- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #5.221
ayy ondanmı çocuk çok ağlıyor bide ağlaması nasıl birdenbire çığlıkla demekki ağrısı o an geliyor ondan oluyor.
evet kusmuyor ne imiş kilosu azmış ya reflü iseymiş boşuna ilaç bencede kullanmayacam herhalde
aaa reflü değilmiymiş enfeksiyonu nasıl anladılar canım.idrarlamı acaba bizdede mi var idrar verecez ama şu poşete yapmıyor yaaa nasıl verecem onuda bilmiyorum.
tatlım içimi rahatlattın evet kakamız sıvı ve hızlı geliyor ondan oldu herhalde dün biraz sıkıldım hop süt gene azaldı canımı sıkmamaya çalışacam artık ama yapı meselesi hemen üzülüyorum herşeye ben ya.
tatlım çok sağol sende yukardada yazdım dün sıkıldım biraz süt gene azaldı olan sütümdende olacam üzülmemeye çalışıyorum inşallah yapabilecem
canım bişey yoktur bebişinde ya sakın bozma moralini bence sadece biraz tembellik yapıyordur ondan ne nörolojisi filan .
çok sağol canım benim.iyiki varsınız moralimi düzeltiniz.
Kilo az alıyor diye reflumu olurmuş bunuda ilk duydum, hani çok kusarda kilo ondan almıyor der amenna reflu denirde kusmadan nasil oluyor...
Çok enteresan bebek agliyilorsa kolik diyip geciyorlar ona alistik artikta artık heralde kilo almayanada reflu bahanesi buluyorlar demekki...
Bu bebekleri hiç goturmeyelim bari dr'a reflu ve kolikten baska biseyleri yok demekki..
Bizim hala kusmamiz var dr dün biraz kati besle hala cok kusarsa 7 . Ayi dolunca bakılmalı dedi...
Ve benim oğlum aglamiyor öyle..
O çatlaklar çok kati ve sıvı kakadan oluyor onu düzenkemek icin ona bifiform drops al eczaneden bağırsak florasini düzenlemeye yardimci iyi huylu bakteriler var içinde bu düzenler kakasini .. onu. I süre kullan bende kullandim baya ise yaradi bizde...