2012 kasım bebekleri büyüyor..

saynen kuzum aynı fıkırdeyız yasanmıslıklar unutulmassın

aynen öyle canım..

Bende başlığını dedim saflık ocagındaki Dr başlama dedi yarın kendi Dr götürücem bakalım o ne dicek?elmaylamı başladınız canım ?

yok canım hiç karışmamış olur öyle arada banada oluyo
biz evet elmayla başladık önce sonra yavaş yavaş artırdık ve
başka besinleride deniyoruz canım

neyse kızlar ben kacayım kızımın gelmesıne 1 saat kaldı yemegımı yapayım gorusmek uzere

aynen bende tedirgin oluyorum ama bakalım bizde göstericez nili tekrar 1 yaşındaykende profa götürecem göz için..

ayy doktorların bizim gibi 2 3 tane hastaları varsa bittiler yani..
hehehehe:

valla doğru sölüosun,ben doktorumuza acıorum:))canım sen çorludaydn dimi?benim ailemde ç.köyde

canım listen süper olmuş sanki ben yazdım:)))
biz doğduğundan beri acd vitamini verioruz.multitabs isimli.bizim yavrular kış bebeği olduğu için kullanılmalı demişti.
hırıltı içinde xlear kullanıorum sonrada çekiorum.

Songül cüm o ziyaretçi arkadaş ben olabilirim diyecektim sana geçen gün ama baktım oturum açınca da var o arkadaş.demekki ben değilmişim.ben de her zaman oturum açamıyorum vakit olmuyo,ya da açınca kesilirse tekrarlayamıyorum derken ziyaretçi oluyom çoğunlukla.

Merhaba cnm
O zamam selamim tum ziyaretcu arkadaslarima olsun
Yasemin tokat diye arkadasimiz var o ziyaretci giriyorum dedi aramizda o sekilde diyolog olunca bende herdefasinda selam gonderir oldum

Merhaba cnm
O zamam selamim tum ziyaretcu arkadaslarima olsun
Yasemin tokat diye arkadasimiz var o ziyaretci giriyorum dedi aramizda o sekilde diyolog olunca bende herdefasinda selam gonderir oldum
Sagol songulcum:) ii aksamlar herkese
biz c tesiden beri dr dayiz iltihap kontrolu icin ranbevumuz vardi zeynep ilayi giydirirken bezinin hemen ust tarafonda ustu puturlu bi kizariklik farkettim. Dr a gidince sordum zona dedi sok oldum.cok sanci yapar iki haftadan once gecmez cildiyeye gosterin yine de dedi. Ama malesef ctesi gunu cildiye dr u calismiyormus.aksama kadat cildiye drsi aradik malum h. Sonu. Neysr sekiz gibi bi dr n evine gittik cok sukur zona degilmis derin bi oh cektik:) dun de kizimin yuzunde yine kizariklik olustu yine dra tasindik cilt kurulugundan oluyormus. Cokda tatmin olmadim ama esim cok abarttigimi soyluyo iki arada bi derede kaldim

evet bizim komşunun kızı 5 yaşında yazmasız bir yere gitmiyor.bi de annesine yıkatmıyor görseniz leş gibi

cnm merhaba ıltıhap ne durumdaymıs
ınan olkı dr una okuyunca cok kızdım zona yazınca bı an sok oldum ya senın dalın olmayan bısey hakkında nasıl bu kada rahat konusup enne babayı panık ettırıyorsun
benım bebegımınde cıldınde sorun vardı cocuk dr muz cıldıye gorucek anne dedı
cn arasında yuzunde kuruluk vardı hem kırmızı hem kuruluk hemde hafıf putur zaman zaman gıdıp zaman zaman gelıyordu 2 dr a goturdum atopık dermatıt teshısı konuldu bebek egzaması kuru bı cılt oluyo bu topiktende bı kac arkadasımızın bebegınde var hatta cnm

bız sampuanımızı degıstırdık sebemed kullanıyoruz bızde sebamedın bebek ıcın sadece yuze surulen bı kremı var onuda sık sık kullanıyoruz
banyomuzu dr muz haftada ıkı ye dusurdu sukur su an da sorun yok cnm

Annecikler mrb ne zamandır takip edemiyordum moralim bozuk aslında dün asımız vardı bu sırada genel kontrol yaptırdık ve sadece 2cm uzamış 400gr almışız anne sürüyor besleniyoruz Dr sınır dedi

canım gayet iyi bence.artık daha az kilo alacaklar annesi.bu arada hangi doktora gidiyorsunuz.ben de kısmetse haftaya izmire gelicem gelmişken fırsatım ve param olursa iyi bir doktora gitmek istiyorum.

Aynen anlattifin gibi cnm son gittigimiz dr da once egzamanin bi cesidi dedi sonra gecistirdi guya ozel hastane sinir oldum. Aras a da gecmis olsun cnm iz filan kalmadi di mi yuzunde. Bi de hangi krem cnm tam olarak ismi ne yazar misin. Ben bi de devlet hastanesine goturcem ptesi randevu bulbildik tabi o zamana kadar gecmezse.iltigabimiz gecnis cnm cok sukur o gun aldigimiz en ii haberde buydu zaten. Cnm bu egzama yetiskinlerde ki gibi devamli olan bisey mi yoksa bebeklok donemi icin mi gecerli acaba?ay ne cok soru sordum

canım biz bruno serum fizyolojik kullanıyoruz.o mu acaba dediğin.xlearı çok yakın arkadaşım kullanıyor ve çok memnun.içeriğine baktım serum fizyolojikle tek farkı koruyucu katkı maddesi.yani açınca uzun zaman kullanıyor ama s.fiz.kullanıp o gün atıyoruz.

iyigeceler teyzoslar..ben bugun bir cesaret gidip saglik ocaginda spral taktirdim..hicte korktugum gibi degilmis..10 yillik olandan taktilar ..ilk an basim dondu masadan kalkarken ama meyve suyu ictim kendimw geldim..taktirmak isteyenlere tavsiyem korkmayin benim gibi bir cesaret gidip taktirin

Benden bu aksamlik bu kadar songulcum tesekkur ederim cevabin icin simdiden. Yarin okurum artik:)
Hepinize bol sutlu geceler ve bebislete de bol uykular

tatlım benım ben once ozele gıttım bebegıme kortızonlu cok agır krem vardı bı kere surdum bılemeden 1 gecede gecırdı tabıkı zararlarını okuyunca attım kenarıya
sonrasında senın yaptıgın gıbı yaptım ve arastırma hastanesıne goturdum aynı yukarıda anlattıgım gıbı
sebamedın sampuanını
ve gun ıcınde banyo sonrasındane zaman kuruluk hıssedersem kullanmamız ıcın sebamed bebek ıcın olan yuzkremını onerdı

ve haftada ıkı kere yıkıcaksın dedı
buyuk olasılıkla 5 yasına kadar gecıyormus cnm
ama masalla dıyelım 3 aydır dr un soyledıklerını uyguluyorum o hale gerı donmedı hıc

bıde gıdaya baglıda yasanabılıyo mesela ben ne zaman yumurta yesem arasın baslıyo ufaktan kızarmaya
o yuzden ek gıdalara yavas gecıcez dedı dr muz deneyerek

bu arada oğlumun yuzunde hıc bı ız yok cnm pamuk gıbı
kafana takılanı sorabılırsın cnm ben dr lara aklıma takılan herseyı sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…