- 24 Haziran 2011
- 9.641
- 550
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #5.901
saynen kuzum aynı fıkırdeyız yasanmıslıklar unutulmassın
Bende başlığını dedim saflık ocagındaki Dr başlama dedi yarın kendi Dr götürücem bakalım o ne dicek?elmaylamı başladınız canım ?
aynen bende tedirgin oluyorum ama bakalım bizde göstericez nili tekrar 1 yaşındaykende profa götürecem göz için..
ayy doktorların bizim gibi 2 3 tane hastaları varsa bittiler yani..
hehehehe:
1. yürüteç sorucam çünkü zararlarını bizim bakıcımıza anlatamıyorum
2. paraben hala merak konum
3. filoradix diye bi demir ilacı almanyada varmış tamamen bitkisel onu.
4. bize geçen gittiğimiz doktor acd3 vermişti vitamin onu
5. burun tıkanıklığınıve hırıltıyı
6. kantahlili istiyecem demir ilacı için..
7. diş jeli.
bunlar şimdilik aklıma gelenler canım sizinde aklınıza gelen varsa sora bilirsiniz..
Merhaba cnmSongül cüm o ziyaretçi arkadaş ben olabilirim diyecektim sana geçen gün ama baktım oturum açınca da var o arkadaş.demekki ben değilmişim.ben de her zaman oturum açamıyorum vakit olmuyo,ya da açınca kesilirse tekrarlayamıyorum derken ziyaretçi oluyom çoğunlukla.
Sagol songulcum:) ii aksamlar herkeseMerhaba cnm
O zamam selamim tum ziyaretcu arkadaslarima olsun
Yasemin tokat diye arkadasimiz var o ziyaretci giriyorum dedi aramizda o sekilde diyolog olunca bende herdefasinda selam gonderir oldum
Dunden beri yoksun merak ettim seni
ne zamandır kullanıyor antibiyotikleri temizlenmiş olması gerekmiyo mu yaabence de sünnet ettir belki ondan ürüyordur bakteri ve de üzülme güçlü olmak zorundasın dermansız dert vermesin rabbim
3. çocukRabbim herkese türlü türlü imtihan vermiş işte naparsın dünya imtihan dünyası ben de kazara kaldım ranaya ve bi daha kaza olmasın diye spiral taktırdım kaymadı da çok şükür ama 5 sene çıkmaz o spiral benden çünkü eşim istemiyo hoş ben de tek başıma olduum için çok yıprandım ama sırf kardeşi olsun diye yapacam ikinciyi çaresi yok
rana da abla olacağı için sorun yok desene ben de hep kardeşlerime baktım annelik ettim gerçekten ruhumuzda var
benim kız çemberi olmadan yatmıyo elleriyle tutuyo yüzünü tek kat örtüyoruz öyle uyuyo yoksa ağlıyo aranıyo bi de küçük uyku arkadaşımız var yatağında uyanınca kulaklarını emiyo şimdilik geçen almış sarılmış çok tatlıydı şimdiden ver ben çalıştığıım için verdim ama ilerde ayrılması zor oluyomuş özellikle yazmadan :26::26::26:
Sagol songulcum:) ii aksamlar herkese
biz c tesiden beri dr dayiz iltihap kontrolu icin ranbevumuz vardi zeynep ilayi giydirirken bezinin hemen ust tarafonda ustu puturlu bi kizariklik farkettim. Dr a gidince sordum zona dedi sok oldum.cok sanci yapar iki haftadan once gecmez cildiyeye gosterin yine de dedi. Ama malesef ctesi gunu cildiye dr u calismiyormus.aksama kadat cildiye drsi aradik malum h. Sonu. Neysr sekiz gibi bi dr n evine gittik cok sukur zona degilmis derin bi oh cektik:) dun de kizimin yuzunde yine kizariklik olustu yine dra tasindik cilt kurulugundan oluyormus. Cokda tatmin olmadim ama esim cok abarttigimi soyluyo iki arada bi derede kaldim
Buarada kilo konusu konusulmus ben 55 kilo ile hamile kalmis 10 kilo almistim su an yine 55 kiloyum ama yine de gobegim var gibi hissediyprum cunku eskiden icine gecmis bi gobegim vardi:) buarada boyum 170 cm
Annecikler mrb ne zamandır takip edemiyordum moralim bozuk aslında dün asımız vardı bu sırada genel kontrol yaptırdık ve sadece 2cm uzamış 400gr almışız anne sürüyor besleniyoruz Dr sınır dedi
cnm merhaba ıltıhap ne durumdaymıs
ınan olkı dr una okuyunca cok kızdım zona yazınca bı an sok oldum ya senın dalın olmayan bısey hakkında nasıl bu kada rahat konusup enne babayı panık ettırıyorsun
benım bebegımınde cıldınde sorun vardı cocuk dr muz cıldıye gorucek anne dedı
cn arasında yuzunde kuruluk vardı hem kırmızı hem kuruluk hemde hafıf putur zaman zaman gıdıp zaman zaman gelıyordu 2 dr a goturdum atopık dermatıt teshısı konuldu bebek egzaması kuru bı cılt oluyo bu topiktende bı kac arkadasımızın bebegınde var hatta cnm
bız sampuanımızı degıstırdık sebemed kullanıyoruz bızde sebamedın bebek ıcın sadece yuze surulen bı kremı var onuda sık sık kullanıyoruz
banyomuzu dr muz haftada ıkı ye dusurdu sukur su an da sorun yok cnm
oh cnm masalla sana benımde 5 kg fazlam kaldı
kızlar oğluşumun burun tıkanıklığı var yaaa hırıltı oluyor biraz serum fizyolojiyle epeyce uğraşıyorum görünürde bişey yok aama çok açılmıyor çok şükür öyle ateş öksürük yok hasta desem ben buruno burun spreyi vaarya ona taktım kafayı alsammı acaba iyimidir kullanan varmı dr.umda ilk doğduğu sıralar burun tıkanıklığına xlear diye bi ilaç önermişti hangisini alsam acaba arada rahatlar ilaç verirsem yanlışmı yaparım offf kafam karışık ne yapmalıyım?
Aynen anlattifin gibi cnm son gittigimiz dr da once egzamanin bi cesidi dedi sonra gecistirdi guya ozel hastane sinir oldum. Aras a da gecmis olsun cnm iz filan kalmadi di mi yuzunde. Bi de hangi krem cnm tam olarak ismi ne yazar misin. Ben bi de devlet hastanesine goturcem ptesi randevu bulbildik tabi o zamana kadar gecmezse.iltigabimiz gecnis cnm cok sukur o gun aldigimiz en ii haberde buydu zaten. Cnm bu egzama yetiskinlerde ki gibi devamli olan bisey mi yoksa bebeklok donemi icin mi gecerli acaba?ay ne cok soru sordum