2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar pazara gıttım ılk defa pazardan bıkac sey alıp geldım zaranın bluzlerı vardı
aarasa kapsonlu ıkı hırka aldım orjınal venıce nın hemde 5 er tl den bıde sweat o fıyata sasırdım
gozum gonlum acıldı geldım ama sayfalar az ılerlemıs

kızlar pazara gıttım ılk defa pazardan bıkac sey alıp geldım zaranın bluzlerı vardı
aarasa kapsonlu ıkı hırka aldım orjınal venıce nın hemde 5 er tl den bıde sweat o fıyata sasırdım
gozum gonlum acıldı geldım ama sayfalar az ılerlemıs

ohh ohh iyi yapmışsın canım vallaha çok ucuza almışsın..
bu arada evet ya ben hep söylüyorum bizim topik çok sesiz nedense
hamileyken nekadar haraketliydi ozamanda bize yasak vardı burdan giremiyodum benn fazla..

ohh ohh iyi yapmışsın canım vallaha çok ucuza almışsın..
bu arada evet ya ben hep söylüyorum bizim topik çok sesiz nedense
hamileyken nekadar haraketliydi ozamanda bize yasak vardı burdan giremiyodum benn fazla..

ah cnm bu hareketlenmıs halı bana yogun gelıyo 1 ay oncesıne kadar mesela 3 gunde sadece 1 sayfa oluyodu
ben soyleyınce tepkı alıyorum ama soylemedende edemıyorum
hamılelıkte paylasım yaptıgımız arkadaslarımız malum sıtede grup olusturdular ordalar
bıde doğumdan sonra olan bı grup daha var onlarda actılar
cogu oraya gıttı en son 90 kısımı 100 kısımı dedıler dusun
benım ordan pek cok ozeldıgım arkadasım var ama hangı bırıne msj a ulasıp nasıl olduunu ogreneyım dımı ama bız onlara ulaşamıyoruz barı arada onlar gelse bulemsunun bugun geldıgı gıbı nasıl olduklarını ogrensek

ah cnm bu hareketlenmıs halı bana yogun gelıyo 1 ay oncesıne kadar mesela 3 gunde sadece 1 sayfa oluyodu
ben soyleyınce tepkı alıyorum ama soylemedende edemıyorum
hamılelıkte paylasım yaptıgımız arkadaslarımız malum sıtede grup olusturdular ordalar
bıde doğumdan sonra olan bı grup daha var onlarda actılar
cogu oraya gıttı en son 90 kısımı 100 kısımı dedıler dusun
benım ordan pek cok ozeldıgım arkadasım var ama hangı bırıne msj a ulasıp nasıl olduunu ogreneyım dımı ama bız onlara ulaşamıyoruz barı arada onlar gelse bulemsunun bugun geldıgı gıbı nasıl olduklarını ogrensek

ama ben anlamıyorum neden başka başka guruplar negerek vardıki sonuçta hepimiz bi yer açsaydık orda olsaydık dahaiyi olmazmıydı hem böylelikle daha çok paylaşımda bulunur daha çok bilgi sahibi olurduk bence..

canım neden göz doktoruna götürmek istiyosun genel konturol amaçlımı
bizim nilde yeni doğduğu zaman bi gözübnü tam olarak açamıyodu herzaman 3 aylıkken göttürmüştümm bende merak edip ama doktor bişey yok ama yine 6 aylık olunca getirirsiniz bikeredaha bakarız demişti
bence götüre bilirsin ..
jele gelince bende sorucam bakalım cuma günü off doktora soracak neçok şeyim var..

canım miyop var mı die baktırayım dedim.artık bebeklkte bakılabilio.ailede göz bozuklğu varsa özellkle bakıolar.inşallh yoktur:KK43:
bende doktora gdince öyle biriktirip gdiorum ki adama acıorum,ben doktora haftaya gtcem o zamana kdr dayanamam en iiisi arayım

canım miyop var mı die baktırayım dedim.artık bebeklkte bakılabilio.ailede göz bozuklğu varsa özellkle bakıolar.inşallh yoktur:KK43:
bende doktora gdince öyle biriktirip gdiorum ki adama acıorum,ben doktora haftaya gtcem o zamana kdr dayanamam en iiisi arayım

aynen bende tedirgin oluyorum ama bakalım bizde göstericez nili tekrar 1 yaşındaykende profa götürecem göz için..

