- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #6.121
zeyno kac gundur gorusemedık belkı bu gece yıne gece kuslugu yaparız bızım gıbı gece kusu fburakta gelır
dıger anneler uykucu onlar uyurken yenı resımlerde koyarız belkı haha
yasasın kotulu
napalım uykucuyuz işte olacak o kadar eşim yanımda esneyip duruyo maalesef ben yine yatıyorum foto moto koymayın yaaa öptüm bebişlerinizi iyi geceler
mertur sen yaz bana olur mu iki saattir esniyorum hadi diyen bi kocam var tepemde gidiyorum ben
mertur başlıkta da belirtildiği üzere hoppalanız geldi mi bebişin ne tepki verdi merak içerisindeyim :44::44:
mertur mertm nasılsınız kızlar ıtıraf edeyım sızı aylarca karıstırdım
iyiyim , çok yorgunum kafam içinde dönüyor ama yine de bir bakayım dedim =)
sen nasılsın yaren
Hayırlı akşamlar be geldim.
Kim var kim yok bakem
hg cnm ben varım yıne uyudumu senın kuzucukta
bu arada orada saat kac
neden yoruldun cnm bu kadar kııı yınemı gezdın bakım
ben de ıyıyım cnm cocukları yatırdım geldım
Sen halen burdamisin cnm
annemi "yarın gidersin anne " diye diye bir gün bir gün ertelettim.
bugün saat 14 olmuştu galiba çıktık kadıköye fln geçtik 22 yi geçti eve geldim . oğlum o kadar ağladı huysuzlandı ki kafam kazan gibi oldu elim ayağıma dolandı ne gezdiğimi anladım ne gördüğümü .yorgunluğun üstüne gerginliği bonus oldu :s
haha yok senı le beraber cıktım kuzularımı uyuttum
gunduz 11:30 mu gece 11:30 mu cnm
bende bu aksam arasla mu
cadele verdımmmm[/QUOTE
.gece 11 buçuk neyse gözlerim kapaniyor öptüm bebislerinizi iyi geceler yarın görüşmek üzere bis bald:-*
haha yok senı le beraber cıktım kuzularımı uyuttum
gunduz 11:30 mu gece 11:30 mu cnm
bende bu aksam arasla mu
cadele verdımmmm[/QUOTE
.gece 11 buçuk neyse gözlerim kapaniyor öptüm bebislerinizi iyi geceler yarın görüşmek üzere bis bald:-*
ıyı geceler cnmmmmm
hımm anladım cnm tabı o sekılde olunca duzenıde degıstı huzzursuzlandı dımı ınsalla gece guzel uyurda sende uyrusun