2012 kasım bebekleri büyüyor..

ya kızlar şu hap olayı kafamı çok karıştırıyor bende mi başlasam en azndan tedirgin olmam mı uff bana zarar verirmi zaten şişkoyum daha şişko yaparmı
bu arada songülüm o kavonozlardan satılıyo aklında olsun ben alıcam kendime fırsat bulunca sanada alıyım istersen bahaneyle onu almaya diye gelirsin :)

ıyıyım sağol yaren cım.oğlusumda ıyı cok sukur uyuyo bende fırsattan ıstıfade pc nın basına gectım ama bırazdan uyanır artık.senın oğlusunuda gordum masallah aras beye cok tatlı nazar değmesın

hergun alıyosun ozaman canım sen sut.ben de ınek sutu almaya baslıcam 2 gunde bır gelecek hergun olmuyo.marketten gunluk sut alıp mayaladım bıkac sefer olmustu yanı bunuda becerebılırım ıns

canım olsun sen sütü 2 günlük alırsın ama yoğordu hergün mayalarsın bende bazen bulamadığımda öyle yaptığım oluyo aıkçası ..[/QUOTE]

canım cok soru soruyorum ama kusura bakma,sutu kaynattıktan sonra gun saklayabılırım demı oyle oluyosa hergun mayalarım bende

senın kuzularında hasta galıba canım oyle yamııssın ıns atlatrsınz canım fazla ağır olmadan

yok tatlım benım korkma hıc ben 4.kutuya gectım hatta kullandıgımdan berı 3 kg verdım de bıde guzelde yıyorumda

soracaktım ama sormayım cnm kavanozların yerını ınsalla en yakın zman da almaya gelırım ay aras doğdugundan berı cok degıştı erdemde degıstımı cnmgozumde hep mısıl uyuyan erdem var

canım olsun sen sütü 2 günlük alırsın ama yoğordu hergün mayalarsın bende bazen bulamadığımda öyle yaptığım oluyo aıkçası ..

canım cok soru soruyorum ama kusura bakma,sutu kaynattıktan sonra gun saklayabılırım demı oyle oluyosa hergun mayalarım bende[/QUOTE]

canım olurmu öyleşey bir birimize sorucazki öğrenecz değilmi
evet aldığın gün sütü kaynat sonra mayalıyacağın kadarını ayır sıcakken kavanoza koy
diğerinide soyunca dolaba koy ertesigün onu çıkart ısıt ve mayala ..

Merhaba kızlar.hafta sonu yazamadım hiç babamız yanımızda olunca başka bişeyle ilgilenmiyoruz.dışarı çıktık iki gün ama burnumuzdan getirdi hanımefendi.ya arkadaş psikolojisi bozuldu artık her dışarı çıkışımız kabusa dönüyo.babanız da yemin etme çizgisinden dönüyor her defasında.niye olduğunu da çözemiyoruz.delircem ya.anlatim size.
cts değişiklik olsun diye her zaman gittiğimiz avmlerin dışında bir avm keşfettik(yeni açıldı brandium,ataşehirde gidebilecek olanlara tavsiye ederim,güzel bir avm olmuş,hatta bu cts açılış konseri var Kenan doğulu ilgilenenlere duyurulur) neyse oraya gittik evden bütün sıkıntılarımızı halledip çıktık ama ne yazar.en fazla bir saat sonra kıyamet kopmaya başladı.hey yarabbi nasıl bağırıyo nasıl,herkes bize bakıyo.sanırsın ki biyerini kesiyorsun çocuğun.derdi ne?uykum var uyutun beni.hey Allahım.alıyo babamız oto koltuğunu sallkıyo biraz havada acık sakinleşiyo koyuyoruz bebek arabasına 10 Dakka.sonnra yine aynı.uyumuyoda zilli.böyle böyle 2-2 buçuk saat dolaştık sonra en sonki kıyamette dedik bize göre değil çocukla dolaşmak dönelim.bindik dönecez yok susmuyo,saate baktım dedim bu sefer acıktı ondan ağlıyor emzireyim.ne mümkün bizim hanımefendi acıkınca ağlarsa bitek biberonu alıyo ağzına bir süre meme savaşı yapıp baktık olmuyo yine verdim biberonu.yedi biraz sakinleşince bira uyudu.nekadar, yarım saat var yok.döndük öyle. sıyırmama az kaldı.

canım hoşgeldin merak etme aynı sıkıntıları bizde yaşıyoruz hatta acıkınca ağlamıyoruz çılık atıyoruz direk..
ben ankaraya arkadaşıma gidecektim ama birkaç gezme kabusundan sonra şuanda vazgeçtim..

