2012 kasım bebekleri büyüyor..

dün kızım felaket ağladı deli gibi nurse harveys metsil verdim 3-4 saat ara ile gaz sancısı var dedik çok zor gündü bugün bu yüzden doktora gittim ordada aynı şekilde ağladı.doktor iyice karnını muayene etti filan gaz sancısı yok dedi neden ağlıyor peki dedim ultrasona gönderdi organlara baktık böbrek pankreas karaciğer safra kesesi hepsi normal çıktı bu arada hamileliğimde karın gelişimi hep 2 hafta geriden geldi mesela ben 23 haftalıktaydım başı bacak uzunluğu filan 23 haftalıktı ama karnı 21 haftalıktı.bunu doktora söyleyince ultarasona gittşk zatennn.

sonra popyu kontrol etti çatlak oluşmuş dedi bu ağlatır dedi kızlar nasıl olur böyle bişey neden öyle olmuş olabilirki bu çatlak çok ağlatırmı sizce ya.idrar tahlili istedi onuda verecez bakalım ne çıkacak.

birde 1.5 ayda sadece 600-700 gram almış ,reflüsü olabilir bundan kilo almamış olabilir dedi ilaç verdi.ama okuyan varsa 1 ay önce kızım bronşitiloit oldu 2 gün hastanede yattık serum aldı iştahı azaldı hiç emmedi o ara sıkınıtıdan ben çok ağladım sütüm çekildi hiç kalmadı 10 gün sonra yavaş yavaş geldii halada eskisi gibi değil az geliyor bence ondan kilo almadı reflü değildir gibime geliyor.

ayyy ne yapacam ben şimdi az kilo alıyor artık, kızım sizce reflümüdür ,sütüm azaldı diyemidir.reflü ilaçlarını kullanmalımıyım sizce.reflüsü olan çocuk çok ağlarmı.bu konuda billgisi olan varmı.kusmamızda yok işin ilginç yani çok az bazen var.

kızım 2700 doğmuştu şu an 3 ay 26 günlüğüz kilosu kıyafeti çıkmış hali 6100 .ve 1.5 ay önce 5450 idi .1.5 ayda sadece
600-700 gram almışız.

çok geçmiş olsun canım .. çatlak ya kabızdan yada çok sıvı kaka yapmaktan oluyor diye biliyorum ben ikiside çatlağa sebep olabiliyor..

bide benim oğlumda reflü var 2 ilaca ramen kusuyor hala reflüden ağlamıyordur o çatlaktan ağlıyordur ..hemde kusmayan bebekte ne reflüsü olacakki kusmuyor diyorsun boşa ilaç yükleme kuzuya..
bende hamilelikte oldu çatlak ve çok acı veriyor gerçekten zor bişey...

:18:
bır konusmada tam 4 adet cnm pes yanı songül

sevındım cnm ya nasıl yemesınde bı degışıklı oldumu cnm
o lekeler hakkında dr ne dedı cnm ıhtımaller nelermıs
ay hala ısemedımı cnm

:)) cnm
Valla yapmadı resmen sıktı kendini bende kıyamadım çıkarttım yazık çocuga. dr bi ihtimalden bahsetmedi yapalım dedi ama alamıyoruz ne yapalım. internetten okudumda benzer durumda olanlar susuzluktan oldugunu yazmışlar. Artık mamada veriyorum ya sanırım ondan oldu halbuki su veriyordum ama artık daha fazla vercem. yemesinde bi değişiklik yok emmeye ve az da olsa kusmaya devam. yazamadım ama burdan okudum seninde aras paşaya maşallah anneciğinindr umresi hayırlı olsun allah kabul etsin inşallah ve allah gitmek isteyipte gidemeyenlerede nasip etsin inşallah. benim annemde geleli 1 ay oldu yeni yeni kendine gelmeye başladı çok etkilenmiş. çok beğenmiş bambaşka bir yer diyor.

