- 10 Şubat 2013
- 129
- 0
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #4.921
Aynen birde yanılmıyorsam ssenin ikinci çocuktu degilmi benim ilk hiç bisey bilmiyorum adam artık meslekten soğuyacak sayemde ona korkuyorum :)haha sorma cnm once o baslıyı mahkemede gıbı hıssedıyorum pc ye kaydedıyı cıkarkende o dosyayı verıyo bı baslıyo anne dıye devamı gelıyo
sonra sıra bana gelıyo dersım ı calıştım dıyorum adam cıger gogus dınlerken susuyorum sonra devammmm takı kapıdan cıkana kadar ay bazen cıkıp gerı döndugumde oluyo adam bı gun yeter dıcek ama bakalım ne zman
saolasın yaren =) yarın dörtgözle yolunu bekleyeceğiz =)
yarın oğlumla gezmeye gitmeyi planlıyorum biryandan da korkuyorum taşkınlık yapan olur mu yollarda olay fln çıkar mı diye :s biraz mesafeli gideceğim yer ...
bıde bebeısı bırakmazlar dımı cnm valla ınsan anne evınde cocuklasıyo hemencık
anne yemegı hazır yemege oturmak pek tatlı gelıyo ay zaten annemı ozledım puf olmadı sımdı 3 gun sonra kavuscam ınsalla
Aynen birde yanılmıyorsam ssenin ikinci çocuktu degilmi benim ilk hiç bisey bilmiyorum adam artık meslekten soğuyacak sayemde ona korkuyorum :)
Aynennn :)))
Evet cnm pazartesi gunu geldim.kucagimdan defneyi aldilar iceri kosturdular ben kapida oyle bibasina kalakaldim.annenin herseyi cok degerli oluyor.allah annelerimize saglik versin.insallah sende en kisa zamanda gorusursun
Kizlar artik arasin tepkileri fazlalasti yarenim o kadar guzel oynatiyoki anlatamam 1 saattur hic mudahale etmeden elimde tel bi yandanda size yazarak caktirmadan izliyorum yavrum vc ye gidiyo aras basiyo cigligi
Ara vermek iyi oluyor demek hımm ikinciye bende öyle yaparım :)
ilk çocuk ile ikincisi arasında yaş farkının fazla olmasının anneye sağladığı güzellikler =)
Ara vermek iyi oluyor demek hımm ikinciye bende öyle yaparım :)
yaren yarin doktor zamanimi.. Bakalim senin tosuncuk kac kilo olmus..yanlis hatirlamiyorsam sen arasi yurutece koymussun oyalaniyordiger topikte okumustum cok mutlu oldu falan yazmistin 2013 te cocuk isteyenler topiginde..ben mi yanlis hatirliyorum yoksa
bu kadar oyun yeter hadı cocuklar uyku vaktıııııı
yaren çocukları uyutmaya gitti onlarla uyudu kaldı sanırım =)
cook gecmıs olsun canım çok uzuldum gercekten,ınş en kısa zamanda ıyılesır bebeğın.nasıl okadar ılerlemıs ya ne gıbı bı belırtılerı vardıkı canım
zzeynoo çok geçmiş olsun Allah şifa versin doktorlar nasıl fark edememişler yaa çok üzüldüm inşallah tez zamanda iyileşir bebeğin hayırlı haberle gelirsin inşallah
Ah cnm arkadasim gecmus olsun oysaki ilk grip oldugunda hemen goturdunuz yavrunuzu neden ilerledi japi caldi yazcam sonra
zeyno çook geçmiş olsun canım..çok şükür ki çok ileri değil demekki ki evdesiniz..ilaçlarnızı düzenli için bişeyciğiniz kalmaz allahın izniyle..
çok geçmiş olsun..
Allah tez zamanda şifasını versin kuzucuğunun.
Allah yardımcın olsun canım.
Zzeynocum merak etmistim seni,cok cok gecmis olsun! Neyseki götürüp tedavisini başlattın canım. Cok zor. Sakın kendini ihmal etme bu arada, sen güçlü olacaksın ki bebise bakabilesin. Bol bol emzirmeye çalış, iştahsızlık olacaktır mutlaka ama ne kadar verirsen kar. Hastalık işaretlerini doğru okuduğun icin de bravo sana. Acil şifalar diliyorum!
Arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim. Düne göre oğlum bugun daha iyi hatta iki kez güldü bana dünyalar benim oldu. şuan hala emmek istemiyor. bende süt sağma makinası aldım ve sütümü sağdım biberonla vermeye çalışacağım olmadı kaşıkla vercem inşallah. birde yaren in dediği gibi ar mama tavsiye etti günde iki kez 60 ml yeterli olur midesi dinlenmesi açısından dedi. şimdi bütün ilaçlarımızı kullanıyoruz yarın daha iyi olacagını düşünüyorum. belirtileri ara ara ateş, kusma, emmek istememe, kulak çekiştirme, burun tıkanıklığı ve şiddetli ağlamaydı. yani öyle öksürük falanda yoktu. he birde bu ay sadece 170 gram almıştı son 3-4 günde onuda verdi yani kilo kaybetti. kilomuz 5700 ama iyi haber maşallah boyumuz 68 cm olmuş başımızda 42 cm. en azından yavrumun boyu uzamış bende buna sevindim. yavrum gözümün önünde neler çekmiş ben farkedemedim halbuki çocuk doktoru görmüştü ve sadece boğazı kızarmış antibiyotiğe gerek yok demişti bide reflü ilacı vermişti. offf içim sıkıldı ama bu gece uyuyunca yarın allahın izniyle herşey daha güzel olacak. kontrolumuz pazartesi günü. Cumarteside 4. Aylık olacagız. hepinize sevgiler.çok geçmiş olsun.umarım kısa sürede atlatırsınız
kızalr ne yapıyorsununz bakım benım mısafırlerım gıttı arası uyttum tam buraya yazarken geldıler cokuzun sure uyudu sonra emmege kalktı o ara sevdıler bızım kı tabı guldu etttım yenıden uyudu o yuzden cok rahat gectı muappetten de anladım arasıda ıhmal etmemıs oldum guzel bı gundu
bugün daha yeni girebiliyorum valla..
sabah kızla uğraşmaktan yazamadım, gündüzde iş yoğunluğundan..
umarım hepiniz kuzucuklarınızla beraber iyisinizdir.
öpüyoruz sizleri
Kızlar napıyosunuz bende yeni girebiliyorum bizim ufaklıktan anca zaman kaldı :) bu arada biz daha ilac kullanmıyoruz önümüzdeki ay falan veririz dedi Dr ancak ferrumda mı var pareben yoksa digetindede mevcut mu ?
Birde bir soru daha aylık kontrollere ayı doldurup mu gidiyorsunuz yoksa öncesinde mi ?benim oğlum 30 Kasım doğumlu ben genelde aylık kontrollerine her ayın 9u yada 10 da gidiyorum merak ediyorum.30u doldurmasınımı beklemeliyim
canım maşallah iyi geçtiğine sevindim bende misafir gelince eğer uyanıksa ilgilenememişsem yavrumu ihmal ettiğim için büyük pişmanlık duyuyorum.aslında misafiri ve hazırlanmayı çok severim ama böyle olunca kimse gelsin istemiyorum.zaten çalıştığım için onunla geçirdiğim 1 dk. bile çok değerli. bir görsen evim almış başını gitmiş.hafta içi kesinlikle hiç bir iş yapmıyorum akşam gelince hep çocuğumla ilgileniyorum.bahara büyük temizlik için kadın alırım , temizlik her zaman olur ama bebeklerimizle geçen zaman bir daha gelmiycek. hafta sonuda o uyuyunca koşturuyoru her işi yapmak için bu seferde çok yoruluyorum olsun ama değer...
zeyno çok geçmiş olsun canım, Allah beterinden korusun canm Allah şifa versin tez vakitte.
kızlar bize doktorumuz kan damlası vermedi bende sormayı unuttum artık nisanda gidicez o zaman sorarım ama böyle paraben filan varsa kullanmam. ona kullandığım herşeyin içinde paraben varmı diye bakıyorum.bundan sonra ilaçlarada bakıcam.
cnm ya bende heyecanla beklıyorum sorular kafamda ucusuyo
yurutec
paraben
ayak ustune bastırma
damak kasınıyı
eksımık kusma
daha varmı bılemedım
hepsini sor canım ve bizimle paylaş ırsan çok seviniriz bende gidince sorucam hepsini ..
ek gıda gecen ay 6 dolunca baslıcaz dedı
4 ay kontrolde 8.5 tu bu ay kac olmus artık grama dusuyomus bakalım
Evet tatlim gecen arkafadima gittim orada koydum ole mutlu olduki hemen geri geri gitti dr muzda desteklerse koymayi dusunuyorum cnm hatta foto cektim orda pc yi gecince koyarim
yanlız doktorlardan yürüteçle ilgili hiç iyi şeyler okumadım kızlar..
bende düşünüyodum ama vaz geçtim ..
Bende merak edoyorum aras ne kadar olfu cok hareketlendi artik grama dustumu acaba
Kizlar bende arada 5 yas olsun istiyorum ama esim en fazla 3yas olsun istiyor.bakalim nasil biortayol bulacagiz.hatta esim o kadar istekliki 3.cocuguda yapalim diyor ama ben istemiyorum.3cocuga nasil gelecek saglayacagiz diyorum.
Songul arasin kontrolunden iyi haberlwrle donersin insallah.konaklar ne alemde?
Kizlar hepinizi opuyorum.yarin girusmek uzere
günaydın..
herşey gönlünüzce olsun...