- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #5.241
pes diyorum cnm ya Allahin sevgili kuluymussun da dr kurbani olmamissin kimseye guven yok valla kiz kardesim seneye dr olacak o bile bi suru dr var ama sadece adi doktor hic biseyden anlamiyorlar diye benim kiz da bi daha yapmadi bisi ishal degil demekki
Sağol teyzesi oldu bitti eve geldik uyutyor .. sünnet olurken hiç aglamadik Insallah bu geceyide kolay atlatiriz..Selamlar..
Fırsat buldum kaçıverdim, bi hızla geçmişi de okudum..
fburak; canım hayırlısıyla problemsiz atlatırsınız Allah' ın izniyle sünnetinizi.. Geçmiş olsun paşamıza..
Beysal; takibinizi ihmal etmiyorsun annesi bişeycikler çıkmaz Allah' ın izniyle..bi günleri bi günlerini tutmuyo ki sıpaların, yavaş yavaş herşey..
yine hasta olan bebişlerimiz var Allah şifasını versin kuzucuklarımızın..
benim sıpa da mızmız valla ama neden yapıyor anlamış değilim.
neyse ben işe devam edeyim, iş dolu valla..yorgunum, uykusuzum..
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun..
öpüyorum hepinizi..
Sağol teyzesi oldu bitti eve geldik uyutyor .. sünnet olurken hiç aglamadik Insallah bu geceyide kolay atlatiriz..
Sağol teyzesi oldu bitti eve geldik uyutyor .. sünnet olurken hiç aglamadik Insallah bu geceyide kolay atlatiriz..
ben hiç olmadım daha adet sabırla bekliyorum:)
geçmiş olsun hadi bundan da kurtuldunuz canım inşallah ağrısı olmaz ilk gece geçti mi tamam dir bu arada biz 4 kere yaptık kaka 7 yi geçmez sanmıyorum normale de 4 kere yapıyordu
olduda bitti maşallah damat olur inşallah
gözün aydın canım geçmiş olsun
bende olmadım daha . dün doktora gittim doğumdan üç ay sonra çağırmıştı dört buçuk ayda ancak gidebildim . adet olmadığımı söyledim ; emzirdiğin için dedi . iyi dedim böyle devam etsin birde onunla uğraşmayayım=)
ria taktıracaktım vazgeçtim , yaren in kullandığı hapı söyledi . cerazetta kullanabilirsin dedi .
bu arada oğluma demir damlası başlayacam , hangi markayı kullanıyorsunuz ?
Tesekkur ederiz teyzesi darisida sünnet olacaklara Insallah..
geçmiş olsun hadi bundan da kurtuldunuz canım inşallah ağrısı olmaz ilk gece geçti mi tamam dir bu arada biz 4 kere yaptık kaka 7 yi geçmez sanmıyorum normale de 4 kere yapıyordu
merhaba teyzoşlar..ben çok hastayım kızlar sesim hafif kısıldı oksürük baş ağrısı berbat..ablamızda oksürüyor kütür kütür..
merhaba güzel annelerim,
epeydim giremiyorum umarım herkes ve bebişleri iyidir.
Bizim kuzumuzda büyüyor çok şükür:)
bişey sormak istiyorum aranızda regl olan var mı sanırım oluyorum biraz tedirginim :)
adam oldu yanı sımdı oylemı:)hayrlı olsun canım ıns hemen ıyılesır
oh olduda bıttı masalla annesı ınsalla amelıyat gıbı bu gecenızde guzel gecer
sonra 15 gun sonr TAHLILLERIMIZDE GUZEL CIKAR O ZAMAN TAMAMDIR
kızlar oğlum işe başladığmdn beri geceleri sabaha kadar memede uyuyor.benim sabaha kadar mışıl mışıl uyuyan yavrum birden huy değiştirdi.sütüm mü yetmio ,alışamadımı anlamadm.aslında yarım gün gdiorum..pufff şuanda mız mız
ınşallah teyzesi onlarda temiz çıkınca bayram yapicaz ogün..