2012 kasım bebekleri büyüyor..

Aynen birde yanılmıyorsam ssenin ikinci çocuktu degilmi benim ilk hiç bisey bilmiyorum adam artık meslekten soğuyacak sayemde ona korkuyorum :)
saolasın yaren =) yarın dörtgözle yolunu bekleyeceğiz =)

Aynennn :)))

Evet cnm pazartesi gunu geldim.kucagimdan defneyi aldilar iceri kosturdular ben kapida oyle bibasina kalakaldim.annenin herseyi cok degerli oluyor.allah annelerimize saglik versin.insallah sende en kisa zamanda gorusursun

Aynen birde yanılmıyorsam ssenin ikinci çocuktu degilmi benim ilk hiç bisey bilmiyorum adam artık meslekten soğuyacak sayemde ona korkuyorum :)

Aynennn :)))

Ay sorma cnm adam dicek hey insan ilkini sen nasil buyuttun hos bende aynisini soruyorum kendime sanirim 6 sene olunca ara bu sekilde oluyo ama biliyomusin cnm ara fazla oldugu icin ayni heyecani yasiyorum

Dr da rahat birakin artik benim adamimi diyo

Evet cnm pazartesi gunu geldim.kucagimdan defneyi aldilar iceri kosturdular ben kapida oyle bibasina kalakaldim.annenin herseyi cok degerli oluyor.allah annelerimize saglik versin.insallah sende en kisa zamanda gorusursun

Ay cnm bende alistim artik hep kapida kalakaliyorum haha
Annecigim umrede cuma biniyo artik ucaga az kaldi kavusmaya

Kizlar artik arasin tepkileri fazlalasti yarenim o kadar guzel oynatiyoki anlatamam 1 saattur hic mudahale etmeden elimde tel bi yandanda size yazarak caktirmadan izliyorum yavrum vc ye gidiyo aras basiyo cigligi

Kizlar artik arasin tepkileri fazlalasti yarenim o kadar guzel oynatiyoki anlatamam 1 saattur hic mudahale etmeden elimde tel bi yandanda size yazarak caktirmadan izliyorum yavrum vc ye gidiyo aras basiyo cigligi

ilk çocuk ile ikincisi arasında yaş farkının fazla olmasının anneye sağladığı güzellikler =)

Ara vermek iyi oluyor demek hımm ikinciye bende öyle yaparım :)

ara vermek iyi tabi , ilk çocuk ne kadarda anne yapmam desede anne illa ki sorumluluk veriyor , annenin eli ayağı oluyor o yüzden ikincisiyle ne kadar arası olursa ilki o kadar çok çocukluğunu yaşar . tabi bunun için 18 inde evlenip 20 de üretime geçmiş olmak lazım orasıda ayrı :))

ilk çocuk ile ikincisi arasında yaş farkının fazla olmasının anneye sağladığı güzellikler =)

Ara vermek iyi oluyor demek hımm ikinciye bende öyle yaparım :)

sormayın kızlar yaren 23 nısan oynuyo arasta cok mutlu oluyo
hanı coguluk der arka arkaya buyusun benım ablam derkı ben abla doğdum sankı 2 yas 9 ay var aramızda hıc kendı arkadaslarıyla oynayamazdı kendınce ben ep pacasındaydım evde abla okulda abla sokakta abla o hep ablaydı

yaren yarin doktor zamanimi.. Bakalim senin tosuncuk kac kilo olmus..yanlis hatirlamiyorsam sen arasi yurutece koymussun oyalaniyordiger topikte okumustum cok mutlu oldu falan yazmistin 2013 te cocuk isteyenler topiginde..ben mi yanlis hatirliyorum yoksa

Evet tatlim gecen arkafadima gittim orada koydum ole mutlu olduki hemen geri geri gitti dr muzda desteklerse koymayi dusunuyorum cnm hatta foto cektim orda pc yi gecince koyarim

Bende merak edoyorum aras ne kadar olfu cok hareketlendi artik grama dustumu acaba

Kizlar bende arada 5 yas olsun istiyorum ama esim en fazla 3yas olsun istiyor.bakalim nasil biortayol bulacagiz.hatta esim o kadar istekliki 3.cocuguda yapalim diyor ama ben istemiyorum.3cocuga nasil gelecek saglayacagiz diyorum.

