- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #5.601
...............................................erken kalkan anneler haftaıcı hergun 08:15 te tgrt haberde oncecocugum dıye bı program oluyo gercekten cok faydalı bılgıler var bız o saatte uyuyo oluyoruz tıvıbudan tekrar ızlıyoru sızlerede tavsıye edıyorum
ay saka gıbı yazmamısım cnm tgrt haberde hıc aklına gelcek bı kanal degıldımı
ben cok sevdım programı
ya beşikte nasıl uyutuyorsun benim cadının uykusu çok zor en ufak bi seste uyanıyo bi uyandımı da en az iikisaat uyumuyor.ben hep ayağımda sallıyorum öyle ki ayağımda uyuyo tam yatırıyorum uyanıyo sallamak ta istemiyorum aslında ama naparsın bebeiş işte.hani bi yöntem falan varsa ben de bi deneyeyim dedim
canim ben kirki cikmadan yatirdim besige kucagimda ya da ayagimda hic uytmadim o zamanlar sallamadn uyuyodu buyudukce salladim inat biraz da aglasa ka kaldirmadim... babam alistirdi ayakta sallamaya ama rana tam aliti denmez yani her turlu uyutuyorum artik kucak harici... asam nasil yatirdigimi anlatayim sen de dene belki olur yataga yatirinca agliyo emzigini aliyo sonra ince yazmam var tek kat ortuorum cunku istiyo o anda kesiyo sesini salliyorum ama takipte olacaksin emzigi attimi agliyo attigi anda takiyorum. eeeee dedikce taklit ediyo cok komik ama pas vermiyorum yarim saat en fazla cok nadir bir saat salliyorum derin uykuya gecis
iyi akşamlar teyzoşlar..
benim kuzunun kontrolü vardı bugün..
bir süredir sıkıntılıydı, huzursuzdu..
dün dişinin ucu göründü..
doktorumuzda baktı dişimize.. bir tanesinin ucu var var ve damağımızda kabarmış..
buna sebepte 20 günde sadece 100 gr almış..ayımıza göre gelişimimiz iyi ama kilomuz az olduğu için ek gıdaya başlıyoruz yavaştan..
umarım sizler iyisinizdir..
zzeyyno, canım tez zamanda iyileşir inşaallah kuzucun..
bizden haberler böyle şimdilik..
tabi hava güzel herkes dışarda kanguru ben hiç kullanamadım beşikte de hanfendi dün bizi perişan etti zormuş demi bebekle gezmekforum istanbuldaki ben değildim biliyosun ama ramazan bayramına istanbuldayız belki karşılaşırız bi yerlerde hoppalanız hayırlı olsun alınca nasıl tepki verecek bana da söyle bi de o istediğini mi aldın yoksa başka model mi
istediğim modeli aldım , jokerde teşhirde denedim çok mutlu oldu etraf ile tüm bağlantısı kopmuş gibi =)
ramazan bayramında karşılaşamayız sanki çünkü bende oraya geleceğim =)
sağlık olsun ne diyelim nasip kısmet kim var burda
?...................mesaj tekrari
niye bastan soylemiyon kizimin hemsehrisi
nasılsınız bu arada =) dışarıdan yeni geldim . hava çok güzeldi bugün geç çıktık bizde ancak eve girebildik
iyiym canım sağol, evet bi tanışıklık var ama bakalım hayırlısınasılsın cnm benım merturla nerdeyse es tarafından akraba cıkıcaksınız ay belkı nasıp olur da bulusursunuz
bız beysalla ılk hamıleyken bulustuk sonrasındada devam ettık doğum yaptıgımda hhastaneye bıle ggeldı cok guzeldı
ınsala uygun bı zamanda zıyaretlerıne gıdıcem erdemı cok merak edıyorum en son gordugum d cok ufaklardı
bayramda karşılaşamazsakta yaza rana yı muhakkak görürüm