2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızalr ne yapıyorsununz bakım benım mısafırlerım gıttı arası uyttum tam buraya yazarken geldıler cokuzun sure uyudu sonra emmege kalktı o ara sevdıler bızım kı tabı guldu etttım yenıden uyudu o yuzden cok rahat gectı muappetten de anladım arasıda ıhmal etmemıs oldum guzel bı gundu

Son düzenleme:

Masallah de canim nazarin degecek.allah esirgesin bebislerimizi.insallah hrp boyle uslu bi cocuk olur aras.darisi da bizimkilere.

Masallah de canim nazarin degecek.allah esirgesin bebislerimizi.insallah hrp boyle uslu bi cocuk olur aras.darisi da bizimkilere.

ah cnm bıde dunku halını görseydın aras ben stres olunca çok etkılenıyo dunde yazdım ınan gece 11 den sonra hazırlık yaptım
bugunde mutlu oldum cunku mısafırım geldıgınde tum duzenı degısıp uyumayabılıyo haha bızımkıde özunu aCTI TEYZESI BIDE KUCAK ISTIYORUZKI SORMA

EE ANNE EVINDE RAHATIN NASIL CNM

selnec cnm her sabah topiğimizi sen acıyosun

SANA KOCAMAN GUNAYDINNNNN

beysal ve gulden sızlerede gunaydımm hayırlı mesaıler

bugün daha yeni girebiliyorum valla..
sabah kızla uğraşmaktan yazamadım, gündüzde iş yoğunluğundan..
umarım hepiniz kuzucuklarınızla beraber iyisinizdir.
öpüyoruz sizleri

çok geçmiş olsun..
Allah tez zamanda şifasını versin kuzucuğunun.
Allah yardımcın olsun canım.

zeyno çook geçmiş olsun canım..çok şükür ki çok ileri değil demekki ki evdesiniz..ilaçlarnızı düzenli için bişeyciğiniz kalmaz allahın izniyle..

bugün daha yeni girebiliyorum valla..
sabah kızla uğraşmaktan yazamadım, gündüzde iş yoğunluğundan..
umarım hepiniz kuzucuklarınızla beraber iyisinizdir.
öpüyoruz sizleri

aaa farkwettım tatlım geceden selam atayım dedım arkadasıma

napim songül valla kaç gündür ev temizliği ile uğraşıyorum bende..cam perde mutfak çok şükür bitirdim artık..yorgunluktan giremiyordum..

Kızlar napıyosunuz bende yeni girebiliyorum bizim ufaklıktan anca zaman kaldı :) bu arada biz daha ilac kullanmıyoruz önümüzdeki ay falan veririz dedi Dr ancak ferrumda mı var pareben yoksa digetindede mevcut mu ?

Birde bir soru daha aylık kontrollere ayı doldurup mu gidiyorsunuz yoksa öncesinde mi ?benim oğlum 30 Kasım doğumlu ben genelde aylık kontrollerine her ayın 9u yada 10 da gidiyorum merak ediyorum.30u doldurmasınımı beklemeliyim

canım maşallah iyi geçtiğine sevindim bende misafir gelince eğer uyanıksa ilgilenememişsem yavrumu ihmal ettiğim için büyük pişmanlık duyuyorum.aslında misafiri ve hazırlanmayı çok severim ama böyle olunca kimse gelsin istemiyorum.zaten çalıştığım için onunla geçirdiğim 1 dk. bile çok değerli. bir görsen evim almış başını gitmiş.hafta içi kesinlikle hiç bir iş yapmıyorum akşam gelince hep çocuğumla ilgileniyorum.bahara büyük temizlik için kadın alırım , temizlik her zaman olur ama bebeklerimizle geçen zaman bir daha gelmiycek. hafta sonuda o uyuyunca koşturuyoru her işi yapmak için bu seferde çok yoruluyorum olsun ama değer...

zeyno çok geçmiş olsun canım, Allah beterinden korusun canm Allah şifa versin tez vakitte.

kızlar bize doktorumuz kan damlası vermedi bende sormayı unuttum artık nisanda gidicez o zaman sorarım ama böyle paraben filan varsa kullanmam. ona kullandığım herşeyin içinde paraben varmı diye bakıyorum.bundan sonra ilaçlarada bakıcam.

Zzeynocum merak etmistim seni,cok cok gecmis olsun! Neyseki götürüp tedavisini başlattın canım. Cok zor. Sakın kendini ihmal etme bu arada, sen güçlü olacaksın ki bebise bakabilesin. Bol bol emzirmeye çalış, iştahsızlık olacaktır mutlaka ama ne kadar verirsen kar. Hastalık işaretlerini doğru okuduğun icin de bravo sana. Acil şifalar diliyorum!

anne evinde olmak gibisi yok canım.çok özlemişim.kafa dinliyorum.bol bol sevdiklerimle görüşüyorum.çok özlemişim çoook

canım benim kızım 31 ekim doğumlu ama ben genelde 25-26 sı gibi götürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…