2012 kasım bebekleri büyüyor..

iyigeceler teyzoslar..ben bugun bir cesaret gidip saglik ocaginda spral taktirdim..hicte korktugum gibi degilmis..10 yillik olandan taktilar ..ilk an basim dondu masadan kalkarken ama meyve suyu ictim kendimw geldim..taktirmak isteyenlere tavsiyem korkmayin benim gibi bir cesaret gidip taktirin

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: için rahat olsun artık benim gibi spiral taktırdım ve 2 aydır sıkıntım yok tebrikler canım

iyigeceler teyzoslar..ben bugun bir cesaret gidip saglik ocaginda spral taktirdim..hicte korktugum gibi degilmis..10 yillik olandan taktilar ..ilk an basim dondu masadan kalkarken ama meyve suyu ictim kendimw geldim..taktirmak isteyenlere tavsiyem korkmayin benim gibi bir cesaret gidip taktirin

hadı hayırlı olsun tatlım ne guzel saglık ocaktada takıyolar ınsalla 10 sene rahatlıkla kullanırsın
ay benım dr um takalım dedı ben ay yok dedım cunku vajınal olaylar benı darlıyo dr umda bılıyo
anestesı ıle takarım bılıyorum senı dedı cıx dedım

Slm kizlar.misafur nwdeniyle 2 gundur giremedim.grcmii okumak baya zamanimi aldi.
Ben
dogum kilomum altina indim ama 8 kilo daha versem rahatlqyacagim.
Buarada benim kanamam hic kesilmedi.dogumdan beri kanaman kesilmedi sayilir.once 3aylik ignenin etkiu diye duaundum.dra gitrim o da oyle oldugunu soyledi.amam ignenin etkisi grceli nerdeyse 1ay oldu ama benim azcik aazcik kanamam oluyor.
Hasta anne ve bebislere gecmis olsun buarada.
Kizlar kizim emerken damaklariyla gogsumu isiriyor ve cnm cok yaniyor.sizinkilerde yapiyor mu?

3 aylık iğneyi doktorun mu önerdi canım

canım eğer hediye götürmeyeceksen bir şey yapıp gidebilirsin kek börek gibi.ben doğum yapınca 5-6 arkadaş getirmişti.o kadar işime yaradı ki misafirlerimi çok rahat ağarlamıştım

aynen bende tedirgin oluyorum ama bakalım bizde göstericez nili tekrar 1 yaşındaykende profa götürecem göz için..

ayy doktorların bizim gibi 2 3 tane hastaları varsa bittiler yani..
hehehehe:

canım geçen bir karikatür gördüm şimdi bulamadım kısaca anltayım.anne çocuğunu doktora götürüyor.ve girer girmez başlıyor konuşmaya.bir süre donra doktor emziği çocuğun ağzından alıp annenin ağzına verip çocuğu muayene ediyor.anlatınca çok komik olmadı belki ama biz de bu anneler gibiyiz bi de 2. 3. çocuk farketmiyor:))) en azından benim için.

tatlım sımdı haklarını yıyemem hep cagırdı kızlar ama benım o sıteye uyelıgım yok uye olmayıda dusunmuuyorum
belkı orası daha serıdr rahattır ama sanırım ben bıraz fazla onemsıyorum arada haberlerını almak ıstıyorum
aylarca burda yazıstık halı ıle merak edıyorum herbırını

aramızda kalsın ben o siteye de arada bir bakıyorum ama burası daha rahat geliyor ne de olsa ilk göz ağrım.bir de isim vermeden rahatça yazışmayı tercih ederim.

canım geçen bir karikatür gördüm şimdi bulamadım kısaca anltayım.anne çocuğunu doktora götürüyor.ve girer girmez başlıyor konuşmaya.bir süre donra doktor emziği çocuğun ağzından alıp annenin ağzına verip çocuğu muayene ediyor.anlatınca çok komik olmadı belki ama biz de bu anneler gibiyiz bi de 2. 3. çocuk farketmiyor:))) en azından benim için.

