- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #5.921
iyigeceler teyzoslar..ben bugun bir cesaret gidip saglik ocaginda spral taktirdim..hicte korktugum gibi degilmis..10 yillik olandan taktilar ..ilk an basim dondu masadan kalkarken ama meyve suyu ictim kendimw geldim..taktirmak isteyenlere tavsiyem korkmayin benim gibi bir cesaret gidip taktirin
Benden bu aksamlik bu kadar songulcum tesekkur ederim cevabin icin simdiden. Yarin okurum artik:)
Hepinize bol sutlu geceler ve bebislete de bol uykular
iyigeceler teyzoslar..ben bugun bir cesaret gidip saglik ocaginda spral taktirdim..hicte korktugum gibi degilmis..10 yillik olandan taktilar ..ilk an basim dondu masadan kalkarken ama meyve suyu ictim kendimw geldim..taktirmak isteyenlere tavsiyem korkmayin benim gibi bir cesaret gidip taktirin
Slm kizlar.misafur nwdeniyle 2 gundur giremedim.grcmii okumak baya zamanimi aldi.
Ben
dogum kilomum altina indim ama 8 kilo daha versem rahatlqyacagim.
Buarada benim kanamam hic kesilmedi.dogumdan beri kanaman kesilmedi sayilir.once 3aylik ignenin etkiu diye duaundum.dra gitrim o da oyle oldugunu soyledi.amam ignenin etkisi grceli nerdeyse 1ay oldu ama benim azcik aazcik kanamam oluyor.
Hasta anne ve bebislere gecmis olsun buarada.
Kizlar kizim emerken damaklariyla gogsumu isiriyor ve cnm cok yaniyor.sizinkilerde yapiyor mu?
aynen bende tedirgin oluyorum ama bakalım bizde göstericez nili tekrar 1 yaşındaykende profa götürecem göz için..
ayy doktorların bizim gibi 2 3 tane hastaları varsa bittiler yani..
hehehehe:
tatlım sımdı haklarını yıyemem hep cagırdı kızlar ama benım o sıteye uyelıgım yok uye olmayıda dusunmuuyorum
belkı orası daha serıdr rahattır ama sanırım ben bıraz fazla onemsıyorum arada haberlerını almak ıstıyorum
aylarca burda yazıstık halı ıle merak edıyorum herbırını
canım geçen bir karikatür gördüm şimdi bulamadım kısaca anltayım.anne çocuğunu doktora götürüyor.ve girer girmez başlıyor konuşmaya.bir süre donra doktor emziği çocuğun ağzından alıp annenin ağzına verip çocuğu muayene ediyor.anlatınca çok komik olmadı belki ama biz de bu anneler gibiyiz bi de 2. 3. çocuk farketmiyor:))) en azından benim için.
aramızda kalsın ben o siteye de arada bir bakıyorum ama burası daha rahat geliyor ne de olsa ilk göz ağrım.bir de isim vermeden rahatça yazışmayı tercih ederim.
tatlım benım ben once ozele gıttım bebegıme kortızonlu cok agır krem vardı bı kere surdum bılemeden 1 gecede gecırdı tabıkı zararlarını okuyunca attım kenarıya
sonrasında senın yaptıgın gıbı yaptım ve arastırma hastanesıne goturdum aynı yukarıda anlattıgım gıbı
sebamedın sampuanını
ve gun ıcınde banyo sonrasındane zaman kuruluk hıssedersem kullanmamız ıcın sebamed bebek ıcın olan yuzkremını onerdı
Eki Görüntüle 675859
ve haftada ıkı kere yıkıcaksın dedı
buyuk olasılıkla 5 yasına kadar gecıyormus cnm
ama masalla dıyelım 3 aydır dr un soyledıklerını uyguluyorum o hale gerı donmedı hıc
bıde gıdaya baglıda yasanabılıyo mesela ben ne zaman yumurta yesem arasın baslıyo ufaktan kızarmaya
o yuzden ek gıdalara yavas gecıcez dedı dr muz deneyerek
bu arada oğlumun yuzunde hıc bı ız yok cnm pamuk gıbı
kafana takılanı sorabılırsın cnm ben dr lara aklıma takılan herseyı sordum
songülcüm bizimde 1 aydır pütürlü kızarıklık var.oğlum alerjikti sanırım kızım da öyle.kortizonlu kremden
kullandıktan sonra tekrar çıktı mı yoksa çıkmadan sebamede mi geçtiniz.şampuanı biz de kullanıyoruz ama yüz kremi almamıştım
Nabersiniz cici arkadaşlarım
kızlar gelınde ıkı muhappet edelım yaren ve aras 21:30 ıle 22:00 arası uyuyo esım ıste kolu komsu yok
ıslerım gunduzden bıttı bu saate yok of hatamı edıyorum cocukları erken yatırmakla
ne guzel ıste canım uyuyolar sende dınlenmıs oluyosun,burda muhabbete devam:)
ya orası o sekıldede cnm bendee erken yatamıyorum saatlerde gecmıyo onceden 11 de yatıyolardı dahamı ıyıydı sankı of ev cok sessız
ay bana rahatmı batıyo ne
hep oyle değilıdır uyuyunca bı uyansa derız uyumasa ay bı uyusada dınlensem derız bız anneyız::))