Çok geçmiş olsun canım çatlağa bepanten iyi geliyor yavrucak yaparken zorlandıysa olmuştur. nedenini kendinde arama yani kaka bu hızlıda gelir yavaşta katıda olur cıvıkta bi şekilde olmuş umarım çabuk geçer. Dr zten ilaç vermiştir. kilosu içinde üzülme bak oğlum bir hafta büyük senin prensesten ama benim oğlumda 6 kilo. Oğlumda hastalandı veancak kaybettiği kiloyu geri aldı. sağlık herşeyin başı.
bide oğlum çok fazla kusuyordu reflü ilacı verdiler ama geçirmedi meğer enfeksiyon varmış şimdi gitgşde azalıyor kusması ama antibiyotik tedavisi yapıyoruz. önce götürdüğüm dr lar anlamadılar en son detaylı bakıldı ve anlaşıldı.

senin bıdık akıllı annesi benimki vermedi oğlum diyorum ne kadar kıymeyli çişin var ne zaman taksam çocuk 2-3 saat yapmadan bekliyor. hatta bugun poşeti yapıştırdım altınıda açık bıraktım havalansın diye, babası bi geldi diyorki oğlum almış poşeti eline oynayıp duruyor :) pes yani dedim

valla o konuda çok şükür zorlanmadım şuana kadar belki7 veya 8 kez belki daha fazla tahlil yaptırmışlığım var hiç sıkıntı çekmedim çok şükür.. ama vermeyen çocuk vermiyo inan tutar onu saatlerce yapmaz..
yapsaymış iyi olurmuş en azından bişey varmı yokmu onu öğrenirdiniz.. gerçi zorlamaklada olmuyor bu sefer tutuyor idrarı odaha zararlı..

günaydın anneler kızım yarım saat ara ile iki kez kaka yaptı ve çok sulu olmasa bile sulu ateş yok ama evhamli bi annesi var off telaş yaptım hiç böyle yapmazdı

Son düzenleme:
canım üzme kendini kilosu maşallah iyi merak etme 3 aydan sonra kilo alımı hızlı bir şekilde azalmaya gidiyor demişti doktorum bak benim oğlum 4 kilo doğdu 4. ay sonunda 6700 dü esas az kilo alan benim oğlum mamaya başladık 3 buçuk aylıkken cumarrtesi kontrolümüz var bakalım duruma göre ek gıdaya geçicez sıkma canını ve kendini suçlama olan sütünü de kaçırma lütfen

günaydın anneler kızım yarım saat ara ile iki kez kaka yaptı ve çok sulu olmasa bile sulu ateş yok ama evhamli bi annesi var off telaş yaptım hiç böyle yapmazdı
fıstığım kafana takma muhtemelen yapmayı bitirmemişti sen temizledin normalde dolu dolu bir kaka yapıcaktı herhalde kızçen sen arada temizliyince sana iki kez gibi gelmiştir evham yok :)

slm kızlar işte bu benim kızım defne

Eki Görüntüle 667788
maşallah RECES rabbim nazardan koruuusn.

günaydın fıstıklar işe gelmek hergünkü gibi çok zor geldi bilmiyorum alışabilecekmiyim sabah güzel güzel gülen iki gözü arkanda bırakıp işe gelmek hiç iyi gelmiyor bana eve gittiğimde o bakışlarını görmeniz lazım zor Allah tüm çalışan annelere sabır versin.
size bahsedememiştim ne zamandır doğru düzgün yazamıyorum bizi geçen ay kontrolümüzde doktorumuz çocuk nörolojisine yönlendirmişti çünkü benim paşam tam olarak başını tutamıyordu. geçen ay istanbul acıbademde gittiğimiz doktorumuz gevşek bebek tanısı koydu 40 gün sonra tekrar gelmemizi istedi bu cumartesi gidicez erdem geçen aya göre maşallah başını çok daha iyi tutuyor hafif hafif basma hareketi de yapmaya başladı çok korkuyorum kötü birşey çıkacak diye beyin ultrasonu çekildik normal çıktı kilo alımımız az normalde 5. ayın sonunda doğum kilosunun 2 katına çıkmış olması gerekiyormuş ama erdem 4 kilo doğmasına rağmen 30.unda 5 ayını dolduracak geçen ay 6700 dü 8 kilo olması mümkün değil 3 buçuk aylıkken mamaya da başladık neden oluyo bilmiyorum sizin durumlarınız nedir bu arada erdem dönmeye çalışıyor yardımla dönüyor yana kendi kendine dönüyor yardımlada yüz üstü dönüyor acaba geçmi yapıcak yoksa bir sıkıntımı var bilmiyorum kızlar kaafam çok karışık çok korkuyorum dua edin de birşey çıkmasın ne olur (

