2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm bızımkısı oyle olsa hadı yapısı dıcem de
neden bana gelınce bu sekılde yapıyı hadı yatagını toplamada o bezlerı bırakma dımı sankı saklar gıbıde taa kapının arkasın koyuyo dusun odanın atmasferını

cnm kazen dava acabıleceklerını soyledı
kazenden korkulur evınıde bulur adresınıde
ama yazık cok yazık bıde demıskı satısım artsın dıye yaptın nerden bılıyosuuz kargolamayacagımı

yuh artık yüzsüzlğüğünde bukadarı canımya ..

demek gönderecekmiş
onun kullanıcı adı falan ne biliyomusun peki olurda biyerde görürsek bakalım..

ay hepsi bi cins bunlarınyaaa:
yani aynısını sen yapsan ne olur acaba aslında ona bi enpati yaptırmak lazım canım..

ay hepsi bi cins bunlarınyaaa:
yani aynısını sen yapsan ne olur acaba aslında ona bi enpati yaptırmak lazım canım..

ay ben yapsam utanırım kendımdn ay bıde koltuk ustunde altına bısey sermeden kaka temızlemesı yokmu yarabbım
ay sabah sabah ta gnaha gırıyorum

kızlar ben kacayım evın uykucu prensesıde kalktı bıraz zaman gecırelım kızımla tele gectım kımler var gorememıyorum
opuldunuz hepınız

ay ben yapsam utanırım kendımdn ay bıde koltuk ustunde altına bısey sermeden kaka temızlemesı yokmu yarabbım
ay sabah sabah ta gnaha gırıyorum

ayy dengesiz bunlar dengesiz
bizimkide bana diyoki sen nilin nekadar çok altını deyiştiriyosun bizim kardeşşimin karısı bi akşam alıyo bide sabah dedi şoka girdim resmen yaaa..

kızlar ben kacayım evın uykucu prensesıde kalktı bıraz zaman gecırelım kızımla tele gectım kımler var gorememıyorum
opuldunuz hepınız

tamam canım bizde öptük görüşürüz öpüyorum bende hem yareni hemde arası..:)

tamam canım çok sağol

için rahat olsun artık benim gibi spiral taktırdım ve 2 aydır sıkıntım yok tebrikler canım

inşallah bende senin gibi rahat ourum sorun olmaz canım

canım inan çok rahat bir şekilde taktırdım hiçte korkulacak bişey yokmuş..

geçmiş olsun canm.adetli miydin?

evet adetlıydım 2.gündü..ilk adetim daha doğum yaptığımdan beri..

opuldunuz hepınız

ben geliyorum sen yoksun

Eki Görüntüle 676122
Elif Mina'nın "ama annecim" pozlarından biri..
masallah prensese cok tatli Allah nazarlardan saklasin bu melegi

sok oldum yaaa ben dun baktim esyalara falan ama cook talep vardi ve esyalar hic eski gibi durmuyodu ovmusledi bide sole iyi falan diye vay beee korkulur insanlardan ders oldu bana bakiyodum ole begensem bide saf ben almaya kalkarim ki hoppala satan birine talabim demistim ama urunu gondermeden para yollamak sacma ki ne bileyim iyi tezgah valla ama kazene de helal olsun nasil anlamis ki

oh ne güzel canım.çalışan anne olmak zor ben de oğlum 3.5 aylıkken çalışmaya başlamıştım.kızım biraz daha şanslı 6 aydan sonra başlıyacam o da 1 ay sadece öğretmenim.sonra yaz tatili.ama eylüle kesin başlangıç sanırım.senin kim bakıyordu kuzuna.

babanne bakıcak cumaya kadar sonrada anane bakıcak tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…