- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #6.101
bende tam 25 gun erken dogum yaptim
suan oglum 5 ay 5 gunluk
hımm bende 21 gun cnm sızın neden erken oldu cnm bızım pasanın gelmeye benımde doğum yapmaya nıyetım yoktu ama acıl sezeryan ıle aldılar
umarim kotu bisey olmamistir
benim suyum geldi ve normal dogumla oglum erken dunyaya geldi
canim cok sutlac cekti yapayimda yiyelim kizlarrrrr
hım senınde 37 haftalık dımı cnm
ben rutın kontrole gıttım usg de kalp atıları cok yuksek goruldu acıl sezeryanla alındı sabahında cok sok olduk cnm
bızı tostos kordona dolandım bıde ayakları ıle kordonu ezmıs oksıjen gıtmemıs
herhengı bı saglık sorunu yasadınızmı cnm kuvez falan
aman ben almayım en son yaptıgım sutlactan sonra cıkartttım hayatımdan
hayatımda okadar kotusunu ne yedım ne gordum zavallı esım bı ıkı tane yedı nasıl basardı bılgım yok
cok gecmis olsun canim allah daha beterinden korusun simdi bebisin cok iyi demi
yok kuveze alinmadi hersey normaldi ama cok kucuktu kilosun 2 500 du cok yorlandim
bende ilk yaptigim cok berbatti ama sonra idaha denedim yaptim vede cok guzel oldu ve cok sut yapiyor cok sekerli oldugu icin
cnm ınan benım son yapısım oldu yıyememde artık
zaten benım sutler benım sutlşlacı gorse kacacak yer arar
okadar kotumu oldu
masallah kilosu iyiymis
ayyy o kadar kotu oldu daha kotusunu gormedım okadar dıyım
Ey kasım annecikleri bebekleriniz diş çıkardı mı, diş buğdayı yaptınız mı? Bu buğday olayı nasıl yapılıyor???
kızlar cocukları yatırdım hadı gellın
ay arası bu aksam zor uyuttum karnı ac uykusu var dıye emmıyo
uykusu var karnı ac dıye uyuyamıyo nasıl ama
cok agladı hadı songul dedım yatır yatagına uyusun
sonra aldım kucagıma sakın sakın salladım uyudu sonunda uyuyuncada emzırdım uzun uzun
ama agladı dıye cokta uzuldum
senin oğlanda benim kız gibi bazen inada bindiriyo şu emme meselesinibenim kız da bugünlerde dönüyo yatakta eli altında kalıyo ona sinirleniyo ağlıyo söyleniyo çok komik ama ne yapacağımı bilemiyorum ben gülünce daha çok sinirleniyo üzerini giydiremiyorum giydirirken dönüyo ama yine eli altında kalıyo yani 180 derece dönüyo 360 değil sıkıntımız o bu aralar napçaz bilmem