2012 kasım bebekleri büyüyor..

...............................................

Son düzenleme:

canim ben kirki cikmadan yatirdim besige kucagimda ya da ayagimda hic uytmadim o zamanlar sallamadn uyuyodu buyudukce salladim inat biraz da aglasa ka kaldirmadim... babam alistirdi ayakta sallamaya ama rana tam aliti denmez yani her turlu uyutuyorum artik kucak harici... asam nasil yatirdigimi anlatayim sen de dene belki olur yataga yatirinca agliyo emzigini aliyo sonra ince yazmam var tek kat ortuorum cunku istiyo o anda kesiyo sesini salliyorum ama takipte olacaksin emzigi attimi agliyo attigi anda takiyorum. eeeee dedikce taklit ediyo cok komik ama pas vermiyorum yarim saat en fazla cok nadir bir saat salliyorum derin uykuya gecis

Gunaydin kizlar.bebislerle guzel bi gun geciririz insallah

günaydınlar =)
dün çok gezdik pertim çıktı ,
oğlumda değişik biraz kanguruyla gezelim uyur sorun çıkmaz ama omuzlarım boynum kopar ağrıdan , arabasıyla çıkınca da çok az uyur yine kucak ister yine yorulursun =)
forum istanbuldaydık dün , kırmızı bebek arabalı kız bebeği olan bir bayan ile asansöre bindik ne kadarlık diye sordum 4 aylık dedi o zaman kasımda doğdu dedim evet dedi , aklımdan burası geçti hemen =) var mı aranızda kızının kırmızı arabasıyla dün forum istanbulda gezen =)
dün dışarıya çıkmadan hoppalamızında siparişini verdik . aslında gidip mağazadan alacaktık ama herkesin mi hoppala alası tutmuş aradığım hiçbir yerde kapalı paketi kalmamış , şaşkınbakkalda kızıltoprakta fln vardı orasıda bize çok uzak netten verdim siparişi pazartesi gelir herhalde . hoppala gelsin mama sandalyesine gelecek sıra =)

tabi hava güzel herkes dışarda kanguru ben hiç kullanamadım beşikte de hanfendi dün bizi perişan etti zormuş demi bebekle gezmek forum istanbuldaki ben değildim biliyosun ama ramazan bayramına istanbuldayız belki karşılaşırız bi yerlerde hoppalanız hayırlı olsun alınca nasıl tepki verecek bana da söyle bi de o istediğini mi aldın yoksa başka model mi

ya bizimki emzik almıyo.ilk kez dün gündüz hiç sallamadan uyuttum ama gece uyutamadım.15 dk falan ağladı ben de dayanamadım

canm hayırlı olsun dişiniz:)ya< bizim bebişte de çıkacak galiba sürekli ağzının suyu akıyo eli hep ağzında dünden beridir hafif ateşimiz var bi de iki üç gündür gece çok sık kalkıyo siz de oldu mu böyle şeyler

istediğim modeli aldım , jokerde teşhirde denedim çok mutlu oldu etraf ile tüm bağlantısı kopmuş gibi =)
ramazan bayramında karşılaşamayız sanki çünkü bende oraya geleceğim =)

?...................mesaj tekrari

nasılsın cnm benım merturla nerdeyse es tarafından akraba cıkıcaksınız ay belkı nasıp olur da bulusursunuz
bız beysalla ılk hamıleyken bulustuk sonrasındada devam ettık doğum yaptıgımda hhastaneye bıle ggeldı cok guzeldı
ınsala uygun bı zamanda zıyaretlerıne gıdıcem erdemı cok merak edıyorum en son gordugum d cok ufaklardı

kızlar buyume hormonları saat 22 ıle 02 arasında aktıf olurmus bu aksamdan ıtıbaren uygulamaya gectım kuzucukları yatırdım bakalım sabah kacta kalkıcaklar

evde erkenden sakın kaldı sevmedım bu ısı

nasılsınız bu arada =) dışarıdan yeni geldim . hava çok güzeldi bugün geç çıktık bizde ancak eve girebildik

nasılsınız bu arada =) dışarıdan yeni geldim . hava çok güzeldi bugün geç çıktık bizde ancak eve girebildik

ooo cnm send bı cıktın tam cıktın he eve gırmez oldunuz ana oğul
bugun benımde planlarım vardı esım arabayı arkadasına verınce kaldı puffff

iyiym canım sağol, evet bi tanışıklık var ama bakalım hayırlısı bayramda kısmet olmayacak belki ama yaza diyo mertur hayırlısı eymen beyle bi görüşelim biz de aslında çok güzel ya dertlerini sıkıntılarını paylaştığın arkadaşlarınla yüz yüze konuşmak hiç araya zaman gitmeden tekrar git bence de
bayramda karşılaşamazsakta yaza rana yı muhakkak görürüm

bekleriz teyzesi biz buralardayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…