- 10 Şubat 2013
- 129
- 0
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #4.901
canım benim kızım 31 ekim doğumlu ama ben genelde 25-26 sı gibi götürüyorum
Ay bitince değerlendirilir bebisler.
Birde bir soru daha aylık kontrollere ayı doldurup mu gidiyorsunuz yoksa öncesinde mi ?benim oğlum 30 Kasım doğumlu ben genelde aylık kontrollerine her ayın 9u yada 10 da gidiyorum merak ediyorum.30u doldurmasınımı beklemeliyim
Evet ama benimki biraz merak iste şimdi diğer ayın sonuna alıcam randevu
anne evinde olmak gibisi yok canım.çok özlemişim.kafa dinliyorum.bol bol sevdiklerimle görüşüyorum.çok özlemişim çoook
yarenn msj attım cnm eylül topiktede resimleri gördümm çok tatlıııı
Hadi bakalım gelişmelerden bizimde haberdar edersin artık :) bebiş nasıl gelişim göstermis ek gıdaya geçitiniz mitatlım bızde dolunca goturutyıruz mesela dun 5 ay bıttı yarın kontrole
Hadi bakalım gelişmelerden bizimde haberdar edersin artık :) bebiş nasıl gelişim göstermis ek gıdaya geçitiniz mi
canım çoksağol Allah razı olsun merak etmişsin. hastanedeydik oğlum malesef akciğer enfeksiyonu geçiriyormuş iltihaplanma olmuş yoğun bi tedavi sürecine girdik. belirtileri yoktu geçen akşam gittiğimiz çocuk dr u grip demişti. bu sefer hastanede detaylı bakıldı kan ve idrar tahlili batın ultrasonu ve akciğer filmi istedi dr. çok ilerlemiş ve farkedememişiz. bir yığın ilaçla şuan evdeyiz. canımdan can gitti iki gündür perişan olduk hastanede ve eşimde yoktu burda biliyorsun telefonda ben ağladım o ağladı sinirlerim bozulmuştu. oğlum 2 gün hiç emmedi dün gece emmeye başladı az az. sonuç olarqk şuan evdeyiz ve inşallah iyileşecek. kontrole gittiğimizde iyi haberler gtiririm inşallah.
cnm ya bende heyecanla beklıyorum sorular kafamda ucusuyo
yurutec
paraben
ayak ustune bastırma
damak kasınıyı
eksımık kusma
daha varmı bılemedım
ek gıda gecen ay 6 dolunca baslıcaz dedı
4 ay kontrolde 8.5 tu bu ay kac olmus artık grama dusuyomus bakalım
Yürütec ve kanguruyu bende cok merak ediyorum be dicek sizin Dr bakalım
ben oğlum 1 aylık olduktan sonra başladım kanguruya hala kullanıyorum çok rahat =)
Markete falan giderken bende kullanıyorum ama erkek cocuklarında sakıncalı falan diye duymuştum
Yaren Dr yazılı sınav yap gel :) sonuclarını bizede söyleee
yaren hoppalayıda sorsana =)
hemen lısteye eklıyorum