyor:)
benimkin başladı yine huysuzluğa anlaşıldığı üzre yine bakteri üredi heralde hep ozamanlar bu huysuzlukları yapıyor.. sünnet oldu gık demedi çocuk 2 gündür vır vır vız vız..
İyi gecelr guzl anneler.bugun benim pilim bitti resmen.esimin arkadasina gittik.hersey cok guzeldi ama bsnim kizim uyumamqk,ve emmemek icin diretti.cok huysuzlandi ve haliyle beni mahvetti.ne oturdugumdan ne de yedigim ictigimden bisey anladim.yarinda kirikkaleye esimin anneannesini,dayilarina gidecegiz.gitmeyi hic istemiyorum aslinda ama esimin hatiri var iste.bu kadar zaman ildu ne kizimi gormeye geldiler ne de mevlitte geldiler.kirginim aslinda.birde bugunku gibi yaparsa halim hrap