- 12 Şubat 2013
- 4.615
- 98
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #4.801
selam kızlar
biz bugün tam 4 aylık olduk. aşılarımızı da olduk bugün. şimdilik ateşi yok ama şurup versem mi acaba ben farketmeden yükselir diye korkuyorum.
biz de demir damlasına başlayacağz. kilosuna göre dedi doktor 5.600 gr günde 6 damla verin dedi. yalnız şimdi içeriğine baktım paraben var yaabu doktorlar buna neden dikkat etmiyo ki yaa anlamıyorum santafer adı. sizin kullandıklarınızda var mı paraben?
suan kımsecıkler yok ama gelınce cevaplarsanz sevnırım,ates dusuruculerı kac saat arayla verebılıyoruz bılgısı olan varmı??
tatlım fıtıl 8 saatte bır surup ben 4 saat 6dıye hatırlıyorum bı cay kasıgı verırssen
bızde bugun ası olduk,ası olduktan 4 saat sonra falan huysuzlanmaya basladı.sureklı baktım atesı yoktuama ben 1 saat once verdım surup sureklı ağlıyodu cunku.huysuzluğu bıraz gectı işte uyursa rahatlar bıraz.dr bana atesı 38 ı gecerse verırsın demıstı ama cok ağladı napıyım bende verdım.senınkıde huysuzsa bence ver canım atesı yoksa bıle ağrısı oluyo cunku.
canım banada verdıler kan ılacı ferro sanol adı benımkınde paraben yok baktım ben.doktormu verdı sağlık ocağındakılermı??
selam kızlar
biz bugün tam 4 aylık olduk. aşılarımızı da olduk bugün. şimdilik ateşi yok ama şurup versem mi acaba ben farketmeden yükselir diye korkuyorum.
biz de demir damlasına başlayacağz. kilosuna göre dedi doktor 5.600 gr günde 6 damla verin dedi. yalnız şimdi içeriğine baktım paraben var yaabu doktorlar buna neden dikkat etmiyo ki yaa anlamıyorum santafer adı. sizin kullandıklarınızda var mı paraben?
huzursuzluğu yok canım iyi maşallah. sağlık ocağından verdiler ilacı.
ateş düşürücüler de 6 saat diye biliyorum cnm
sağol canım,ben yarım cay kasığı verdım.6 saat sonra verırım ozaman atesı falan olursa
ozaman gece yatmadan da verebılırsın ama sen bılırsın yınede ben daha once oyle yapmıstım gece yatmdan vermstm belkı atesı cıkarda faredemem dıye,
kan ılacını dr sor canım bence o kullan derse kullanırsın
huzursuzluğu yok canım iyi maşallah. sağlık ocağından verdiler ilacı.
ateş düşürücüler de 6 saat diye biliyorum cnm
cnm sağlık ocaklarında agustos ayında toplatılmıs paraben ıcerenler bızım buraya bıdaha getırmemısler de bızımde dr muz yazdı onu aldık ama yazılarda bunlara rastlşayınca ıcerıgını okudum bızımkınde yok
yani canım sağlık ocağından verdiler derken sağlık ocağındaki doktor yazdı demek istemiştim. doktorlar parabene hiç dikkat etmiyolar canım yaa.. ilk ayında altında mantar olmuştu bi krem verdi doktorumuz baya bi kullandık. sonra bi baktım paraben yazıyo o kadar sinir oldum ki anlatamam yaa direk çöpe attım ama iş işten geçmişti kaç hafta kullandık malesefsonra yine sağlık ocağındaki doktor gaz için metsil diye bi ilaç yazmıştı onda da varmış paraben onu da sonradan farkettim. artık bütün ilaçlara bakıyorum ama hep böyle yazıyorlar neden dikkat etmiyolar yaa
kızlar aras fıskırma tarzı kusmuyo ama her emmedn sonra uyanıksa mutlaka eksımık cıkaartıyo daha ufakken yoktu bu kadar sızınkılerde cıkartıyomu
Benim oglusum da son günlerde aynı sekilde.. Oysa hic kusmayan bir bebekti. Benim teorilerim sütümüzün icerigi ve kivami değişiyor zamanla; sindirimi de etkileniyor. onlarin emme kuvveti, sekli degisiyor. memeyi cekistir, tut-burak derken hava yutuyo olabilirler ( ki bunu kuzeyin artik ustten bolca gaz cikarabilmesinden anladim) hava çıkmaya çalışırken de kusturuyo galiba biraz. Bir de sürekli bir oturma doğrulma cabası var bu da karın ici basıncı sürekli arttirip midecekti şutu yukarıya doğru zorluyor. Hepsinin toplamı omuzları ve göğsü kusmuk detaylı giysiler oluyor :))))))
suan kımsecıkler yok ama gelınce cevaplarsanz sevnırım,ates dusuruculerı kac saat arayla verebılıyoruz bılgısı olan varmı??
sağol canım,ben yarım cay kasığı verdım.6 saat sonra verırım ozaman atesı falan olursa
cnm yarım cay kasıgı az gelebılır yenıdoganda okadar kullanılıyı sen tam ver cnm
A urora cnm aksam bı lınk paylaşmıstın ya 4 damla dıye ferrum onun uretımıde durdurulmus yerını ferrum hausmann almıs bızımm kullandıgımız ondanmıs sanırım ondaan sebep verılen damla sayısı farklı