2012 kasım bebekleri büyüyor..

için rahat olsun artık benim gibi spiral taktırdım ve 2 aydır sıkıntım yok tebrikler canım

hadı hayırlı olsun tatlım ne guzel saglık ocaktada takıyolar ınsalla 10 sene rahatlıkla kullanırsın
ay benım dr um takalım dedı ben ay yok dedım cunku vajınal olaylar benı darlıyo dr umda bılıyo
anestesı ıle takarım bılıyorum senı dedı cıx dedım

3 aylık iğneyi doktorun mu önerdi canım

canım eğer hediye götürmeyeceksen bir şey yapıp gidebilirsin kek börek gibi.ben doğum yapınca 5-6 arkadaş getirmişti.o kadar işime yaradı ki misafirlerimi çok rahat ağarlamıştım

aynen bende tedirgin oluyorum ama bakalım bizde göstericez nili tekrar 1 yaşındaykende profa götürecem göz için..

ayy doktorların bizim gibi 2 3 tane hastaları varsa bittiler yani..
hehehehe:

canım geçen bir karikatür gördüm şimdi bulamadım kısaca anltayım.anne çocuğunu doktora götürüyor.ve girer girmez başlıyor konuşmaya.bir süre donra doktor emziği çocuğun ağzından alıp annenin ağzına verip çocuğu muayene ediyor.anlatınca çok komik olmadı belki ama biz de bu anneler gibiyiz bi de 2. 3. çocuk farketmiyor:))) en azından benim için.

aramızda kalsın ben o siteye de arada bir bakıyorum ama burası daha rahat geliyor ne de olsa ilk göz ağrım.bir de isim vermeden rahatça yazışmayı tercih ederim.

ınan olkı kahkaha ıle guldum
yakında bızım dr da emzıgı tıkacak bana kapı dısarı edecek benı valla sabır sahıbı ınsanmıs dr muz bravooooo
bı gogus kalp dınlerken susuyorum o kadar kapıdan cıkıp gerı dondugum olmadı desem yalan olur ama artık ısı sısteme dokup kagıda yazıyorum kadın doğum dr um bana zekı kadın dedı oysakı ben aklımda tutamadıgım ıcın alık hıssedıyordum kendımı

aramızda kalsın ben o siteye de arada bir bakıyorum ama burası daha rahat geliyor ne de olsa ilk göz ağrım.bir de isim vermeden rahatça yazışmayı tercih ederim.

hımmmm bak sımdı daha sevdım senı orayada gıt burayada gel bak ıkısıde olabılıyomus dımı
sagol arkadasım
ay bende takıntılıyım bırakıp gıtmem buralarııııı

aeyno merak ettım cnm
ay bugun pazarda ıkı el bı bebek arabası 2 bebeklı 2 kadın gordummmm sen geldın aklıma

geçmiş olsun canm.adetli miydin?

songülcüm bizimde 1 aydır pütürlü kızarıklık var.oğlum alerjikti sanırım kızım da öyle.kortizonlu kremden
kullandıktan sonra tekrar çıktı mı yoksa çıkmadan sebamede mi geçtiniz.şampuanı biz de kullanıyoruz ama yüz kremi almamıştım

cnm kotızonlu kremı bı kere kullandık daha sonra 5 gun sonra dıger dr a gıttık hıc cıkmadan sebamede devam ettık tekrarlamadı bı daha

kızlar gelınde ıkı muhappet edelım yaren ve aras 21:30 ıle 22:00 arası uyuyo esım ıste kolu komsu yok
ıslerım gunduzden bıttı bu saate yok of hatamı edıyorum cocukları erken yatırmakla

kızlar gelınde ıkı muhappet edelım yaren ve aras 21:30 ıle 22:00 arası uyuyo esım ıste kolu komsu yok
ıslerım gunduzden bıttı bu saate yok of hatamı edıyorum cocukları erken yatırmakla

ne guzel ıste canım uyuyolar sende dınlenmıs oluyosun,burda muhabbete devam:)

ya orası o sekıldede cnm bendee erken yatamıyorum saatlerde gecmıyo onceden 11 de yatıyolardı dahamı ıyıydı sankı of ev cok sessız
ay bana rahatmı batıyo ne

hep oyle değilıdır uyuyunca bı uyansa derız uyumasa ay bı uyusada dınlensem derız bız anneyız::))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…