- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #5.261
tatlım gecen haftaarda 3 4 saat uyuyan oglum 1.5 2 saatte bır emmeye kalkmaya basladı
fburak dışlerı kasındıgında o sekılde yapabılır dedı
dr muz bıtkısel jel verdı 6 saat etkılıymıs onu surdugumden berı gecelrı eskı duzenıne döndu sımdı hergece yatmadan suruyorum rahat uyuyo dıs cıkmasada yerını hazırlarken olabılıyomus cnm
Bol bol ye cok faydalı canım.. bikerede eşim irandan getirmişti hurma okadar guzeldiki kutu kutu bitirmiştim... Inşallah bidaha giderde getirir diye dua ediyorum ..Kızlar annem umreden bo mıktarda hura getırdı halıs mulıs masalla dıyım benım sutler costu
canım onu daha çok memeye düşkun bebekler yapıyor...
Bide bugün tvde bişey izledim bebekleri çok yorarsak daha sik uyanırlarmis yani yormamak gerekiyormus...
bol bol ye cok faydalı canım.. Bikerede eşim irandan getirmişti hurma okadar guzeldiki kutu kutu bitirmiştim... ınşallah bidaha giderde getirir diye dua ediyorum ..
songül canım(yaren yani:)çok sağol duyarlılığn ve cevap için: )aslında diş için jel bende kullansam mı diorum ama dedesi eczacı karşıymış verdirmior..yavrum o kadar mız mız oldu ki artık bi de doktora sorcam o kabul ederse alırım jeli..
Arasın dişleri de yakında pırtlıcak demek:)
cnm bız jele basladıgımız geceden berı bıttı bılıyomusun sen dısten fazla kalkabılır demıstın
bızım aras gunduzde memeye yapısık degıldır 2 saatte bı emer uykudaysa daha uzun emer
evet cnm ya buradakıler cıx hem faydalı hem kezzetlı ay ben bıseyı cok yersen tıskınırımde yakındıtr
Canim agzinla diyorsun 2 saat diye eee çok sık meme emiyor bu ayda en erken 3 normalde 4 satte emmesi lazım.. gece uykusuda kesintisiz 6 ila 8 saat arayla olması lazım...
Bugün uzman çok yorulduklari için çok kalktiklarini söylüyordu tv de yormayın bebekleri diyordu daha rahat uyurlarmis ozaman...
Oncelikle hasta olan tum bebislere acil sifalar diliyorum
fburak sana da ayrica gecmis olsun cnm tez zaman da iilesir ins. Pasan. Pansuman filan dedin vallahi içim bi tuhaf oldu. İi ki kiz annesi olmysum dedim bi an sanki kizlarin derdi azmis gibi:)
Ayrica gecenlerde ek gida ile ilgili dr muzun verdiklerini solemistim bazi arkadaslar cevap vermis sagolsunlar bsna da 1 cay bar. İle baslamak fazla gelmisti benimle hemfikir olmaniz hosuma gitti. Buarada gun boyu takipteyim ama sadece okuyabiliyorum yani altta bi ziyaretci gozukuyorsa o benim kesin:)
Cmm merhaba
Ay kiz bebeginde alt temizligi daha hassasiyet gerektiriyo kizimin idrae yollarinda iltihap olmustu
Haklisin cnm suan bizde antibiyotik kullaniyoruz iltihaptan dolayi malesfctesi kontrol var tekrar gecmis olur ins. Rabbim tum bebislere sifa versin ins
Haha ziyaretci yasemin he ay bugunde yogunmus paylasim ben gezmelerdeydim hepsinin arastan buyk cocugu var onlarada pek cok sey sordum ufak capli kk ysni
Ay tamda ustune gelmis bebeginde kusma varmiydi cnm ay kizimda dr ilk dedigunde yikilmistim resmen
Aynen oyle cnm gun boyu ziyaretciyim:) benim telden sadece okuyabiliorum esimin teldrn dr drnk gelirde kizim izin verirse yaziyorum:)
İnsan kendisinden tecrubeli kisileri gorunce soru yagmuruna tutuyo farkinda olmadan
Evet cnm kusmamiz artmisti aylik kontrole goturdugumuzde dr suphelendi tahlil verdik iltihap cikti am cok sukur ki cok azmis ctesi kpntrol var gecmis olur ins