Songul arasin kontrolunden iyi haberlwrle donersin insallah.konaklar ne alemde?
Kizlar hepinizi opuyorum.yarin girusmek uzere

cook gecmıs olsun canım çok uzuldum gercekten,ınş en kısa zamanda ıyılesır bebeğın.nasıl okadar ılerlemıs ya ne gıbı bı belırtılerı vardıkı canım

zzeynoo çok geçmiş olsun Allah şifa versin doktorlar nasıl fark edememişler yaa çok üzüldüm inşallah tez zamanda iyileşir bebeğin hayırlı haberle gelirsin inşallah

Ah cnm arkadasim gecmus olsun oysaki ilk grip oldugunda hemen goturdunuz yavrunuzu neden ilerledi japi caldi yazcam sonra

zeyno çook geçmiş olsun canım..çok şükür ki çok ileri değil demekki ki evdesiniz..ilaçlarnızı düzenli için bişeyciğiniz kalmaz allahın izniyle..

çok geçmiş olsun..
Allah tez zamanda şifasını versin kuzucuğunun.
Allah yardımcın olsun canım.

çok geçmiş olsun.umarım kısa sürede atlatırsınız
Arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim. Düne göre oğlum bugun daha iyi hatta iki kez güldü bana dünyalar benim oldu. şuan hala emmek istemiyor. bende süt sağma makinası aldım ve sütümü sağdım biberonla vermeye çalışacağım olmadı kaşıkla vercem inşallah. birde yaren in dediği gibi ar mama tavsiye etti günde iki kez 60 ml yeterli olur midesi dinlenmesi açısından dedi. şimdi bütün ilaçlarımızı kullanıyoruz yarın daha iyi olacagını düşünüyorum. belirtileri ara ara ateş, kusma, emmek istememe, kulak çekiştirme, burun tıkanıklığı ve şiddetli ağlamaydı. yani öyle öksürük falanda yoktu. he birde bu ay sadece 170 gram almıştı son 3-4 günde onuda verdi yani kilo kaybetti. kilomuz 5700 ama iyi haber maşallah boyumuz 68 cm olmuş başımızda 42 cm. en azından yavrumun boyu uzamış bende buna sevindim. yavrum gözümün önünde neler çekmiş ben farkedemedim halbuki çocuk doktoru görmüştü ve sadece boğazı kızarmış antibiyotiğe gerek yok demişti bide reflü ilacı vermişti. offf içim sıkıldı ama bu gece uyuyunca yarın allahın izniyle herşey daha güzel olacak. kontrolumuz pazartesi günü. Cumarteside 4. Aylık olacagız. hepinize sevgiler.

ohh ohh negüzel nil hanımda tam tersini yapıyo..

bugün daha yeni girebiliyorum valla..
sabah kızla uğraşmaktan yazamadım, gündüzde iş yoğunluğundan..
umarım hepiniz kuzucuklarınızla beraber iyisinizdir.
öpüyoruz sizleri

günaydın canım iyiyiyiz sen nasılsın kuzucuk nasıl?

Kızlar napıyosunuz bende yeni girebiliyorum bizim ufaklıktan anca zaman kaldı :) bu arada biz daha ilac kullanmıyoruz önümüzdeki ay falan veririz dedi Dr ancak ferrumda mı var pareben yoksa digetindede mevcut mu ?

ferrumun yardımcı elementlerinde propil paraben ve metil paraben var canım..

bende mutlaka ay dolunca götürüyorum..

aynen bende artık ilaçlarda parabene bakıyorum kızlar malesef bazı ateş düşürücülerdede varmış ama mecbur kalsak bile en azından onları 1 hafta kullanıyoruz en fazla ama bu kan damlası sürekli oyüzden ben kestim canım..
şimdi bitkisel bi şurup varmış onu sorucam doktorumuza..

ben 2. çocuk düşünmüyorum sanıyorum benim kızım tek olacak tabih yine allah bilir zaten yaş 34 oldu..
allahım onlara uzun ömür versin..

günaydın..
herşey gönlünüzce olsun...

tekrar günaydın canım..

kızlar herkese günaydın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…