- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #5.981
yok canım bizimkinin evine girilmez zaten temizlikten :):)
yani tam tersi
düşün bütün yağlı bılaşııkları dahil soğuk suyla yıkar..
yaklaşık 3 yıllık evliyim evine bidefa gittim
eşimede dedim aslaha bidaha beni götüremezsin hele nili hiç götürmem dedim..
cnm kazen dava acabıleceklerını soyledı
kazenden korkulur evınıde bulur adresınıde
ama yazık cok yazık bıde demıskı satısım artsın dıye yaptın nerden bılıyosuuz kargolamayacagımı
insanlar çok kötü be güzelim
cnm bızımkısı oyle olsa hadı yapısı dıcem de
neden bana gelınce bu sekılde yapıyı hadı yatagını toplamada o bezlerı bırakma dımı sankı saklar gıbıde taa kapının arkasın koyuyo dusun odanın atmasferını
yuh artık yüzsüzlğüğünde bukadarı canımya ..
demek gönderecekmiş
onun kullanıcı adı falan ne biliyomusun peki olurda biyerde görürsek bakalım..
ay hepsi bi cins bunlarınyaaa:
yani aynısını sen yapsan ne olur acaba aslında ona bi enpati yaptırmak lazım canım..
sorma be betulum neysekı kazen ısyerıne kadar bulmus
ay basmak lazım orayı
ay ben yapsam utanırım kendımdn ay bıde koltuk ustunde altına bısey sermeden kaka temızlemesı yokmu yarabbım
ay sabah sabah ta gnaha gırıyorum
kızlar ben kacayım evın uykucu prensesıde kalktı bıraz zaman gecırelım kızımla tele gectım kımler var gorememıyorum
opuldunuz hepınız
tatım benden tavsıye bıı kere ınce tabaka locaıd sur zaten hemen etkı edıyo bı dsha koruyucu olarak yuz kremını surekı kullan cnm
arasın o kadar agırdıkı dr a gıttımızde bı surmeyle gectı bı dahada kullanmadık
sebamed tedavı edıcı degılde onleyıcı kurulugu engelledımmı kızarılıgında onune gecılıyo cnm
için rahat olsun artık benim gibi spiral taktırdım ve 2 aydır sıkıntım yok tebrikler canım
inşallah bende senin gibi rahat ourum sorun olmaz canım
hadı hayırlı olsun tatlım ne guzel saglık ocaktada takıyolar ınsalla 10 sene rahatlıkla kullanırsın
ay benım dr um takalım dedı ben ay yok dedım cunku vajınal olaylar benı darlıyo dr umda bılıyo
anestesı ıle takarım bılıyorum senı dedı cıx dedım
geçmiş olsun canm.adetli miydin?
evet adetlıydım 2.gündü..ilk adetim daha doğum yaptığımdan beri..
kızlar ben kacayım evın uykucu prensesıde kalktı bıraz zaman gecırelım kızımla tele gectım kımler var gorememıyorum
opuldunuz hepınız
masallah prensese cok tatli Allah nazarlardan saklasin bu melegi
kızlar hayretler ıcındeym aksam bırı bı konu yazmıs tı tasınıyorum ıkız bebklerımız esyularını satıyorum dıye okadar uygun fıyata okadar markalı temız urunlwe vardıkı kk dan pek cok arkadas taıp olmustu
hatta ıkı kısı urun elıme ulastı cok temız ıste parayı bıle vermeden esyaları tesım aldım falan dıye yorumlar yazmıs
rabet dahada artmıstı kazen bı arastırıyo elıme ulastı yazanlar ve satıcı aynı pc den yazıyo yanı ucretı odeyenler olece kaldı cok uzuldul gercekten
kımının durumu ımkanı yokmus cok uygun dıye almıs ya nasıl bı dunya nasıl bı duzen
oh ne güzel canım.çalışan anne olmak zor ben de oğlum 3.5 aylıkken çalışmaya başlamıştım.kızım biraz daha şanslı 6 aydan sonra başlıyacam o da 1 ay sadece öğretmenim.sonra yaz tatili.ama eylüle kesin başlangıç sanırım.senin kim bakıyordu kuzuna.
masallah prensese cok tatli Allah nazarlardan saklasin bu melegi
hepimizin bebişlerini Allah korusun..
oğlumu sevdim emzirdim geldim neşem yerinde :)
oğlumu sevdim emzirdim geldim neşem yerinde :)
maşaallah
Ben böcüğümü akşama kadar göremiyorum maalesef ve çok özlüyorum
ohhh negüzel bende malesef akşamı bekleyenlerdenim..
Allah yardımcınız olsun çok zor dayanmak