2012 kasım bebekleri büyüyor..

tatlım gecen haftaarda 3 4 saat uyuyan oglum 1.5 2 saatte bır emmeye kalkmaya basladı
fburak dışlerı kasındıgında o sekılde yapabılır dedı
dr muz bıtkısel jel verdı 6 saat etkılıymıs onu surdugumden berı gecelrı eskı duzenıne döndu sımdı hergece yatmadan suruyorum rahat uyuyo dıs cıkmasada yerını hazırlarken olabılıyomus cnm

Canım onu daha çok memeye düşkun bebekler yapıyor...

Bide bugün tvde bişey izledim bebekleri çok yorarsak daha sik uyanırlarmis yani yormamak gerekiyormus...

Kızlar annem umreden bo mıktarda hura getırdı halıs mulıs masalla dıyım benım sutler costu
Bol bol ye cok faydalı canım.. bikerede eşim irandan getirmişti hurma okadar guzeldiki kutu kutu bitirmiştim... Inşallah bidaha giderde getirir diye dua ediyorum ..

canım onu daha çok memeye düşkun bebekler yapıyor...

Bide bugün tvde bişey izledim bebekleri çok yorarsak daha sik uyanırlarmis yani yormamak gerekiyormus...

cnm bız jele basladıgımız geceden berı bıttı bılıyomusun sen dısten fazla kalkabılır demıstın

bızım aras gunduzde memeye yapısık degıldır 2 saatte bı emer uykudaysa daha uzun emer

bol bol ye cok faydalı canım.. Bikerede eşim irandan getirmişti hurma okadar guzeldiki kutu kutu bitirmiştim... ınşallah bidaha giderde getirir diye dua ediyorum ..

evet cnm ya buradakıler cıx hem faydalı hem kezzetlı ay ben bıseyı cok yersen tıskınırımde yakındıtr

songül canım(yaren yani:)çok sağol duyarlılığn ve cevap için: )aslında diş için jel bende kullansam mı diorum ama dedesi eczacı karşıymış verdirmior..yavrum o kadar mız mız oldu ki artık bi de doktora sorcam o kabul ederse alırım jeli..
arasın dişleri de yakında pırtlıcak demek:)

songül canım(yaren yani:)çok sağol duyarlılığn ve cevap için: )aslında diş için jel bende kullansam mı diorum ama dedesi eczacı karşıymış verdirmior..yavrum o kadar mız mız oldu ki artık bi de doktora sorcam o kabul ederse alırım jeli..
Arasın dişleri de yakında pırtlıcak demek:)

ne demek cnm
tatlım kullandıgımız jel dencol dr bıtkısel oldugunu söyledı dıgerlerı bogazı tahrıs edıyormus dız cıkarmı bılemem cnm ama dr yerını hazırlarken de yaoar dedı ama faydasını gördum gercekten

benım pasamda numaradan bagırmayı ogrendı aa cıglık atıyo resmen bıde kucak ıstıyooo hep saklanıyorum

cnm bız jele basladıgımız geceden berı bıttı bılıyomusun sen dısten fazla kalkabılır demıstın

bızım aras gunduzde memeye yapısık degıldır 2 saatte bı emer uykudaysa daha uzun emer

Canim agzinla diyorsun 2 saat diye eee çok sık meme emiyor bu ayda en erken 3 normalde 4 satte emmesi lazım.. gece uykusuda kesintisiz 6 ila 8 saat arayla olması lazım...

Bugün uzman çok yorulduklari için çok kalktiklarini söylüyordu tv de yormayın bebekleri diyordu daha rahat uyurlarmis ozaman...

evet cnm ya buradakıler cıx hem faydalı hem kezzetlı ay ben bıseyı cok yersen tıskınırımde yakındıtr

Canım bende öyle ama o hurma çok güzeldi bi iki paketini hediye ettimde içim yana yana valla...

Bu arada jeli bizim dr'da onermedi zaten bende kullanmak istemiyorum cikicak o dışler bi şekil insallah...

