- 10 Aralık 2010
- 924
- 18
- 40
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #5.861
kızlar kilolar ne alemde ya benim öyle bigöbüş var ki sanki 5 aylık hamileymm.korse takıyorum ama bi işe yaramıyo galiba gerçi kilomda var hala ma 5 kilom var vermem gereken siz ne yapıyorsunuz göbüşler için
biri benimi andıkizlar bulemsu vardi diger topigin sahibigi o cok aktifti niye artik girmiyor acaba simdi eski topige bakinca aklima geldi de.. Sonra esar86 o da aktifti ama yoklar simdi..
biri benimi andı
bebek büyütüyorum canım 3 çocuk annesi olmak kolay değil
sen nasılsın
canim bizde adanadayiz..mersin tomukte yazligimiz var gozne de de yayla var..
kilolardan kurtulmuşsun en azından.eee tabi 19 kilo alınca vermek de zor oluyo tabi:)ee benim hiç fazla kilom yok şuanda hamile kaldığım kilodayım ama kocaman bi erimeyen göbeyimvar ne yaqpıcaz göbğşle ilgiliiii offff benimde çok canım sıkılıyo
benımde 5 kılo fazlam var ve o 5 kılo sankı hep gobeğıme toplanmıs.bı turlu gıtmıyo bu göbüs,tekrar hamılemısın dıyenler bıle oluyo okadar yanı
benim 10 kilo fazlam var gobegimi hic demeyim sinir oluyorum..
hoşbulduk tatlım çocuklar beni zorlamadı canım ama kızım 2 aylık bile değildi eşim iş kazası geçirdi ayağı kırıldı 5 metreden düştü annem ameliyat oldu bende kaldı falan filan ..merhaba canım hoşgeldin evet ya bendedemiştim 3 çocuk kolay değil diye.
ama nasıl geçiyor zor oluyormu?
neler yapıyosun?
biri benimi andı
bebek büyütüyorum canım 3 çocuk annesi olmak kolay değil
sen nasılsın
kilolardan kurtulmuşsun en azından.eee tabi 19 kilo alınca vermek de zor oluyo tabi:)
ben sadece 8 kilo almıştım canım doktorum sayesinde ama biri şu göbek eritme
formilini bulup söylerse çok mutlu olucam
artık arkadaşlar arasında takılıyolar bana orda nilin kardeşi nedimmi var diye hehhe:
:)benmde ya kocaman bıngıl bıngıl nur topu gibi bi göbeğim var:)yaz geliyo kıyafetlerm darack oluyo.hergün tekrar giyiyorum hepsini:)belki erimiştir biraz diye:)
allah yardımcımız olsun valla.9 ayda alınan kilo 9 ayda gider diyorlar ama bana pek gidecekmiş gibi gelmiyoo
hoşbulduk tatlım çocuklar beni zorlamadı canım ama kızım 2 aylık bile değildi eşim iş kazası geçirdi ayağı kırıldı 5 metreden düştü annem ameliyat oldu bende kaldı falan filan ..
sen nasılsın bebişin nasıl diş çıkarmaya başladınızmı
Slm kizlar.misafur nwdeniyle 2 gundur giremedim.grcmii okumak baya zamanimi aldi.
Ben
dogum kilomum altina indim ama 8 kilo daha versem rahatlqyacagim.
Buarada benim kanamam hic kesilmedi.dogumdan beri kanaman kesilmedi sayilir.once 3aylik ignenin etkiu diye duaundum.dra gitrim o da oyle oldugunu soyledi.amam ignenin etkisi grceli nerdeyse 1ay oldu ama benim azcik aazcik kanamam oluyor.
Hasta anne ve bebislere gecmis olsun buarada.
Kizlar kizim emerken damaklariyla gogsumu isiriyor ve cnm cok yaniyor.sizinkilerde yapiyor mu?
kızlar yaa bi arkadaşım doğum yaptı onu görmeye bi arkadaşımla beraber gidicem yani öle eşlerle gidilen bi bebek görme değil
ama elim boş gitmek istemiyorum ne götürebilirim düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum yaa
nutraks benim de ailem mersin gulnardalar 6 ay oluyo tayinle gittiler 22 mayista ben de gidecem insallah gaz sikintimiz hala var kendisi cikariyo ama aglaya aglaya bilmiyorum gazdan degil sanirim aci dokundu
sağolasın canımcanım çok geçmiş olsun
bebeğin iyi olmasına sevindim adıne oldu bakalım bebişkonun?
biz iiyizz nil hanımda iyi ama henüz diş çıkartmadık yanız inanılmaz salyalarımız akıyo saate bir önlük deyiştiriyorum..
sağolasın canımzehra betül oldu bebeğimin adı bizimde diş yok daha ufukta ama baya hareketliyiz
kızlar bebişini göz doktoruna götüren var mı ya da götürcek olan...ben bi baktırsam mı acaba diorum.doktorum önerdi zaten.
Birde bu jel olayına taktım dedemiz izin vermese de alcam artık,dayanamıorum artık uykusuzluktan titreye titreye gidiorum okula bi de ordaki sesler eklenince dayanamıorum..
aaa cnm ozettın kendını amahoşbulduk tatlım çocuklar beni zorlamadı canım ama kızım 2 aylık bile değildi eşim iş kazası geçirdi ayağı kırıldı 5 metreden düştü annem ameliyat oldu bende kaldı falan filan ..
sen nasılsın bebişin nasıl diş çıkarmaya başladınızmı
ah arkadasım arasta yapıyı bıde ısırıyo damaklarıyla uzatıyo ınan bazen cıglık atıyorum helekı emmek ıstemıyosa eyvahSlm kizlar.misafur nwdeniyle 2 gundur giremedim.grcmii okumak baya zamanimi aldi.
Ben
dogum kilomum altina indim ama 8 kilo daha versem rahatlqyacagim.
Buarada benim kanamam hic kesilmedi.dogumdan beri kanaman kesilmedi sayilir.once 3aylik ignenin etkiu diye duaundum.dra gitrim o da oyle oldugunu soyledi.amam ignenin etkisi grceli nerdeyse 1ay oldu ama benim azcik aazcik kanamam oluyor.
Hasta anne ve bebislere gecmis olsun buarada.
Kizlar kizim emerken damaklariyla gogsumu isiriyor ve cnm cok yaniyor.sizinkilerde yapiyor mu?
kızlar bebişini göz doktoruna götüren var mı ya da götürcek olan...ben bi baktırsam mı acaba diorum.doktorum önerdi zaten.
Birde bu jel olayına taktım dedemiz izin vermese de alcam artık,dayanamıorum artık uykusuzluktan titreye titreye gidiorum okula bi de ordaki sesler eklenince dayanamıorum..