2012 kasım bebekleri büyüyor..

inşallah bişey çıkmaz bebişte.. bende gribim oğlanda öyle yarın bizimde aylık kontrolümüz var bakalım bi görüncez dr amcamıza..

sagolun kızlar tesekkur ederım fena sayılmama
af yelızım yavrucuklarda hıc bana benzemez neysekı beyenıp aldım

bu arada alıntı yapılsada sılıncce gıdıyormus yenı farkettım
olsun canım snedende almışlar bence onlar...
benim oğluşlar bana benziyo daha çok:)
evet ya alıntıdada silinmiş ebnde sonradan dedim tüh alıntılamasamıydım diye:))

Ben yine silemedim gelişmiş düzene bastıgım yerden yazıları sildim olmadı

cnm az daha asagı ın orda eklentı ekle var ona tıkla orda kucuk karecıkte son ekledıın resımı kaldır x ya basarak sonra asagı satıra ınerek degısıklıklerı kaydet de tamamdır

bak sayende ogrendık arkadasım artık alıntı serbest haha
ay sen benı nasıl canlandırdıgın umdugun gıbımı degılmı

Yeliz cnm gecen akssm guzelligini gorduk yoksa bu aksam sana resim aratyirirdik kurtardin

Zeyno biz bikere kk dan bikac arkadas izmittw bulustuk bakarsin ya sen burata ya ben oraya geldigimde bulusuruz cnm

evet canım .. kızlar eymen uyandı ben kaçtım..

aaaa zeynooo msalla sende cok guzelsın kendıne cok haksızlık etmıssın masalla sanada kızınada ay kızın az sarı degıl

Yeliz cnm gecen akssm guzelligini gorduk yoksa bu aksam sana resim aratyirirdik kurtardin

Zeyno biz bikere kk dan bikac arkadas izmittw bulustuk bakarsin ya sen burata ya ben oraya geldigimde bulusuruz cnm
Sağol canım biraz aradım sonra buldum bide benim ufak kuzu acıktı o an bi panik oldum resim sürekli kalırsa diye. Şimdi oğlumu doyurdum resmide sildim. O resimde 4 aylık hamileydim ama tabi 4 ayda kilo almamıştım sonradan aldım. İzmite gelirsen bende seve seve gelirim veya ben de oraya gelebilirim dediğim gibi arada geliyoruz gezmeye.

inşallah bişey çıkmaz bebişte.. bende gribim oğlanda öyle yarın bizimde aylık kontrolümüz var bakalım bi görüncez dr amcamıza..

çok geçmiş olsun sanada umarım oğluna bulaşmaz aman dikkat et onlar hastalanınca hayat çok zor. İnşallah güzel haberler getirirsin oğlun sağlıklıdır kilosunu almıştır boyuda uzamıştır bakalım bekliyorum . Bu arada ben görmedim fotoğrafını. bende görmek istiyorum

ınsall cnm ehlıyetım olsa hıc beklemem atlar gelırım esım ne zaman getırırse oluyo gercı oda alıstı kk ma buluşmada o goturmustu benı hatta hamıleydım ozaman
ınsalla baharrda buusuruz cnm ben kacayı artık bol oksuruklu gece bızı beklıyo gıbı sankı bu arada ufak kuzunun acıkmaına pek sevındım

tüm annelere ve minnoşlarına günaydınlar.geçmişi okumadan selam vereyim dedim.
kızlar bir de bi şey soracaktım.kızımın yüzünde eskiler temre der ya öyle bi şey çıktı.1cm çapında.1 aydır geçmedi.aile hekimi bi şey olmaz kendiliğinden geçer dedi ama geçmedi.çocuk doktoruna da bu ay gidemedik eşimin işleri çok yoğun.sizlerde böyle bi şey oldu mu diye soracaktım sizce ne yapmalıyım izi kalır diye korkuyorum

canım ben 52 kiloyla hamile kaldım 59 kiloylada doğurdum ama göbeyim hala var baksan kilom hiç yok ama kalça genişlemesinden ve göbekten eski pantolonlarıma giremiyorum ama kilom şuanda yine 52..

kızla bı drun sıtesınde bısey okudum sut verdıgınız surece sac boyamayın demıs dr sute gecermıs oysakı ben 3 kez boyadım

canım okadar bozma moralini ya sonuçta hepimiz boyuyoruz saç boyasıyla ilgili henüz kanıtlanmış bişey yok demişti benim doktorum ama için rahat etsin sen yinede organik boya demişti
organiklerde nekadar organik tartışılır yani..

okadar takılma tatlım..

kanserden bende çok korkuyorum ben babamı kanserden kaybettim
ve henbüyük korkum bebeğimi başkasına kalması allahım hepimizi korusun..
yanlız zeyno sen diyosunya bugüne kadar 10 kere boyamışımdır diye ben 33 yaşındayım ve saçımı her ay boyuyorum 25 yaşından beri
allahhım sen koru..

kızlarrrr herkese kocaman bi günaydınnnn:

sprint bence çocuk doktoruna yada bildiğin iyi bir cilt dokttoruna göster canım
bizim nilin yüzü kızarmıştı bi sabah uyandığında 1 aylıktı ozaman beni çocuk doktoru tatmin etmediği için ve yüzünde bi iz kalırmı korkusuyla soluğu cildiyecide almıştım...

bence de onu cildiye bilir için rahat etsin ona da götür bence çocuk doktoruda belki cildiyeye yönlendirecek benim kızın al bileğinde kabuk gibi kızarma gibi oldu sonra geçti

canım benim daha yeni bakabiliyorum topiğe kusura bakma..
bizim uzun zamandır elimiz ağzımızdaydı hep, ağzının suyu hiç durmadan akıyordu..
gece huysuzluğumuz çok fazlaydı..
uykusundan her yarım saat ya da 1 saatte bir kalkıyordu..
sonunda da diş göründü hayırlısıyla..
senin kuzu ve tüm bebişlerimizde ağrısız, sansıcız çıkarır dişlerini inşaallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…