2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm ben asıdan once banyo aptırıyorum sonra 2 3 gun yaptırmıyorum zaten arasta bebek egzaması var haftada 2 kere yıkanabılıyo ondan dolayı bıze sıkıntı olmadı
cnm fıtıl herzaman kullanılmıyo aslında zararı olmaz ama napcan gızlı ıs benımde tarzım degıl bısey olur anlat bı daha

canım carpol vermiştim bende 2 defa ateş falan yaşamadık çok şükür..

canım bende mecbur kalmadıkça fitil kullanmak istemiyenlerdenim..
bu arada 1 gün banyo yaptırmamıştık biz sanıyorum...

bi düşün bakayım niye soğuk davranıyorum deseydin... benim koca işten gelir şimdi sonra yürüyüşe çıkar zayıflayacak ya o ara ben yine ranayla kucak kucak gezerim
sonra uyku zamanı gelir ben yatırırım o arada komşu misafir gibi ayy kızım bilmem ne sever bitti o kadar diyecem zaten ilerde benim kızım falan demesin o sadece benim kızım çünkü onu ben büyüttüm

tabicanım bizimki arada mama yapıyo sağolsun ama
geçen akşam ona salata yapıyorum nilde onun kucağında hadi hadi diyo bana kolu ağrmış onun ee ben ne yapayım peki dedim uyutan ben yediren ben bazen sırtımın ağardığını hissediyorum ama hiç şikayetçi değilim halimdende memnunum ..

Canım ben eş yönünden şanslı olanlardanım çok şükür.sadece biraz asabidir kendisi fakat çabuk parlayıp çabuk söner.kızıma ikinci annalik yapıyor diyebilirim ama işte çok yorulduğu için eve gelince pert olmuş oluyor ben de kıyamıyorum.o yüzden biraz da hafta sonları dışarı çıkartıyoki ben Bi değişiklik yaşamış olim diye ama kızımız sağ olsun işte.
yarencim dediğin gibi yapıp pes etmemeye çalışıyoruz ama mesela dün hava çok güzel bacaksız doğal d vitamini alsın diye viaporta gittik bursa aman Allahım LCWdan apar topar çıktık.herkes bize bakıyo noluyo diye.bizimkindede Bi ses var mübarek koca alanda onunki çınlıyor ya.bıraktık artık eşime bişeyler bakacaktık güya nerde.tam araca bindik kapısını kapatırken babaya Bi gülücük at sen adam delirdi dalgamı geçiyorsun bizle diye :) böyle işte canım.bilmiyom önümüzdeki hafta sonu çıkar mıyız.pek sanmam ama.
bu arada canım yoğurt olayında ben sütü eşiimin teyzesinden fazlaca alıyorum hemen kaynatıp buz poşetlerine koyup atıyorum buzluğa.mayalayacağım zaman 6 tane kırıp alıyorum (yarım su bardağı oluyor yaklaşık 100 ml yani) cezvede kaynatıyorum öyle mayalıyorum çok da güzel oluyor.

merhaba kızlar
uyku eğitimi ile kızım 2 haftadır kendi uyuyordu
ama su son iki gündur besiğe koyunca deli gibi ağlıyor uyumak istemiyor
beşiği sallasam uyuyacak
ama tekrar geriye donmek istemiyorum
songul seninde oğlun kendi uyuyordu
sizdede boyle oldumu iki gündür ne oldu anlamıyorum

Tatlim bende bikac gun once
Yazmistim arasta bu ara kucak hastasi oldugu icin yatmak istemiyo agliyodu 3 kere aglattim cnm baya agladi sonra 5 dk sonra yaniba gittim emzigini takip pis pis yaptim neyseki eski duzene dondu hatta simdi muziksiz uyuyo biraz aglatmal gerekiyi cnm 5 dk 5o dk gibi gelsede ikinizinde rahati icin katlanilcak

Selam kızlar

kilolarınız ne alemde ? Kaç kilosunuz? Ben hala doğumdan geldiğim kiloyla duruyorum. Böyle birşey olamaz ya normalde çok ince kemikliyim ama şuan popom göğüslerim karnım sırtım her yerim puf puf et oldu balon gibi karım hala hamile gibiyim. ve hala regl olmadım acaba ondan mı.normalde 50 kiloyumdur. Şuan 70. İlk hamileliğimde çok daha fazla kilo almıştım ama yine 50 kg ya dönmüştüm sanırım bu sefer böyle kalıcam

cnm ben 16 kg verdım göbek desen solemesı ayıp hıc yok 5 kg kaldı onada acele etmıyorrım

kızımdada 6 ayda 31 kg gıtmıstı

daha yenısın kuzum yavas yavas gıder

kızla bı drun sıtesınde bısey okudum sut verdıgınız surece sac boyamayın demıs dr sute gecermıs oysakı ben 3 kez boyadım

cnm ben 16 kg verdım göbek desen solemesı ayıp hıc yok 5 kg kaldı onada acele etmıyorrım

kızımdada 6 ayda 31 kg gıtmıstı

daha yenısın kuzum yavas yavas gıder

Benimde kızmda 1 senede 36 kg gitmişti. Göbeğimde kalmamıştı ama bu sefer kalacak gibi gözüküyor bakalım 1 sene sonra eski halime döncemmi pek umut yok

kızla bı drun sıtesınde bısey okudum sut verdıgınız surece sac boyamayın demıs dr sute gecermıs oysakı ben 3 kez boyadım

Bende organicle boyattırdım ama aynı tonu tutturamadılar alacalı bulacalı oldum düzelttirmeyede vakit olmadı aman kuzucuklarım şyi olsunlarda saçım kusur kalsın modundayım şuan.

Benimde kızmda 1 senede 36 kg gitmişti. Göbeğimde kalmamıştı ama bu sefer kalacak gibi gözüküyor bakalım 1 sene sonra eski halime döncemmi pek umut yok

yok kuzum kalmaz ablamında 6aydan sonra gobus erımeye basladı ılk hamıllegınde 36 kg mı aldın cnm
ben 30 almıstım rekoru sanamı kaptırdım dersın

Bende organicle boyattırdım ama aynı tonu tutturamadılar alacalı bulacalı oldum düzelttirmeyede vakit olmadı aman kuzucuklarım şyi olsunlarda saçım kusur kalsın modundayım şuan.

ah cnm sımdıden sonrası ıcın boyatmam da sımdıye kadar 3 kere boyandı ay ne uzuldum

ah cnm sımdıden sonrası ıcın boyatmam da sımdıye kadar 3 kere boyandı ay ne uzuldum

canım üzülme olan olmuş ama açıkçası ben çok inanmıyorum asıl zararı kendimize veriyoruz saç boyatan kadınların meme anserine yakalanma şansı çok yüksekiş ve ben toplam 10 kere boyatmışımdır. günümüz şartlarında kafayı ne tarfa çevirsek bir kanser hastası çok korkuyorum kanserden allahım bizide yavrularımızda uzak tutsun. Hasta olanlara şifalar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…