2012 kasım bebekleri büyüyor..

Cnm antibiyotikten sonra azaldimi ne tarz bi kusmaydi sukur basinda yakalamissiniz

Cnm aslinda kusmamiz basidan beri vardi ama son zamanlarda yok denecek kadar azalmisti. Son iki haftadir tekrar artti dr a sordum allahtan baslangicta yakaladik cok sukur. Antibiyotik ise yarar ins. Neyse kactim ben hadi ii geceler:)

Canim yetmese kilo almazki...
O ışte memede keyif yapıyor sürekli ister durur...
Sevindim canim gece uykusuna.. çok kalkan bebek zor oluyor...
Canım fatihte kullandım o jelleri kısa süreli fayda ediyor Onlar...
Bence bi gün hiç sürme bak bakalim kalkıyormu gece yine kalkarsa sür... Bence o öyle bi dönem yapmisya olabilir... Hani damağı siserde ozaman surersin...

Sagol canım ya bizimkiler tirsiyor panikliyorlar benimde elimi ayağıma dolaştiriyorlar... Ben metanetliyim tabi iki oğlumun sünnetinide izledim...
Tabi aglayinca içim parçalaniyor... Sunnette ağlamadi hiç ama pansumanda aciyor biraz..

Cnm 2 gece once banyodan sonra uyudu hemen o gece huzursuz uyuma moduna girdi gece surdum
Cmm yetmemedi su sekilde sut ona 4 sast degilde 2 saat yeterli geliyo hep haraketli cabuk sindiriyo sanirim
He jel olayida her bebekte farkli teoki gosterebilir cnm

Simdu durum nasil cnm pamsuman zormu

Canim fatihte öyleydi yemek yerdi üstüne illa emerdi açmiydi hayır... Yani o ona yetiyor ve bu aylarda daha uzun tok kalıyorlar...
Aras pasa napiyo azcik emiyor doyurmuyo yani kendiniki sürekli emsin... Uyanık köfte seni parmağında oynatıyor...

Her bebek farklı tabi Canim hepsi ayrı cins...

Sunnette ve sonrasında ağlamadi bi pansuman yaptim yıktı ortalığı sonra sustu... Inşallah gecede uyur huysuzluk yapmaz...

Biraz içe kaçıyor kilodan dolayı sanırım ondan acıyor...
Fatih sunnette çok ağlamisti pansumanlarda hiç aglamadi evdedr hiç aglamamisti...
Hepsi farklı tepki veriyor..

Sende çok büyümeden yaptır canım büyüyünce daha çok sıkıntili oluyor...

artık bakıcaz cnm eklerde anlıcaz aslnda memecı dıyınce aklıma belkı yaren ornek gelıyo arasa kıyaslıyorum arasın duzen hep 2 saat ve hıc uzun uzun emen bıbebek olmadı o sekılde doydu
ama yaren 40 dk enfazla 1 saatte memedeydı aclıgına degıl de sadece meme duskunluguneeydı burnından cıkasıya emerdı

sukur sımdılık gece duzenımızde eskıye dondu gunduzde zaten ögle uykusunda 4 saatb falan uyudugndan 2 satte emzırıyorum jele gerek kalmıyo

bak ıkısınede aynı ıslem uygulanmıs ama farklı tepkıler vermısler dımı
arasın bılemıyorum cnm daha ya psıkolojık olarak hazır degılım sanırım

zeynooo ne yaptınız cıs olayını cnm bugun ne guldum elıne oyuncak olmus

ay songül bende onu düşünüyorum kara kara. eşim işten çıktım diye arayınca hemen taktım poşeti bu seferde uyayakaldı. eşim gelene kadar yapsaydı hemen götürcekti tahlile. yani bu akşamda kaldı. herkes yattı bir ben yatmadım. starda işler güçleri izliyorum ve uzun zaman sonra bilgisayarı açtım. uzandım yere keyif yapıyorum pc başında sen nasılsın ne var ne yok

Ben eymenin düzeniyle ilgili konuşmuyorum farkindaysan hic ondan örnek vermiyorum.. nezaman ah şöyle iyi böyle guzel desem hemen nazarmi oluyor ne tersine dönüyor ama şunu diye bilirimki tek sıkıntımiz gunduz uykumuz birde rahatsızliklarimiz...masallah diyimde kuzuma nazar değmesin....

