2012 kasım bebekleri büyüyor..

Birde bir soru daha aylık kontrollere ayı doldurup mu gidiyorsunuz yoksa öncesinde mi ?benim oğlum 30 Kasım doğumlu ben genelde aylık kontrollerine her ayın 9u yada 10 da gidiyorum merak ediyorum.30u doldurmasınımı beklemeliyim

canım benım oğlum 15 kasım doğumlu,ben 15 ınde gıdıyorum hep yada 15 ini 1 2 gun gecıyo

anne evinde olmak gibisi yok canım.çok özlemişim.kafa dinliyorum.bol bol sevdiklerimle görüşüyorum.çok özlemişim çoook

bıde bebeısı bırakmazlar dımı cnm valla ınsan anne evınde cocuklasıyo hemencık
anne yemegı hazır yemege oturmak pek tatlı gelıyo ay zaten annemı ozledım puf olmadı sımdı 3 gun sonra kavuscam ınsalla

Hadi bakalım gelişmelerden bizimde haberdar edersin artık :) bebiş nasıl gelişim göstermis ek gıdaya geçitiniz mi

cnm ya bende heyecanla beklıyorum sorular kafamda ucusuyo
yurutec
paraben
ayak ustune bastırma
damak kasınıyı
eksımık kusma
daha varmı bılemedım

ek gıda gecen ay 6 dolunca baslıcaz dedı

4 ay kontrolde 8.5 tu bu ay kac olmus artık grama dusuyomus bakalım

canım çoksağol Allah razı olsun merak etmişsin. hastanedeydik oğlum malesef akciğer enfeksiyonu geçiriyormuş iltihaplanma olmuş yoğun bi tedavi sürecine girdik. belirtileri yoktu geçen akşam gittiğimiz çocuk dr u grip demişti. bu sefer hastanede detaylı bakıldı kan ve idrar tahlili batın ultrasonu ve akciğer filmi istedi dr. çok ilerlemiş ve farkedememişiz. bir yığın ilaçla şuan evdeyiz. canımdan can gitti iki gündür perişan olduk hastanede ve eşimde yoktu burda biliyorsun telefonda ben ağladım o ağladı sinirlerim bozulmuştu. oğlum 2 gün hiç emmedi dün gece emmeye başladı az az. sonuç olarqk şuan evdeyiz ve inşallah iyileşecek. kontrole gittiğimizde iyi haberler gtiririm inşallah.

çok geçmiş olsun.umarım kısa sürede atlatırsınız

cnm ya bende heyecanla beklıyorum sorular kafamda ucusuyo
yurutec
paraben
ayak ustune bastırma
damak kasınıyı
eksımık kusma
daha varmı bılemedım

ek gıda gecen ay 6 dolunca baslıcaz dedı

4 ay kontrolde 8.5 tu bu ay kac olmus artık grama dusuyomus bakalım

Yürütec ve kanguruyu bende cok merak ediyorum be dicek sizin Dr bakalım

Yaren Dr yazılı sınav yap gel :) sonuclarını bizede söyleee

haha sorma cnm once o baslıyı mahkemede gıbı hıssedıyorum pc ye kaydedıyı cıkarkende o dosyayı verıyo bı baslıyo anne dıye devamı gelıyo
sonra sıra bana gelıyo dersım ı calıştım dıyorum adam cıger gogus dınlerken susuyorum sonra devammmm takı kapıdan cıkana kadar ay bazen cıkıp gerı döndugumde oluyo adam bı gun yeter dıcek ama bakalım ne zman

yarın oğlumla gezmeye gitmeyi planlıyorum biryandan da korkuyorum taşkınlık yapan olur mu yollarda olay fln çıkar mı diye :s biraz mesafeli gideceğim yer ...

X