gunaydın canım,kacta uyudu kızın

Cnm gece 1gibi uyudu.saat 4 te uyandi 7de tekrar uya.di.ama beni asil uzen gunduz uykusunun bozulmasi.
Iyi senin yine saat 7 de uyanmış biz saat 6 da kalktık o sorunsuz uyusun da varsın ben erken kalkayım daha neleri değişecek acaba
:44:

Cnm erken kalkmak sorun degil de gunduz uyuyan kizimin artik gunduz uyumamasi

Maşallah subhanallah Allah nazarlardan saklasın çook tatlı

Reces maşallah kızına allah nazardan saklasın pek bi tatlı

Maşallah canım kuzuna cok tatlı nazar değmesın

123m cnm bebisine cok gecmis olsun cnm en kisa zamanda iyilesir.

Beysal bebisinin biseyi yoktur insallah cnm..kilosunu pek sorun etme saglikli olsun yeter bence

ayy ondanmı çocuk çok ağlıyor bide ağlaması nasıl birdenbire çığlıkla demekki ağrısı o an geliyor ondan oluyor.
evet kusmuyor ne imiş kilosu azmış ya reflü iseymiş boşuna ilaç bencede kullanmayacam herhalde

aaa reflü değilmiymiş enfeksiyonu nasıl anladılar canım.idrarlamı acaba bizdede mi var idrar verecez ama şu poşete yapmıyor yaaa nasıl verecem onuda bilmiyorum.
tatlım içimi rahatlattın evet kakamız sıvı ve hızlı geliyor ondan oldu herhalde dün biraz sıkıldım hop süt gene azaldı canımı sıkmamaya çalışacam artık ama yapı meselesi hemen üzülüyorum herşeye ben ya.

tatlım çok sağol sende yukardada yazdım dün sıkıldım biraz süt gene azaldı olan sütümdende olacam üzülmemeye çalışıyorum inşallah yapabilecem

canım bişey yoktur bebişinde ya sakın bozma moralini bence sadece biraz tembellik yapıyordur ondan ne nörolojisi filan .

123m cnm bebisine cok gecmis olsun cnm en kisa zamanda iyilesir.

Beysal bebisinin biseyi yoktur insallah cnm..kilosunu pek sorun etme saglikli olsun yeter bence

çok sağol canım benim.iyiki varsınız moralimi düzeltiniz.

evet yine ben :18::18::18: benim kız 3. bezinde yani yaklaşık 1 saat sonra kaka bile denmez çünkü kakadan çok mukus vardı rengi yeşildi ve küçük tırnağım kadar kırmızı leke gördüm doktordan randevu aldık ama ne zaman biliyo musunuz en erken cuma günü varmış diğer günler dolu 3 gün kendimi yer yer bitiririm artık ilk defa görüyorum gerçi ve kızımda hiç huzursuzluk yok o kadar cadı ki sırıtıp duruyo şimdi de uyudu uyanıp kaka yapmasını bekleyeceğim acaba ben mi yanlış gördüm lekeyi ya ne zormuş evlat Allah hasta olan bebeklere tez zamanda şifa versin... yediğimden kaynaklı olabilir mi bu yeşil sümük bi de ilk iki kaka koyu kahverengi ve pütür yoktu anlamadım ki ya

canım anne sütü harici birşey alıyormusun benimde bu sıralar yeşil gibi ve çoğunlukla sümüksü doktorum normal dedi olabilirmiş

canım anne sütü harici birşey alıyormusun benimde bu sıralar yeşil gibi ve çoğunlukla sümüksü doktorum normal dedi olabilirmiş

bi kaçgündür sancısı var diye rezene içirdim başka birşey vermedim kan olmasında tek korkum o bakalım artık bi dahakini bekliyorum yaparsa cadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…