-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #4.841
Ehehebenimki de battaniyesini minciklayip duruyor. Dil olayı tam tersi bizde, dilini emıyor. Bazen de alt dudağını tamamen ağzının icine alıyor..boyle "EYVAH!" Der gibi ))) her halleri o kadar tatlı ki..Allah'a cok şükür!!
kızlar n e kada rguzel dımı bı canlının buyume gelışmesıne bu sekılde tanık olmak ona emek vermek onu buyutmek ah yarenıme bakıyorumda n e zman buyudun be guzel kızım
cnm bız ferrum hausman kullanıyoruz onun ıcerısınde yazmıyo
))) Heh! Cozduuuuk! Sınırda preterm sayılıyor seninki, o yüzden herhalde. Naapalim? Anne olmak bildiklerini bir daha öğrenmek, bilmediklerini tez yazacak kadar araştırmak demekmiş )))
canım bizde f hausmann kullanıyoruz ama siz diyince baktım içeriğinde paraben yazıyo
AuroraB biz de songül gibi erken doğduk 36. hafta 2750 kilo. dr muz 4 damla dedi.
AuroraB biz de songül gibi erken doğduk 36. hafta 2750 kilo. dr muz 4 damla dedi.
ay yardımcı madde olarak var yazıyo emınımkı prospektuste degışıklık olmaz ee ne yapıcaz kullanmanın faydadan cok zararı olmasın gamzedılara sen kullanıcakmısın ben perşembe sorucam dra hanı arada grıp gıbı rahatsızlıklarda kullanılan suruplarda nıtekım ama bız bunları devamlı verıcez cocuklarımıza
canım ben bi iki gün kullandım aynı zaman diliminde işe başladığım için günde 2 kere mama ya başladık asaf bi kabız oldu mafoldu bebeğim çıkarana kadar çektik... kullanmayı düşünmüyorum. benim 30 martta dr a gidicem bakalım sölicem
zeynom hergece bu saatte gelırdın yazardın cok merak ettım ınsalla sorun yoktur cnm
sabah ılk ısım kaltıgımda bakmak olucak
canım çoksağol Allah razı olsun merak etmişsin. hastanedeydik oğlum malesef akciğer enfeksiyonu geçiriyormuş iltihaplanma olmuş yoğun bi tedavi sürecine girdik. belirtileri yoktu geçen akşam gittiğimiz çocuk dr u grip demişti. bu sefer hastanede detaylı bakıldı kan ve idrar tahlili batın ultrasonu ve akciğer filmi istedi dr. çok ilerlemiş ve farkedememişiz. bir yığın ilaçla şuan evdeyiz. canımdan can gitti iki gündür perişan olduk hastanede ve eşimde yoktu burda biliyorsun telefonda ben ağladım o ağladı sinirlerim bozulmuştu. oğlum 2 gün hiç emmedi dün gece emmeye başladı az az. sonuç olarqk şuan evdeyiz ve inşallah iyileşecek. kontrole gittiğimizde iyi haberler gtiririm inşallah.
selnec cnm her sabah topiğimizi sen acıyosun
SANA KOCAMAN GUNAYDINNNNN
beysal ve gulden sızlerede gunaydımm hayırlı mesaıler