- 29 Eylül 2011
- 1.389
- 4
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #5.701
yok kuzum kalmaz ablamında 6aydan sonra gobus erımeye basladı ılk hamıllegınde 36 kg mı aldın cnm
ben 30 almıstım rekoru sanamı kaptırdım dersın
Sanırım şuan rekor bende ama hamileliğini 40 kg ile tamamlayanlara rastlamıştım başka topiklerde. kız songül sana ne sorcam hemen hemen her akşam yazışıyoruz hiç merak etmiyormusun burda konuştuğum kişiler nasıl kişeiler nasıl tipler diye
cnm edıyorum tabı hatta gozumde canlandırıyorum mesela sen gozumde hep hamıle resmın vardıya ordakı kıbar narın yapılı bayansın
beysal ıle gorustuk zaten ay dıgerlerını de merak edıyorum sanırım sen benı canlandırdınmı cnm gozunde ozelden resım atılıyomu acaba
yaaa ben seni hep tombul zannediyordum gözümde öyle canlandırmıştım boyunu kilonu söyleyince hayallerim yıkıldıözelden resim atılmıyor ancak burdan paylaşabiliriz. ben kara tombul kısayım yani orta boyluyum senin gibi uzun değilim. kapalıyım. belki birgün bizde görüüşürüz sonuçta ada izmit arası çok yakın
ıste buda arasın annesıEki Görüntüle 674022
Silinebiliyormu ben geçen gün eklemiştim ya oğlumu silememiştim önizleme diye kalmıştı öyle nasıl yaptıgını banada anlatırmısın yaptıktan sonra
zeyno canım iyi geceler .. nasılsın kuzun nasıl? kültür sonucun nezaman çıkıyor?
Songül çok güzelsin maşallah allah nazardan saklasınçok beğendim seni
maşşallah arkadaşıma
ehh anne güzel olunca bebelerde güzel oluyor tabiiikiiii
cnm mesaj duzenlemeye gırdım gelısıs duzen var ona tıkladım sonra yazdıgım yazıların ordan sıldım
asagıda eklentı ekle cıkıyo yenıen oraya tıkladım orda asagıya resım secıyoruz ya onda x e bastım sonra degısıklıklerı kaydet dedım sılını-dı
ay anlat bakalım hayalındekı gıbımıyım
iyiyim cnm sağol sngulun resmini alıntı yapmayacaktık sende düzenlemeden sil istersen :) kültür sonucu çıktım canım bakteri üremiş dr birdaha istedi dün gece yani pazar gecesi verdik yarın sonuçları alıp bir kez daha dr a göstericem. ama kuzum çok şükür iyi yani ben iyileştiğini farkediyorum sen nasılsın
Pekte hayalimdeki gibi değilsin maşallah çok güzelsin beğendim seni :) bende ekliyim ama yine alıntı yapmayın olurmu ben silmeyide bilmiyorum denerim en azından