ınan olkı kahkaha ıle guldum
yakında bızım dr da emzıgı tıkacak bana kapı dısarı edecek benı valla sabır sahıbı ınsanmıs dr muz bravooooo
bı gogus kalp dınlerken susuyorum o kadar kapıdan cıkıp gerı dondugum olmadı desem yalan olur ama artık ısı sısteme dokup kagıda yazıyorum kadın doğum dr um bana zekı kadın dedı oysakı ben aklımda tutamadıgım ıcın alık hıssedıyordum kendımı

aramızda kalsın ben o siteye de arada bir bakıyorum ama burası daha rahat geliyor ne de olsa ilk göz ağrım.bir de isim vermeden rahatça yazışmayı tercih ederim.

hımmmm bak sımdı daha sevdım senı orayada gıt burayada gel bak ıkısıde olabılıyomus dımı
sagol arkadasım
ay bende takıntılıyım bırakıp gıtmem buralarııııı

aeyno merak ettım cnm
ay bugun pazarda ıkı el bı bebek arabası 2 bebeklı 2 kadın gordummmm sen geldın aklıma

geçmiş olsun canm.adetli miydin?

tatlım benım ben once ozele gıttım bebegıme kortızonlu cok agır krem vardı bı kere surdum bılemeden 1 gecede gecırdı tabıkı zararlarını okuyunca attım kenarıya
sonrasında senın yaptıgın gıbı yaptım ve arastırma hastanesıne goturdum aynı yukarıda anlattıgım gıbı
sebamedın sampuanını
ve gun ıcınde banyo sonrasındane zaman kuruluk hıssedersem kullanmamız ıcın sebamed bebek ıcın olan yuzkremını onerdı
Eki Görüntüle 675859
ve haftada ıkı kere yıkıcaksın dedı
buyuk olasılıkla 5 yasına kadar gecıyormus cnm
ama masalla dıyelım 3 aydır dr un soyledıklerını uyguluyorum o hale gerı donmedı hıc

bıde gıdaya baglıda yasanabılıyo mesela ben ne zaman yumurta yesem arasın baslıyo ufaktan kızarmaya
o yuzden ek gıdalara yavas gecıcez dedı dr muz deneyerek

bu arada oğlumun yuzunde hıc bı ız yok cnm pamuk gıbı
kafana takılanı sorabılırsın cnm ben dr lara aklıma takılan herseyı sordum

songülcüm bizimde 1 aydır pütürlü kızarıklık var.oğlum alerjikti sanırım kızım da öyle.kortizonlu kremden
kullandıktan sonra tekrar çıktı mı yoksa çıkmadan sebamede mi geçtiniz.şampuanı biz de kullanıyoruz ama yüz kremi almamıştım

songülcüm bizimde 1 aydır pütürlü kızarıklık var.oğlum alerjikti sanırım kızım da öyle.kortizonlu kremden
kullandıktan sonra tekrar çıktı mı yoksa çıkmadan sebamede mi geçtiniz.şampuanı biz de kullanıyoruz ama yüz kremi almamıştım

cnm kotızonlu kremı bı kere kullandık daha sonra 5 gun sonra dıger dr a gıttık hıc cıkmadan sebamede devam ettık tekrarlamadı bı daha

kızlar gelınde ıkı muhappet edelım yaren ve aras 21:30 ıle 22:00 arası uyuyo esım ıste kolu komsu yok
ıslerım gunduzden bıttı bu saate yok of hatamı edıyorum cocukları erken yatırmakla

kızlar gelınde ıkı muhappet edelım yaren ve aras 21:30 ıle 22:00 arası uyuyo esım ıste kolu komsu yok
ıslerım gunduzden bıttı bu saate yok of hatamı edıyorum cocukları erken yatırmakla

ne guzel ıste canım uyuyolar sende dınlenmıs oluyosun,burda muhabbete devam:)

X