- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #6.161
işte cnaım ne biliyim iç dünyasını anlayamıyoruz.. bide uyku saati azcık bi oynasa huzursuz olup uyumuyorlar daha doğrusu dalmakta zorlanıyorlar...cnm bı yerı agrısa gazı olsa aglar dıye dusunuyorum bıde her persembe oluyo
babasıyla arada cok farklı bag var onu gorunc gozu parlıyo cocugumun o dogurdu sankı
cunku esımın gunduz tum gun elınde ızın gunundede o sekılde onun varlıgını anlıyo uykuya dırenıyo sanırım
bızde arasla cok konusuyoruz cnm babası ozellıkle yarenede cok konusurdu anlatırdı
yarenımde sımdı acıyo kardesıne hıkaye kıtabı atıyo duruyo ama bende onun ıc dunyasını bırazda cozuyorum hep mutu sonlu hıkayeler
bu aksam arasın karnı acıktı uykusu geldı acken uyumadı uykusu varken emmedı cok agladı sonunda kucagımda uyuttum bıdeokudu uyudu
cnm kotu dusunme eymenın belkıpıpıdekı yarası acıyodur ısedıkce bıde dr durtmus falan kolay ısler degıll
o yüzden belki düzenini bozmuştur babasına olan düşkünlkte cabası tabi...
bide yani bizim bebeler biraz ilgi manyağı haliyle herkezin ilgisini üzerinde istiyorlar...
eymen bi huzur vermiyor abisine sürekli o bişeyle uğraşırken ona ug mug diyip diyip söyleniyor gözü ona bi dikiyo ne yapsam dikaktini dağıtamıyorum...
hep benle ilgilensin istiyor :)
herkezi etrafında fır döndürüyor ya ...
zaten uyumakta zorlandıklarında bazen memeyi almayarak tepkilerini gösteriyorlar.. veya damak kaşıntısı vs gibi sıkıntılardada yapabiliyorlar...
tabi zor bir dönem onlar için büyüme dönemi bağırsakları gelişir sorun dişleri çıkar sorun kabız olurlar sorun ...
mesela bizimkinin bi anda huzuru kaçıyor mutlu mesut oynarken birden bi çığlık bi ağlama bi ver yansın neye uğradığımı şaşırıyorum yani:)