Canim agzinla diyorsun 2 saat diye eee çok sık meme emiyor bu ayda en erken 3 normalde 4 satte emmesi lazım.. gece uykusuda kesintisiz 6 ila 8 saat arayla olması lazım...

Bugün uzman çok yorulduklari için çok kalktiklarini söylüyordu tv de yormayın bebekleri diyordu daha rahat uyurlarmis ozaman...

Cnm arasa ne mumkun 3 4 saat bekletmek sanirim buyudugu icin yetersi gelmeye basladdi dr da ole dedi ama kg iyi diye 6 yi beklicem dedi 2 saatte birde 5 dk emiyo birakiyo anccak uyurken uzun uzun emiyo ama jelden sonra gece sadece 2 kere emmeye kalkmaya basladi bi degisim yasadik dis oyle yada boyle. Cikicak taabi ama bu jellerde bebegin konforu icin var faydalanmak lazimm

Oncelikle hasta olan tum bebislere acil sifalar diliyorum
fburak sana da ayrica gecmis olsun cnm tez zaman da iilesir ins. Pasan. Pansuman filan dedin vallahi içim bi tuhaf oldu. İi ki kiz annesi olmysum dedim bi an sanki kizlarin derdi azmis gibi:)

Oncelikle hasta olan tum bebislere acil sifalar diliyorum
fburak sana da ayrica gecmis olsun cnm tez zaman da iilesir ins. Pasan. Pansuman filan dedin vallahi içim bi tuhaf oldu. İi ki kiz annesi olmysum dedim bi an sanki kizlarin derdi azmis gibi:)

Cmm merhaba
Ay kiz bebeginde alt temizligi daha hassasiyet gerektiriyo kizimin idrae yollarinda iltihap olmustu

Ayrica gecenlerde ek gida ile ilgili dr muzun verdiklerini solemistim bazi arkadaslar cevap vermis sagolsunlar bsna da 1 cay bar. İle baslamak fazla gelmisti benimle hemfikir olmaniz hosuma gitti. Buarada gun boyu takipteyim ama sadece okuyabiliyorum yani altta bi ziyaretci gozukuyorsa o benim kesin:)

Ayrica gecenlerde ek gida ile ilgili dr muzun verdiklerini solemistim bazi arkadaslar cevap vermis sagolsunlar bsna da 1 cay bar. İle baslamak fazla gelmisti benimle hemfikir olmaniz hosuma gitti. Buarada gun boyu takipteyim ama sadece okuyabiliyorum yani altta bi ziyaretci gozukuyorsa o benim kesin:)

Haha ziyaretci yasemin he ay bugunde yogunmus paylasim ben gezmelerdeydim hepsinin arastan buyk cocugu var onlarada pek cok sey sordum ufak capli kk ysni

Haha ziyaretci yasemin he ay bugunde yogunmus paylasim ben gezmelerdeydim hepsinin arastan buyk cocugu var onlarada pek cok sey sordum ufak capli kk ysni

Aynen oyle cnm gun boyu ziyaretciyim:) benim telden sadece okuyabiliorum esimin teldrn dr drnk gelirde kizim izin verirse yaziyorum:)
İnsan kendisinden tecrubeli kisileri gorunce soru yagmuruna tutuyo farkinda olmadan:KK66:

Aynen oyle cnm gun boyu ziyaretciyim:) benim telden sadece okuyabiliorum esimin teldrn dr drnk gelirde kizim izin verirse yaziyorum:)
İnsan kendisinden tecrubeli kisileri gorunce soru yagmuruna tutuyo farkinda olmadan:KK66:

Ay bide komik olan benim 6 yasinda kizim var onuda ben buyuttum ama zaaman gecti aradan bide cinsiyete gore degisen konularda var iki cocugun farkli huylari oldugundan ona gore fikir alisverisi oluyo

Neyse ben kactim kizlar benim fistik uyanmadan biraz uyuyayim
herkese ii geceler yaren2007 sohbetin guzeldi cnm sagolasin gorusuruz ins

X