2012 kasım bebekleri büyüyor..

maşallah aras paşaya çok büyümüş =)

ben zaten geziyordum yaren , gezmede sorun yok ev işinde randımanlı değilim =)

buyudu teyzesı cokta degıstı sendende beklıyoruz cnm pasanın resmını

cnm sen neyde randıman saglıyorsan oyle takıl:)

ay maşallah arasıma ne kaadar değişmiş songüüüll aynı sen bu maşallah paşama benim yakışıklı kuzum seninki ak oğlan benim ki kara oğlan :)

merhabalar cnm hayırlı pazartesıler
cnm tek burada sız dedınız aras aynı baba abla
senın oglan hala kara kafamı ben cok ıstedım kara kafa olsun sımdılık kumral belkı koyulur
ee anlat bakalım nasıldı haftasonu koklastınmı bolbol erdemle

Maşallah çok tatlı
Aynı sana benziyor songül :))
haha sorma cnm ay benım cocuklarımıkısıde kopya baba
Allah nazarlardan saklasin maşallah kocaman olmuş gözler mavi olacak herhal

buyudu teyzesı ee topiğin abısı
bız degısır dıyoruz dr umuz ısrarla degısmıcek dıyo beklıcez gorcez bakalım

anneler günaydın asi olduk geldik çift bacak.., mubarek kızım sabahtan huysuzdu asi olacağını biliyormuş gibi olduk aşıyı çok şükür calpolu boşuna vermişim asi etkisini 2 saat sonra gösteriyormuş akşam yatmadan verirsin dedi kilosunu biliyoruz dedim tartmadi ama boyunu ölçtü 4 cm büyümüş bizim kız iki günde:44: sesini çıkarmadım çünkü rana yatmadı doğru dürüst .. Bi dahaki aşımız 6. Ayda.. Uyuyo şimdi meleğim şansa ben de adet oldum karnım çok ağrıyo spiral yüzünden mis neyse ben de kıvrılayim bi yere

herkese günaydın kızlar umarım sizin ve bebişkoların keyifi iyidir..
ben ve nil hanım iyiyiz çok şükür bu 3 gün bize çok iyi geliyo
artık nil herkesin kucağından bana atlıyo heheh buda benim çok hoşuma gidiyo tabiki..
beysalcım sen erdemi doktora götürecektin nasıl geçti tatlım?

bizde cuma doktora gidecektik fakat doktorumuzun bi işi varmış oyüzden ertelendi
bende bu cuma götürecem kısmetse 5 gün geç olacak ama herhalde okadar sakıncası olmaz çünkü bu ay rota vürüsü aşımızın 2. dozunuda olucaz.. cuma götürrecem çünkü doktor konturolünde bende olmak istiyorum..

kara kafayız hala tatlım ama saçlarını kestirmem gerekiyor artık gözüne girmeye başladı kıyamıyorumda ama yapıcak bişi yok artık en azından makasla düzelttirecem.
haftra sonu gezdik oğluşla güzeldi :)

güldenim çok şükür büyük bir sıkıntı yok hareketleri normalden biraz daha geç yapıyor o kadar oda sorun değil dedi doktor

Gunaydin guzel anneler.
Beysal cnm cok sukur oglun saglikliymis.allah esirgesin.cok sevindim cnm.
Songul arasa masallah.allah nazarlardan saklasin.benim kizimda ayni babasi.bana hic benzemiyor.esimde ikinci sana benzer diyor.

ohh çok sevindim beysalcım olsun bak bizim nil hanımda daha yeni yeni dönmeye çalışıyo ..
kalpazan diyorum ona ama bu ara bi köpek aldım ona oyuncak ona bayılıyo
yastığında yatarken köpek kucağında hop oturmuş bi anda kalkmış yatttığı yerden yani bakıcısı söyledi şimdi
dönmeye gelince yok ama yattığı yerden kalkmaya bayılıyo hanfendi..

huuuuu huuuuu kimse yokmuuuu:

ya neden bizim kasım sayfamızda kimse yok ekim dekilerin hepsi çatır çatır yazıyolar bilgi paylaşımında bulunuyolarrrr:

huuuuu huuuuu kimse yokmuuuu:

ya neden bizim kasım sayfamızda kimse yok ekim dekilerin hepsi çatır çatır yazıyolar bilgi paylaşımında bulunuyolarrrr:

bak ekım annelerı deddın hırslandım geldım hemencık haha
pasam uyudu geldım teyzesı nasılsın bakalım
cuma gıdememıssın dr a ben boyle durumlarda yıkılırım cok kurarım kendımı o gune

bak ekım annelerı deddın hırslandım geldım hemencık haha
pasam uyudu geldım teyzesı nasılsın bakalım
cuma gıdememıssın dr a ben boyle durumlarda yıkılırım cok kurarım kendımı o gune

hoşgeldin canım iyiyiz biz siz nasılsınız bakalım?
evet cuma gidemedim çok bozuldum ama açıkçası bugün gele bilirsiniz dediler ama bende sadece bakıcısıyla göndermek istemiyorum ben olmalıyım mutlaka oyüzden bu cumaya kaldı bizim konturol..

ıyıyım cnm ben kızım ıkı gundur oksuruyodu bugunde pasa basladı sonumuz hayır olsun

bende bozulrum cnm kendımı kurarım programlarım hemencık
gonderme cnm bakıcıyla gec olsun sen gıt lıste hazırmı bakalım

oyyy kıyamam ben onlarayya.
çocukların hastalanmaları çok kötü gerçekten
bu ara nilin burnuda inanılmaz tıkanıyo herdefasında hastamı olacak diye korkuyorum bende...

oyyy kıyamam ben onlarayya.
çocukların hastalanmaları çok kötü gerçekten
bu ara nilin burnuda inanılmaz tıkanıyo herdefasında hastamı olacak diye korkuyorum bende...

sorma cnm ya yarenı okula gıdıyo bu sene cok sık hastalandı ne kadar kllasakta yavrum ıstıyo kardesıtle oynassın
nılın burnu tıkalı oluncada rahatsuz olur temızlemekte bı dert

bizde bu akşam rutin kontrollerimiz için doktorumuza gidicez bakalım ek besini konuşacam iki gündür elma suyunu içiyor benim bebşim eğer doktor amcamız izin verirse yoğurda başlıyacaz ama ben hiç yoğurt mayalamadım kızlar devam sütü ile yoğurt mayalıyorlarmış sizce neden mayalamalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…