2012 kasım bebekleri büyüyor..

göğsümü erdemde ısırıyo resmen ve gözümün içine bakıp gülerek ben bağırıyorum acıyoo die daha zevkle ısırıyo sıpa tabi sonrasında annesinden güzel ısıırıklar gelio göbüşüne ve yine emerken eliyle dudaklarımı tutuo tırnağını dudağımın içine batırıo vs vs işi gücü benimle uğraşmak tabiki bende zevklee onunla uğraşıyorum

Gunaydin guzel anneler.meme ezme dwmekki butun bebislerde var.canimi acitsada cok sevimli oluyor.
Selnec kizina masallqh cnm

haha aynen cnm ya resmen zek alıyo bende buyuk hata yapparak bagırıyorum tepkı vermemek gerekıyomu ama ne mumkun o acıya
bı daha agzından cıkarıyo cok kısık sesle konusmaya baslıyo ay yıyıp bıtıresım gelıyo ınan olkı

sen onu bunu bırak ne olucak senın durum hafta sonuna kaldı ıkı gun sımdıden pertlıgını ılan edıyorum
kayınvalıden hamaratmı barı

benim cadıda ısırıyor.ben bağırınca gözlerimin içine bakıyo sonra sanki o bişey yapmamoş gibi memeye dönüyo:).kayınvalidem diş çıkarken ısırır dedi:)dişler geliyo galiba:)

valla nasıl pert olurum Allah bilioo :) kayınvalidem sağolsun yardım ediyor yani işte :)

sağol canım kız uyanınca kaçmıştım.bize de locoid isimli merhemi verdi o da kortizonlu.napiyim bilemedim.direk sebamedi alıp deniyim sonra geçmezse mecbur merhemi süreriz.

tatım benden tavsıye bıı kere ınce tabaka locaıd sur zaten hemen etkı edıyo bı dsha koruyucu olarak yuz kremını surekı kullan cnm
arasın o kadar agırdıkı dr a gıttımızde bı surmeyle gectı bı dahada kullanmadık
sebamed tedavı edıcı degılde onleyıcı kurulugu engelledımmı kızarılıgında onune gecılıyo cnm

valla nasıl pert olurum Allah bilioo :) kayınvalidem sağolsun yardım ediyor yani işte :)

cnm sonra kv ler gıdıyomu haftasonu
yardım edıyosa ıyı cnm ya bı yemegını yapsa yıne ıyı
ay ben hep merak ederım mesela ben evde oldugum halde sıstematık calısırım
sen nasıl yapıyosun cnm kv yokken yemek olayını geceden mı yoksa ısten geldıgınde mı yapıyosun
on hazırlık oluyomu

ben bazı seylerı haslarken fazla haslar dolaba atarım kofte yapıcaksam fazla yapar paketlerım mesela

benim cadıda ısırıyor.ben bağırınca gözlerimin içine bakıyo sonra sanki o bişey yapmamoş gibi memeye dönüyo:).kayınvalidem diş çıkarken ısırır dedi:)dişler geliyo galiba:)

ah cnm benım demekkkı o donemlerı sımdı ıyı gunlerımız
ablamın gorumcesının 10 aylık bebegı resmen kanatıyo napıcaz bakalım ozamanda sevımlı gelıcekmı

valla bende normalde öyle yaparım ama eşim buzluktan çıkmış hiçbirşeyi beğenmez o yüzden günlük yapıyorum ve genelde işten geldiğim zaman yapıyorum yemeyi çünkü yine eşim taze pişmiş yemeği sever ama artık erdem var bakalım kv gidince nasıl bir düzen kurucam bilmiyorum bakıcaz :)

aa beysal bı yemek topiği vardı kasım annelerının sende cok yazardın o geldı aklıma bak

hım mesela benım pısmısten kastım ıste bı nohut haslama barbunya haslama tadı degısmıcek seyler cnm cunku onları haslamak zaman alıyo
onların tadıda farklı gelıyomu cnm cok pratık oluyo

kızlar hayretler ıcındeym aksam bırı bı konu yazmıs tı tasınıyorum ıkız bebklerımız esyularını satıyorum dıye okadar uygun fıyata okadar markalı temız urunlwe vardıkı kk dan pek cok arkadas taıp olmustu
hatta ıkı kısı urun elıme ulastı cok temız ıste parayı bıle vermeden esyaları tesım aldım falan dıye yorumlar yazmıs
rabet dahada artmıstı kazen bı arastırıyo elıme ulastı yazanlar ve satıcı aynı pc den yazıyo yanı ucretı odeyenler olece kaldı cok uzuldul gercekten
kımının durumu ımkanı yokmus cok uygun dıye almıs ya nasıl bı dunya nasıl bı duzen

hım mesela benım pısmısten kastım ıste bı nohut haslama barbunya haslama tadı degısmıcek seyler cnm cunku onları haslamak zaman alıyo
onların tadıda farklı gelıyomu cnm cok pratık oluyo

onları atıyorum tatlım ama ben normalde böle yemekleri tam pişirmeden hafif atardım buzluğa ama beyimiz tadının değiştiğini sölüyo ama ben yinede ıspanak fasulye nohut bezelye köz biber patlıcan koyuyorum ve yapıyorum o da yiyio :) köftede koyuyorum ben yaptığımda sen yemessen ben yerim diyorum :) evet songülüm yazardım ben yemek yapmayı çok seviyorum ama şu sıraalar erdemle oynamak daha zevkli geldiğinden pek yapamıyorum :)

insanlar çok kötü be güzelim

kıyamam ya zort ya nekadar yarrdım ederse etsinler sonuçta ev senin olunca zor oluyo hele çocukla çok zor
benim eltimler nil 2 aylıkyoktu ble geldiklerinde bide sağolsun hiç bi işyapmıyo yani nerdeyse ağzına besledi kayın validem onu ve çok sinirlendimmm..

ya hadi yardım etmiyosun bari kendi işini kendinya kayın valideme diyoki anne bana hayrına bi su ver diyoya utanmaz..
neyseki uzağız kendisine ..
bu arada kızlar hoşgeldiniz sermeç o kuzuyu bi yesek nasıl olur acaba?
songül recez nasılsınız kızlar?

yazk kesinlikle yazık ama bunu yapan kılıfını hazırlamıştır canımya..

yani bulmak zordur bence o emin ol iyi bi dolandırıcıdır yazık günah ya..

ay ıyı tatlım ya okudugum konu canımı sıktı
ay benımde eltım cok farklı sayılmaz mesela bızde gelır kalır yatagının carsafını bıle ellemez bıde kapının arkasında her defasında boklu bezını bulurum sınır sıstemım bozulur
bıde kendı evınde oldukca duzenlıdır tabı kendınce yenı bı bez bırakılırmı hıc kapı arkalarına

yazk kesinlikle yazık ama bunu yapan kılıfını hazırlamıştır canımya..

yani bulmak zordur bence o emin ol iyi bi dolandırıcıdır yazık günah ya..

cnm kazen dava acabıleceklerını soyledı
kazenden korkulur evınıde bulur adresınıde
ama yazık cok yazık bıde demıskı satısım artsın dıye yaptın nerden bılıyosuuz kargolamayacagımı

yok canım bizimkinin evine girilmez zaten temizlikten :):)
yani tam tersi
düşün bütün yağlı bılaşııkları dahil soğuk suyla yıkar..
yaklaşık 3 yıllık evliyim evine bidefa gittim
eşimede dedim aslaha bidaha beni götüremezsin hele nili hiç götürmem dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…