- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #5.681
o gıcık babası fitil almıyo neymiş şurup daha iyiymiş ne yaptıysam aldıramadım ondan habersizde almak istemiyorum bizim ki şurubu şapır şupur içiyo sıkıntı yok
akşam yatarken bi daha verecem
bugün banyo günü sence yaptırayım mı banyo sıkıntı olur mu
aynı benim kız aynıı
ne güzel dışarı çıkarıyoruz anlamıyolar ama anlayınca da ben çıkarmayacam bugünlerin acısına.. aynı durum benim de başıma geldi babasına bile küsmüştüm çünkü o da sinirlenince bana kızıyo olan hep bana oluyo niyeyse sinir oluyorum bu aralar eşime sinir
aşımızı yeni olduk teyzesi sabahtan olduk iki bacaktan canı acıyo hala herhalde elleriyle önceden bacaklarına vuruyodu şimdi hiç ellemiyo ateş olmayacak dedi hemşire ama bizim kız çok huysuz gece bakalım nasıl geçecek.. şimdi bile söyleniyo kaşları çatık bi şekilde
o gıcık babası fitil almıyo neymiş şurup daha iyiymiş ne yaptıysam aldıramadım ondan habersizde almak istemiyorum bizim ki şurubu şapır şupur içiyo sıkıntı yok
akşam yatarken bi daha verecem
bugün banyo günü sence yaptırayım mı banyo sıkıntı olur mu
ee vallaha hakediyolar ama kıyamayızki biz..
bende bu ara eşime çok kızıyorum ya beni anlamadığını düşünğüyorum bazen..
oda bana sen çok deyiştin çocuk olduktan sonra bana çok soğuk davranıyosun diyo..
bi düşün bakayım niye soğuk davranıyorum deseydin... benim koca işten gelir şimdi sonra yürüyüşe çıkar zayıflayacak ya o ara ben yine ranayla kucak kucak gezerim
sonra uyku zamanı gelir ben yatırırım o arada komşu misafir gibi ayy kızım bilmem ne sever bitti o kadar diyecem zaten ilerde benim kızım falan demesin o sadece benim kızım çünkü onu ben büyüttüm
valla duzenlımı derken hergun değısebılıyo uyuyo ama bazen az bazen cok sattlerı farklı,bız daha pek bı oturtamadık uyuku saatlerımızı
merhaba kızlar
uyku eğitimi ile kızım 2 haftadır kendi uyuyordu
ama su son iki gündur besiğe koyunca deli gibi ağlıyor uyumak istemiyor
beşiği sallasam uyuyacak
ama tekrar geriye donmek istemiyorum
songul seninde oğlun kendi uyuyordu
sizdede boyle oldumu iki gündür ne oldu anlamıyorum
Selam kızlar
kilolarınız ne alemde ? Kaç kilosunuz? Ben hala doğumdan geldiğim kiloyla duruyorum. Böyle birşey olamaz ya normalde çok ince kemikliyim ama şuan popom göğüslerim karnım sırtım her yerim puf puf et oldu balon gibi karım hala hamile gibiyim. ve hala regl olmadım acaba ondan mı.normalde 50 kiloyumdur. Şuan 70. İlk hamileliğimde çok daha fazla kilo almıştım ama yine 50 kg ya dönmüştüm sanırım bu sefer böyle kalıcam
cnm ben 16 kg verdım göbek desen solemesı ayıp hıc yok 5 kg kaldı onada acele etmıyorrım
kızımdada 6 ayda 31 kg gıtmıstı
daha yenısın kuzum yavas yavas gıder
kızla bı drun sıtesınde bısey okudum sut verdıgınız surece sac boyamayın demıs dr sute gecermıs oysakı ben 3 kez boyadım
Benimde kızmda 1 senede 36 kg gitmişti. Göbeğimde kalmamıştı ama bu sefer kalacak gibi gözüküyor bakalım 1 sene sonra eski halime döncemmi pek umut yok
Bende organicle boyattırdım ama aynı tonu tutturamadılar alacalı bulacalı oldum düzelttirmeyede vakit olmadı aman kuzucuklarım şyi olsunlarda saçım kusur kalsın modundayım şuan.
ah cnm sımdıden sonrası ıcın boyatmam da sımdıye kadar 3 kere boyandı ay ne uzuldum