2012 kasım bebekleri büyüyor..

ha ıste kılıt konuuuu aslında gecen fburak tarıf vermıstı yapan arkadasında guzel olmustu
bende mayalayamadım hıc ögrenmeye calısıcam ama ben normal sutten yapmak ıstıyorum yapamazsam teyzesı yapıcak

sorma cnm ya yarenı okula gıdıyo bu sene cok sık hastalandı ne kadar kllasakta yavrum ıstıyo kardesıtle oynassın
nılın burnu tıkalı oluncada rahatsuz olur temızlemekte bı dert

evet canımya okula başlayınca öyle oluyo ben sırf hastta oluyo diye çocuğunu kıreşten alan arkadaşlarımı biliyorum..
evet burun tıkanıklığı çok zorluyo yavrumu..

canım ben günlük inek sütü alıyorum onunla mayalıyorum bence daha doğal diye düşünüyorum..

canım ben mayalıyorum

anlatırım istersen bu arada cam küçük kavanozda mayalıyorum günlük yapıyorum..

canım ben mayalıyorum

anlatırım istersen bu arada cam küçük kavanozda mayalıyorum günlük yapıyorum..

cnm anlatsan cok ıyı olur ayrıntılı bıcımde
mesela kavonoz kac ml ondan baslayarak ay kac senelık ev kadınıyım yok anam beceremıyorum ama eksımık guzel yaparım bak cunku mayalanamamıs yoğurdun sonu hep eksımık oluyo aslında eksımıgımızı kendımız yapalım cocuklara
bızde 19 nısanda başlıcaz eklere tam anlamıyla

kızlar gecen dr ula gorustum dedım adet olmuyorum dedım normalmı kı kızımdada olmamıs olmama ragmen teyıd edeyım dedım
emzırme donemınde hıc olunmayabılrı yada duzensız olunabılır dedı ama yınede arada kontrol et dedı bende cumartesı gunu kontrol ettım
gecen sene cıft sızgı cıksın dıye dualar ederken bu sefer tam tersıydı
tek cızgının benı bu kadar mutlu edecegı aklıma bıle gelmezdı

canım açıkçası kaç milim olduğuna hiç bakmadım ama bizim yweğenin meyve püre kavanozlarından bitane aldım.
ona önce sütükaynatıp koyuyorum sonra kavanozu altından güzelce sarıyorum sonra 2 çay kaşığı yoğortu bi kasede iyice karıştırıp süt küçük parmağımın dayana bileceği sıcaklığa gelince mayalıyorum vallaha bazen tutmuyo ama 1 tutmaz 2 tutmaz sonrası çok güzel tutuyo canım
vermeyede 2 tatlı kaşığı olarak başlamıştık şimdi artırdık tabi ve nil yoğortu çok sevdi..

ayyy bende bidefa hapı içmeyi unuttum ve o ay inanılmaz başım dönmeye başlamıştı çok korkmuştum
çünkü nile hamile kaldığım ay en büyük belirtisi baş dönmesiydi ayyy allahm isteyen herkese versin..

canım hergunmu alıyorsun sut ozaman nasıl yapıyosun

canım haftanın 3 günü evdeyim ben mayalıyorum diğer zamanlarda bakıcısı yapıyo sabah 9 buçukta sütü alıyoruz hemen kaynatıp mayalıyoruz 3 saat tutup açıyoruz zaten akşam üstüne falan rahatlıkla yetişiyo..

sagol cnm bnde o kavanozlardan yok ama bı kereye masus alırım elımın altında olsun bıdaha uygularım ınsalla benımkıde olur ablam 3 saat beklet demıstı sende o kadarmı tutuyosun cnm bıde katı olmasını ıstıyosan o gece dolapta kapagı acıkbeklet dedı

ya kızlar bende bişey sorucam size nil hep yere basmak istiyo kucağımdan yere inmeyi çok istiyo indirmezsem kıyamet kopuyo ama onu yere bastırırsam dünyalar onun oluyo bi çılık bi çılıkki sormayın
ama ben çok korkuyorum..

sende mı hap kullanıyosun cnm bende kullanıyorum emzıren annelre olandan alarmımı kurdum hıc unutmuyorum bıde arastan öncede 4.5 sene ıctım ondan alıskınım
senın basın psıkolojık donmustur cnm

hadı senın olsa cnm tamam 2.de benım 3.cu bıde
ay gıydır gıydır bıtmez
arabaya bındır bındır bıtmez

korkma tatlım hıc bısey olmaz ben yarenı 4.aydan sonra yurutece koydum
bebegın hazırsa onune gecme cnm zaten duracagı kac dakıka

canım haftanın 3 günü evdeyim ben mayalıyorum diğer zamanlarda bakıcısı yapıyo sabah 9 buçukta sütü alıyoruz hemen kaynatıp mayalıyoruz 3 saat tutup açıyoruz zaten akşam üstüne falan rahatlıkla yetişiyo..[/QUOTE]

hergun alıyosun ozaman canım sen sut.ben de ınek sutu almaya baslıcam 2 gunde bır gelecek hergun olmuyo.marketten gunluk sut alıp mayaladım bıkac sefer olmustu yanı bunuda becerebılırım ıns

bende aynen 3 saat tutuyorum
canım ama ben mayaladığım aynı gün yediriyorum bekletmiyorumyani onun zaten okadar koyu yemesine gerek yok diye düşünüyorum oyüzden direk yediriyorum..
kavonoz konusuna gelince varsa başka küçük kavanozda olur canımya ben öyle alıştım öylede devam ediyorum ama benimde yedeklemem lazım kırılır falan ..

evet bende alrmımı kuruyorum canım ama bazen alarm çalıyo ben nille ilgileniyorum ozaman sonra içerim diyorum ozamanda işte bazen unutuyorum.

hahaha songül çok güldüm ya giydir giydir bitmez arabaya bibndir bindir bitmez hehehehehÇ::):)

korkma tatlım hıc bısey olmaz ben yarenı 4.aydan sonra yurutece koydum
bebegın hazırsa onune gecme cnm zaten duracagı kac dakıka

ya vallaha bayağı bayağı duruyo songülcüm ya koltuk altından tutuyorum yada ellerinden nerdeyse yürüyecek sanırsın zaten arada birkaç adım atıyasıpa..

hergun alıyosun ozaman canım sen sut.ben de ınek sutu almaya baslıcam 2 gunde bır gelecek hergun olmuyo.marketten gunluk sut alıp mayaladım bıkac sefer olmustu yanı bunuda becerebılırım ıns[/QUOTE]

canım olsun sen sütü 2 günlük alırsın ama yoğordu hergün mayalarsın bende bazen bulamadığımda öyle yaptığım oluyo aıkçası ..

doğru aslında cnm neden kendı zevkıme gor dusundysem sıvı olması daha ıyı tabı
cnm aras az onca uyandı elma suyunu verdım ac karnına vermk gerekıyous am her bıtımınde facıa kopuyo gogsumu nasıl cıkaracagımı sasırıyorum
cnm arasta uzun zamandır adımını atıyo rahat ol hıc bısey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…