2012 kasım bebekleri büyüyor..

zeyno kac gundur gorusemedık belkı bu gece yıne gece kuslugu yaparız bızım gıbı gece kusu fburakta gelır
dıger anneler uykucu onlar uyurken yenı resımlerde koyarız belkı haha
yasasın kotulu:KK37::KK37::KK37:

napalım uykucuyuz işte olacak o kadar eşim yanımda esneyip duruyo maalesef ben yine yatıyorum foto moto koymayın yaaa öptüm bebişlerinizi iyi geceler :KK52:

napalım uykucuyuz işte olacak o kadar eşim yanımda esneyip duruyo maalesef ben yine yatıyorum foto moto koymayın yaaa öptüm bebişlerinizi iyi geceler :KK52:

mertur sen yaz bana olur mu iki saattir esniyorum hadi diyen bi kocam var tepemde gidiyorum ben :KK43::KK43::KK43::KK43:

haha yat hadı kuzum sabah okursun haberlerı
ay sızın kalkmanızada az kaldı ayyy benımde esım yanımda olsaydıda hadı deseydıııı

mertur başlıkta da belirtildiği üzere hoppalanız geldi mi bebişin ne tepki verdi merak içerisindeyim :44::44:

geldiğinde sana haber vermek için yazmayı düşünüyordum sen sordun =)
yarın gelir herhalde bugün telefon açtım kızdım en sonunda ; hoppala aldım gelene kadar oğlum büyüdü bir hafta oldu göndermediniz diye :s
bende merak ve heyecan ile bekliyorum =)

neden yoruldun cnm bu kadar kııı yınemı gezdın bakım
ben de ıyıyım cnm cocukları yatırdım geldım

annemi "yarın gidersin anne " diye diye bir gün bir gün ertelettim.
bugün saat 14 olmuştu galiba çıktık kadıköye fln geçtik 22 yi geçti eve geldim . oğlum o kadar ağladı huysuzlandı ki kafam kazan gibi oldu elim ayağıma dolandı ne gezdiğimi anladım ne gördüğümü .yorgunluğun üstüne gerginliği bonus oldu :s

annemi "yarın gidersin anne " diye diye bir gün bir gün ertelettim.
bugün saat 14 olmuştu galiba çıktık kadıköye fln geçtik 22 yi geçti eve geldim . oğlum o kadar ağladı huysuzlandı ki kafam kazan gibi oldu elim ayağıma dolandı ne gezdiğimi anladım ne gördüğümü .yorgunluğun üstüne gerginliği bonus oldu :s

hımm anladım cnm tabı o sekılde olunca duzenıde degıstı huzzursuzlandı dımı ınsalla gece guzel uyurda sende uyrusun

hımm anladım cnm tabı o sekılde olunca duzenıde degıstı huzzursuzlandı dımı ınsalla gece guzel uyurda sende uyrusun

ne uykusu yaren benimki kucağımda uyutmaya çalışıyorum ortağı inletiyor :s
birde bebekler ne zaman insan seçmeye başlar benimki çok velet bir bebek yaa :s millete çok gülüyor ilgi gösteriyor kıskanıyor muyum şimdiden kaynanalığım mı tuttu nedir insan seçsin istiyorum =) =) herkesin kucağına gitmesin herkese gülmesin =) =)

X