Seninki ne güzel gündüz uyuyor fatihte uyurdu bu cins uyumaz yemedede sikinti var gerçi amann ne biliyim iyi tarafından bakmaya calisiyorum beni çok yoruyor..

Etrafim korkuyor eymeni sorarken bana... Bugün arkadadim aradi sana gelicem diye tamda sunnet oluyorduk şaşırdı kaldı nasıl yani diye okadar ani olduki daha kimsenin haberi yok..

gerçi ben idrarda enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum. sonuçta antibiyotik kullandık eğer iltihap olsaydı onuda temizlerdi antibiyotik.
netten okuduğum kadarıyla az su içmekten idrar kristalleşiyormuş ve bezzde turuncu lekeler oluyormuş.

Ee ozaman antibiyotik kullandiysan olmaması lazım hakkatten...
Biz bronşitken antibiyotik kullandık baya ozamanki kültürumuzde bakteri ürememisti..
Bebeğin ek gıdaya gectimi ... Ona su vermeyi dene bakalım..

sızın oglan cok ıstıkrarlı kararlı cnm cısı pek bı kıymetlı aa ne olcak bak bılemedım ama hala guluyorum elınde posetle babasının bulmasına
bende cocukları yatırdım cnm keyıf yapıyorum ay senın avatar degısmıs sankı baskasına yazıyo gıbıyım ne olcak bılemedım bı ınsan yenılıge bu kadarmı acık olmaz gecen kendıkımı degıstırdım bın pısman oldum bunu gerı zor buldum

Ee ozaman antibiyotik kullandiysan olmaması lazım hakkatten...
Biz bronşitken antibiyotik kullandık baya ozamanki kültürumuzde bakteri ürememisti..
Bebeğin ek gıdaya gectimi ... Ona su vermeyi dene bakalım..

bizim ek gıda konusu karmakarışık oldu. kusan bebeler için ar mama verdi dr onu biberonla içiremeyince içine kaşık maması katıp verdim onuda kustu. ve hastayken tam 3 gün emmedi sütüm çekildi zar zor geri geldi. şuan emiyor ama tam iyileşmediği için yetip yetmediğini bilmiyorum hasta olduğu için iştahsız. hastalığı geçince azar azar başlayacağım.

aman aman cnm nazar oluyosa verme zaten denır ya yıldızı alcaktır ablamınkıde o sekıldeydı hemen nazara geırdı ben arası okurum daha cok yasamaım cnm bugun gundeydım ordada tum gun uyudu hep sasırdılar bebeklı coktu bende okudum bol bol

fatıh sevıyodu demek cnm oğlen uykusunu yarende bu zamanlarda aras gıbıydı uyku cektıde yeek cekmese barı

sunnet olayı cok anı oldu cnm hakıkaten olduda bıttı yanı

Bizimkide cok kusuyorya dün çocuk cerrahina sordum katı yap ek gıdasını dedi ozamanda kusarsa hala 7. Ayında hala devamsa ozaman bakilmasi lazım dedi... Bende kati verdim ek gidayi kusmadi... Emince batırıyor ortalığı neyse katiyi kusmszsa sorun yok dedi kusmadi şükür rahatladi içim biraz...

Sende biraz düzelsin katı dene bakalım kusacakmi... Ha kusma derken az kusmasi sorun degil çok kusarsa katı verince sorun dedi.. miktar önemli yani...

silemedim kaldı ne yapalım olsun yinede maşallah oğluma

Eklentiler

• $45469_574195929266750_1133965282_n.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:

dr önce 60 ml dedi biberonla içiremedim. sonra bir çay bardağı kaşık maması dedi. bende çocuğu zorladım yesin diye bu sefer olduğu gibi öğürdü çıkardı. 1 çay bardAĞI çok geldi. ben şimdilik erteliyorum ek gıdayı biraz düzelsin yazık zaten rahatsız bide ben zorlamak istemiyorum .

Aynen çok nazara geliyor...
Aslında bebekler uyumali gündüz ama nebiliyim bunun uyku kuş uykusu az...

Canim ben yatayim artık bugün yoruldum epey dinleneyim..
Çok öp kuzulari yerime..k.i.b şekerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…