2012 kasım bebekleri büyüyor..

benımde 5 kılo fazlam var ve o 5 kılo sankı hep gobeğıme toplanmıs.bı turlu gıtmıyo bu göbüs,tekrar hamılemısın dıyenler bıle oluyo okadar yanı

ee benim hiç fazla kilom yok şuanda hamile kaldığım kilodayım ama kocaman bi erimeyen göbeyimvar ne yaqpıcaz göbğşle ilgiliiii offff benimde çok canım sıkılıyo

kizlar bulemsu vardi diger topigin sahibigi o cok aktifti niye artik girmiyor acaba simdi eski topige bakinca aklima geldi de.. Sonra esar86 o da aktifti ama yoklar simdi..
biri benimi andı
bebek büyütüyorum canım 3 çocuk annesi olmak kolay değil
sen nasılsın

ee benim hiç fazla kilom yok şuanda hamile kaldığım kilodayım ama kocaman bi erimeyen göbeyimvar ne yaqpıcaz göbğşle ilgiliiii offff benimde çok canım sıkılıyo
kilolardan kurtulmuşsun en azından.eee tabi 19 kilo alınca vermek de zor oluyo tabi:)

benımde 5 kılo fazlam var ve o 5 kılo sankı hep gobeğıme toplanmıs.bı turlu gıtmıyo bu göbüs,tekrar hamılemısın dıyenler bıle oluyo okadar yanı

:)benmde ya kocaman bıngıl bıngıl nur topu gibi bi göbeğim var:)yaz geliyo kıyafetlerm darack oluyo.hergün tekrar giyiyorum hepsini:)belki erimiştir biraz diye:)

benim 10 kilo fazlam var gobegimi hic demeyim sinir oluyorum..

allah yardımcımız olsun valla.9 ayda alınan kilo 9 ayda gider diyorlar ama bana pek gidecekmiş gibi gelmiyoo

merhaba canım hoşgeldin evet ya bendedemiştim 3 çocuk kolay değil diye.
ama nasıl geçiyor zor oluyormu?
neler yapıyosun?
hoşbulduk tatlım çocuklar beni zorlamadı canım ama kızım 2 aylık bile değildi eşim iş kazası geçirdi ayağı kırıldı 5 metreden düştü annem ameliyat oldu bende kaldı falan filan ..
sen nasılsın bebişin nasıl diş çıkarmaya başladınızmı

Slm kizlar.misafur nwdeniyle 2 gundur giremedim.grcmii okumak baya zamanimi aldi.
Ben
dogum kilomum altina indim ama 8 kilo daha versem rahatlqyacagim.
Buarada benim kanamam hic kesilmedi.dogumdan beri kanaman kesilmedi sayilir.once 3aylik ignenin etkiu diye duaundum.dra gitrim o da oyle oldugunu soyledi.amam ignenin etkisi grceli nerdeyse 1ay oldu ama benim azcik aazcik kanamam oluyor.
Hasta anne ve bebislere gecmis olsun buarada.
Kizlar kizim emerken damaklariyla gogsumu isiriyor ve cnm cok yaniyor.sizinkilerde yapiyor mu?

kızlar yaa bi arkadaşım doğum yaptı onu görmeye bi arkadaşımla beraber gidicem yani öle eşlerle gidilen bi bebek görme değil
ama elim boş gitmek istemiyorum ne götürebilirim düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum yaa

nutraks benim de ailem mersin gulnardalar 6 ay oluyo tayinle gittiler 22 mayista ben de gidecem insallah gaz sikintimiz hala var kendisi cikariyo ama aglaya aglaya bilmiyorum gazdan degil sanirim aci dokundu

biri benimi andı
bebek büyütüyorum canım 3 çocuk annesi olmak kolay değil
sen nasılsın

canım çok geçmiş olsun
bebeğin iyi olmasına sevindim adıne oldu bakalım bebişkonun?
biz iiyizz nil hanımda iyi ama henüz diş çıkartmadık yanız inanılmaz salyalarımız akıyo saate bir önlük deyiştiriyorum..

hoşgeldin canım

canım meyve ala bilirsin mesela olmazmı yada sen en iyisi hummana çay al hem sütü gelsin yada bi tatlı al süt getirir en azından getirmese bile bol bol su içirir buda süte sebep olur..

nutraks benim de ailem mersin gulnardalar 6 ay oluyo tayinle gittiler 22 mayista ben de gidecem insallah gaz sikintimiz hala var kendisi cikariyo ama aglaya aglaya bilmiyorum gazdan degil sanirim aci dokundu

ayy allah yardcnız olsun insan onun öyle acı çektğini görünce daha kötü oluyorr.biz kırkımızdan sonra görmedik gaz şükürler olsun acı yediğimde oluyo bazen aslında.turşuyu sevdğim için..

sağolasın canım zehra betül oldu bebeğimin adı bizimde diş yok daha ufukta ama baya hareketliyiz

kızlar bebişini göz doktoruna götüren var mı ya da götürcek olan...ben bi baktırsam mı acaba diorum.doktorum önerdi zaten.
Birde bu jel olayına taktım dedemiz izin vermese de alcam artık,dayanamıorum artık uykusuzluktan titreye titreye gidiorum okula bi de ordaki sesler eklenince dayanamıorum..

canım neden göz doktoruna götürmek istiyosun genel konturol amaçlımı
bizim nilde yeni doğduğu zaman bi gözübnü tam olarak açamıyodu herzaman 3 aylıkken göttürmüştümm bende merak edip ama doktor bişey yok ama yine 6 aylık olunca getirirsiniz bikeredaha bakarız demişti
bence götüre bilirsin ..
jele gelince bende sorucam bakalım cuma günü off doktora soracak neçok şeyim var..

aaa cnm ozettın kendını ama
cnm cok uzuldum esıne ve annene buyuk gecmıs olsun arada ugra cnm
bu arada kulaklarınmı kızdı bakım

ah arkadasım arasta yapıyı bıde ısırıyo damaklarıyla uzatıyo ınan bazen cıglık atıyorum helekı emmek ıstemıyosa eyvah
dıs oldugunda napıcaz hıc bılmıyorum

cnm bıze verdıgının ıcerıgı bıtkıselmıs ben faydasını gordum
bu arada dedemız evhamlımı bıraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…