ayy doktorların bizim gibi 2 3 tane hastaları varsa bittiler yani..
hehehehe:

canım dedemz eczacı bi ara jeller toplatılmş ona takıo ama şuaralar çok rahatsızsa ver bari dio....tatlım doktor sana verdğnde aras kaç aylıktı

gercekten mı cnm o zaman arada dedemızın bıze faydası olur ınsalla cnm
normalde 6 aydan yazıyo cnm ama bız 5 ten sonra basladık gelısımı ılerıde oldugu ıcın sanırım dr kullanmaya uygun buldu

ama ben anlamıyorum neden başka başka guruplar negerek vardıki sonuçta hepimiz bi yer açsaydık orda olsaydık dahaiyi olmazmıydı hem böylelikle daha çok paylaşımda bulunur daha çok bilgi sahibi olurduk bence..

tatlım sımdı haklarını yıyemem hep cagırdı kızlar ama benım o sıteye uyelıgım yok uye olmayıda dusunmuuyorum
belkı orası daha serıdr rahattır ama sanırım ben bıraz fazla onemsıyorum arada haberlerını almak ıstıyorum
aylarca burda yazıstık halı ıle merak edıyorum herbırını

tatlım sımdı haklarını yıyemem hep cagırdı kızlar ama benım o sıteye uyelıgım yok uye olmayıda dusunmuuyorum
belkı orası daha serıdr rahattır ama sanırım ben bıraz fazla onemsıyorum arada haberlerını almak ıstıyorum

canım tamam orayada üye olsunlar ama buraya bizede yazsınlar arada dimi ama=

canım uzulme benım oğlumda 1cm uzams ve 400 gr almstı buay ,ek gıdaya basladık bız
Bende başlığını dedim saflık ocagındaki Dr başlama dedi yarın kendi Dr götürücem bakalım o ne dicek?elmaylamı başladınız canım ?
yok canım aşımızdan 1 ay 1 hafta geçmiş olacak..

ohh ohh maşallah yakışıklıya allahım nazarlardan korusun ben nazara kesinlikle çok inanıyorum ve benim meleyimin emmemesinin sebebi kesinlikle nazar canım..
bol bol oku kuzuyu ben babasına ve annanesine okutuyorum bide kendim okuyorum sürekli..
allahım hepsini korusun..

Bende inanırım nazara bu ay gördüm her gelen aaaa nası büyümüş aaa siskoo dediler bebişin az kilo aldı :KK43:
anladım canım sağol..

merhaba canım dişiniz hayırlı olsun ya kızlar nilde 2 gündür çok huzursuz özelliklede geceleri uyurken çok sorun çıkarıyo 2 gece öncesi 2de uyudu akşamda 12de uyudu ee malum bende çalışıyorum sabah 6da uyanmak inanılmaz zor oluyo bide ağzımızın sularının akmasıda iyice arttı

umarım bizimde dişlerimiz biran önce çıkarda rahatlarız..

Hayırlısı olsun :) darısı bizim basımıza

canım moralini bozma bebeklerin en hızlı kilo alımı ilk 3 aymış sonrası
daha yavaş ola biliyomuş ..

Evet öyleymiş ama bi anda düşmesi normalmi kii?

günaydın canım çok geçmiş olsun

hayırdır ne oldu kuzuya..
neden karnı ağrıdı?

guldennn lısteyı yazsana cnm pek bı merak ettım

doktora soracaklarımımı canım?

1. yürüteç sorucam çünkü zararlarını bizim bakıcımıza anlatamıyorum
2. paraben hala merak konum
3. filoradix diye bi demir ilacı almanyada varmış tamamen bitkisel onu.
4. bize geçen gittiğimiz doktor acd3 vermişti vitamin onu
5. burun tıkanıklığınıve hırıltıyı
6. kantahlili istiyecem demir ilacı için..
7. diş jeli.

bunlar şimdilik aklıma gelenler canım sizinde aklınıza gelen varsa sora bilirsiniz..

1. yürüteç sorucam çünkü zararlarını bizim bakıcımıza anlatamıyorum
2. paraben hala merak konum
3. filoradix diye bi demir ilacı almanyada varmış tamamen bitkisel onu.
4. bize geçen gittiğimiz doktor acd3 vermişti vitamin onu
5. burun tıkanıklığınıve hırıltıyı
6. kantahlili istiyecem demir ilacı için..
7. diş jeli.

bunlar şimdilik aklıma gelenler canım sizinde aklınıza gelen varsa sora bilirsiniz..

gayet guzel lıste cnm hepımızn merak konuları
cnm kan tahlılı genelde 1 yas tarama ahlıllerı ıle yapılıyo
genelde bebekler 6 aylık depoları dolu dnyaya gelıyormus sen yınede sor cnm
ben demır damlada ıkna oldum
bak bızım dr umuz vıtamınden bahsetmedı hıc

X