sagol cnm tesekkur ederım nasıl cnm oglen uykularınız duzenlımı

benım bıdıklar ıkı gune bellı eder cnm kendılerını ınsalla ılerlemz

canım biz geçen hafta sonu Eskişehire gittik kaynım var orda bir geceliğine.giderken çok iyiydi yolun çoğunda uyudu tam dedim ki hah tamam bizim kız da sakinleşmeye başladı ne mümkün.dönüşte bir kriz tuttu aman Allahım bir saat hiç susmadan ağladı ki ağlamak da ne ağlamak nefessiz kalana kadar.en son eşim çekti kenara geldi arka koltuğa battaniyede sallayıp susturabildik ancak.
diyeceksin ki biliyon veledinin huyunu çıkma o zaman.doğru bir nevi ama bunalıyo insan ya.iki değişik ortam görim istiyorsun.ama tabi bu istek her defasında burnumuzdan geliyo

aynı benim kız aynıı
ne güzel dışarı çıkarıyoruz anlamıyolar ama anlayınca da ben çıkarmayacam bugünlerin acısına.. aynı durum benim de başıma geldi babasına bile küsmüştüm çünkü o da sinirlenince bana kızıyo olan hep bana oluyo niyeyse sinir oluyorum bu aralar eşime sinir

aynen canım öyle bi ağlıyoki kendini öksürtene kadar bazende kendini kusacakmış gibi yapıyo geçen akşam arkadaşıma gittik kızda korktu tıkandı nefesiz kaldı zannetti..
gezmek istiyosun tabiki doğal olarak ama dediğin gibi burnumuzdan geliyo kesinlikle..

sagol cnm tesekkur ederım nasıl cnm oglen uykularınız duzenlımı

benım bıdıklar ıkı gune bellı eder cnm kendılerını ınsalla ılerlemz

valla duzenlımı derken hergun değısebılıyo uyuyo ama bazen az bazen cok sattlerı farklı,bız daha pek bı oturtamadık uyuku saatlerımızı

cnm ya ay böyle okuyunca 6 yıl on cesıne gıttım bızde bı hevesle hazırladık o zaman yasadıgımız sehhırde avm yoktu 45 dk lık yol gıttık ah bızım
kız hıc durmadı uyku gekdı aglar uyku geldıgı agladıgı ıcın karnıda ac olmasına ragmen emmedıde pantolonunu bıeş cıkardık belkı sıkıyodur dıye yok
ama sakın pes etmeyın cnm bı dahakı gıdısımızde hersey cok guzeldı nasıl cesaret ettıysek orası ayrı
oda alısıcaktır aannesı

ay benım esımde bı rahattır sorma aman cocuk o aglar der mıllet bakmıs bakmamıs hıc umursamaz ıkımızde panık olsaydık ısımız zordu
bu arada aksam n asıl gectı asıdan sonra

ee vallaha hakediyolar ama kıyamayızki biz..
bende bu ara eşime çok kızıyorum ya beni anlamadığını düşünğüyorum bazen..
oda bana sen çok deyiştin çocuk olduktan sonra bana çok soğuk davranıyosun diyo..

ay benım esımde bı rahattır sorma aman cocuk o aglar der mıllet bakmıs bakmamıs hıc umursamaz ıkımızde panık olsaydık ısımız zordu
bu arada aksam n asıl gectı asıdan sonra

aşımızı yeni olduk teyzesi sabahtan olduk iki bacaktan canı acıyo hala herhalde elleriyle önceden bacaklarına vuruyodu şimdi hiç ellemiyo ateş olmayacak dedi hemşire ama bizim kız çok huysuz gece bakalım nasıl geçecek.. şimdi bile söyleniyo kaşları çatık bi şekilde

Son düzenleme:

cok doğru cnm cocuk olunca ınsan evde daha cok bunalıyo
ben 19 gunlukkken basladım gezmelere oğlumla ne avme kaldı ne evv gezmesı
ilkınde evdeydım deprosyonun hasına gırdım aglamaktan telef oldum

tatlım bızım drmuz huzzursuzuk ates olabılrdedı
8 saatte fıtıl ver dedı surubu kusabılıyolar cunku verdım rahat gecırdık kıyamam kuzuma

tatlım bızım drmuz huzzursuzuk ates olabılrdedı
8 saatte fıtıl ver dedı surubu kusabılıyolar cunku verdım rahat gecırdık kıyamam kuzuma

o gıcık babası fitil almıyo neymiş şurup daha iyiymiş ne yaptıysam aldıramadım ondan habersizde almak istemiyorum bizim ki şurubu şapır şupur içiyo sıkıntı yok
akşam yatarken bi daha verecem
bugün banyo günü sence yaptırayım mı banyo sıkıntı olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…