valla doğru sölüosun,ben doktorumuza acıorum:))canım sen çorludaydn dimi?benim ailemde ç.köyde
evet canım çorludayım ne yapalım bizde herşeyin iyisi olsun istyiyoruz bebeklerimiz için ..
canım listen süper olmuş sanki ben yazdım:)))
biz doğduğundan beri acd vitamini verioruz.multitabs isimli.bizim yavrular kış bebeği olduğu için kullanılmalı demişti.
hırıltı içinde xlear kullanıorum sonrada çekiorum.
evet bende çekiyorum hernekadar nil hanım sevmesede ama yarın iyice konuşucam bakalım doktorumuzla canım..
evet zaten önce devit başlamıştık ama sonra sanıyorum anne sütüde almadığımız için acd3 verdi bize
bu arada bu benim nili götürdüğüm 5. çocuk doktorum halada kafama göre istediğim gibi bi doktor bulamadım desem yalan olmaz malesef okonuda biraz şansızım..
Sagol songulcum:) ii aksamlar herkese
biz c tesiden beri dr dayiz iltihap kontrolu icin ranbevumuz vardi zeynep ilayi giydirirken bezinin hemen ust tarafonda ustu puturlu bi kizariklik farkettim. Dr a gidince sordum zona dedi sok oldum.cok sanci yapar iki haftadan once gecmez cildiyeye gosterin yine de dedi. Ama malesef ctesi gunu cildiye dr u calismiyormus.aksama kadat cildiye drsi aradik malum h. Sonu. Neysr sekiz gibi bi dr n evine gittik cok sukur zona degilmis derin bi oh cektik:) dun de kizimin yuzunde yine kizariklik olustu yine dra tasindik cilt kurulugundan oluyormus. Cokda tatmin olmadim ama esim cok abarttigimi soyluyo iki arada bi derede kaldim
canımya bebeklerdedemi zona oluyor bencede değildir zona zaten cildiyenin işi bencede değildir..
nilinde yüzü kızlarmıştı 1 aylıktı bizde gitmiştik cildiyeciye..
cnm merhaba ıltıhap ne durumdaymıs
ınan olkı dr una okuyunca cok kızdım zona yazınca bı an sok oldum ya senın dalın olmayan bısey hakkında nasıl bu kada rahat konusup enne babayı panık ettırıyorsun
benım bebegımınde cıldınde sorun vardı cocuk dr muz cıldıye gorucek anne dedı
cn arasında yuzunde kuruluk vardı hem kırmızı hem kuruluk hemde hafıf putur zaman zaman gıdıp zaman zaman gelıyordu 2 dr a goturdum atopık dermatıt teshısı konuldu bebek egzaması kuru bı cılt oluyo bu topiktende bı kac arkadasımızın bebegınde var hatta cnm
bız sampuanımızı degıstırdık sebemed kullanıyoruz bızde sebamedın bebek ıcın sadece yuze surulen bı kremı var onuda sık sık kullanıyoruz
banyomuzu dr muz haftada ıkı ye dusurdu sukur su an da sorun yok cnm
bizde şanpuanımızı sabunumuzu ve bebe yağmızı deyiştirmiştik bizde sebomet kullanıyoruz
birde kırem verdi bize amatem diye evet kortizonlu ama zaten sürekli kullanma dedi en fazla 3 4 gün demişti ve gerçektende geçirdi birdahada kullanmadık..
hadı hayırlı olsun tatlım ne guzel saglık ocaktada takıyolar ınsalla 10 sene rahatlıkla kullanırsın
ay benım dr um takalım dedı ben ay yok dedım cunku vajınal olaylar benı darlıyo dr umda bılıyo
anestesı ıle takarım bılıyorum senı dedı cıx dedım
benimkide hiç teklif bile etmedi biliyo benim paniğimi çünkü..
canım geçen bir karikatür gördüm şimdi bulamadım kısaca anltayım.anne çocuğunu doktora götürüyor.ve girer girmez başlıyor konuşmaya.bir süre donra doktor emziği çocuğun ağzından alıp annenin ağzına verip çocuğu muayene ediyor.anlatınca çok komik olmadı belki ama biz de bu anneler gibiyiz bi de 2. 3. çocuk farketmiyor:))) en azından benim için.
hahahaha hayır canım bence çok komik oldu heheh
Gününüz aydın, herşey gönlünüzce olsun...
günaydın canım..
kızlar herkese günaydın nil hanım akşamda 12 buçukta uyudu
ay bu saatlerin alınması bize hiç yaramadı şuanda inanılmaz başım ağrıyo pazartesi 2de uyudu dün 12 buçukta salıda 12de uyumuştu ee malum bende sabah 6da kalkıp işe geliyom buda bi insan dimi
bide akşam ona kızıyorum uyumuyo diye bana buuuuu yapıyo hadi gelde kız sonra kahkaha atıyoz birlikte..