- 29 Eylül 2011
- 1.389
- 4
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #5.721
iyiyim cnm sağol sngulun resmini alıntı yapmayacaktık sende düzenlemeden sil istersen :) kültür sonucu çıktım canım bakteri üremiş dr birdaha istedi dün gece yani pazar gecesi verdik yarın sonuçları alıp bir kez daha dr a göstericem. ama kuzum çok şükür iyi yani ben iyileştiğini farkediyorum sen nasılsın
olsun canım snedende almışlar bence onlar...sagolun kızlar tesekkur ederım fena sayılmama
af yelızım yavrucuklarda hıc bana benzemez neysekı beyenıp aldım
bu arada alıntı yapılsada sılıncce gıdıyormus yenı farkettım
Ben yine silemedim gelişmiş düzene bastıgım yerden yazıları sildim olmadı
olsun canım snedende almışlar bence onlar...
benim oğluşlar bana benziyo daha çok:)
evet ya alıntıdada silinmiş ebnde sonradan dedim tüh alıntılamasamıydım diye:))
Yeliz cnm gecen akssm guzelligini gorduk yoksa bu aksam sana resim aratyirirdik kurtardin
Zeyno biz bikere kk dan bikac arkadas izmittw bulustuk bakarsin ya sen burata ya ben oraya geldigimde bulusuruz cnm
aaaa zeynooo msalla sende cok guzelsın kendıne cok haksızlık etmıssın masalla sanada kızınada ay kızın az sarı degıl
Sağol canım biraz aradım sonra buldum bide benim ufak kuzu acıktı o an bi panik oldum resim sürekli kalırsa diye. Şimdi oğlumu doyurdum resmide sildim. O resimde 4 aylık hamileydim ama tabi 4 ayda kilo almamıştım sonradan aldım. İzmite gelirsen bende seve seve gelirim veya ben de oraya gelebilirim dediğim gibi arada geliyoruz gezmeye.Yeliz cnm gecen akssm guzelligini gorduk yoksa bu aksam sana resim aratyirirdik kurtardin
Zeyno biz bikere kk dan bikac arkadas izmittw bulustuk bakarsin ya sen burata ya ben oraya geldigimde bulusuruz cnm
olsun canım snedende almışlar bence onlar...
benim oğluşlar bana benziyo daha çok:)
evet ya alıntıdada silinmiş ebnde sonradan dedim tüh alıntılamasamıydım diye:))
inşallah bişey çıkmaz bebişte.. bende gribim oğlanda öyle yarın bizimde aylık kontrolümüz var bakalım bi görüncez dr amcamıza..
evet canım .. kızlar eymen uyandı ben kaçtım..
evet canım .. kızlar eymen uyandı ben kaçtım..
böy le isimle falan hitap ediyoruz ama yaşlar kaç acaba
ıyı geceler cnm bende kacımmmm
zeynomda sende sılemezsen bırak kk gorsun guzellıgını optum kucuk baharınıda
27.5 cnm
ya senın
yelızde 27 olmalı ya da o yaslarda
Sağol canım biraz aradım sonra buldum bide benim ufak kuzu acıktı o an bi panik oldum resim sürekli kalırsa diye. Şimdi oğlumu doyurdum resmide sildim. O resimde 4 aylık hamileydim ama tabi 4 ayda kilo almamıştım sonradan aldım. İzmite gelirsen bende seve seve gelirim veya ben de oraya gelebilirim dediğim gibi arada geliyoruz gezmeye.
çok geçmiş olsun sanada umarım oğluna bulaşmaz aman dikkat et onlar hastalanınca hayat çok zor. İnşallah güzel haberler getirirsin oğlun sağlıklıdır kilosunu almıştır boyuda uzamıştır bakalım bekliyorum . Bu arada ben görmedim fotoğrafını. bende görmek istiyorum
86 lıyım bende 26 yani :) iki çocuklu genç anneler hadi herkese iyigeceler tatlı rüyalar
Selam kızlar
kilolarınız ne alemde ? Kaç kilosunuz? Ben hala doğumdan geldiğim kiloyla duruyorum. Böyle birşey olamaz ya normalde çok ince kemikliyim ama şuan popom göğüslerim karnım sırtım her yerim puf puf et oldu balon gibi karım hala hamile gibiyim. ve hala regl olmadım acaba ondan mı.normalde 50 kiloyumdur. Şuan 70. İlk hamileliğimde çok daha fazla kilo almıştım ama yine 50 kg ya dönmüştüm sanırım bu sefer böyle kalıcam
kızla bı drun sıtesınde bısey okudum sut verdıgınız surece sac boyamayın demıs dr sute gecermıs oysakı ben 3 kez boyadım
kızlar kafayı yıcem adam resmen dıyokı sacınızı boyadıysanız bebegınızı meme vermeyın mama ıle besleyı dıyo
cıltte emılır beebgınıze boya yedırmıs olursunuz dıyo saka gıbı
Dr. Mehmet alar - ocuk Doktoru - zmir
canım üzülme olan olmuş ama açıkçası ben çok inanmıyorum asıl zararı kendimize veriyoruz saç boyatan kadınların meme anserine yakalanma şansı çok yüksekiş ve ben toplam 10 kere boyatmışımdır. günümüz şartlarında kafayı ne tarfa çevirsek bir kanser hastası çok korkuyorum kanserden allahım bizide yavrularımızda uzak tutsun. Hasta olanlara şifalar versin.
Bebeklerde Ek Gıdalara Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler - Önce Çocuğum 19 Mart 2012 - YouTube
Kizlar mutlaka izkeyin derim ben cok sey ogrendim
Anne sutu almayan mama ile beslenen 4.aydan sonra ek gidaya gecen pek cok annemiz var acaba ne kadar dogru karari sizverin
tüm annelere ve minnoşlarına günaydınlar.geçmişi okumadan selam vereyim dedim.
kızlar bir de bi şey soracaktım.kızımın yüzünde eskiler temre der ya öyle bi şey çıktı.1cm çapında.1 aydır geçmedi.aile hekimi bi şey olmaz kendiliğinden geçer dedi ama geçmedi.çocuk doktoruna da bu ay gidemedik eşimin işleri çok yoğun.sizlerde böyle bi şey oldu mu diye soracaktım sizce ne yapmalıyım izi kalır diye korkuyorum
canm hayırlı olsun dişiniz:)ya< bizim bebişte de çıkacak galiba sürekli ağzının suyu akıyo eli hep ağzında dünden beridir hafif ateşimiz var bi de iki üç gündür gece çok sık kalkıyo siz de oldu mu böyle şeyler