- 12 Mart 2012
- 845
- 11
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #4.781
cnm ınsalla sen basarırısın ben evdeyken basaramadım
ay 4 yegenım hem mama hem annelerını emdıler bızım uyaık kız bıberonu anlayınca ıstemedı benı
tatlım rıca etsem prospektusune bakabılırmısın paraben varmı ıcerıgınde agustos ayında toplandı bu sebepten dolayı
offf canım ben okadar uraştımki sütüm gelsin ve artsın diye ama sağdığımda hiç bizaman 20 ss nin üzerini görmedim en azından sen şimdiye kadar emzirdin bence şanslısınç..
canım ben 2 ay kadar önce 7 yaşında yaptırdım.çok korkuyordum ama şükür iyi geçti.aslında erken yaptırmayı çok istiyordum ama eşim kabul etmedi.iyi ki de etmemiş 3-4 günde iyileştik çok şükür.
bu arada izmirlimisin.ben de izmirliyim ama urfada yaşıyorum.ama çok özlüyorum izmirimi
baktım yok canım yazmıyo oyle bısey.dr a sorarım bunuda.sen ne kullanıyosun
şükrediyorum zaten canım haklısın..
ama ne biliyim işte sütüm varken biraz daha vermek için uğraşıyorum..
kızlar aras fıskırma tarzı kusmuyo ama her emmedn sonra uyanıksa mutlaka eksımık cıkaartıyo daha ufakken yoktu bu kadar sızınkılerde cıkartıyomu
haklısın tabi canım ama işte ben hani fazla üzülme diye söyledim ben kendi adıma hala çok üzlüyorum mesela ve elimden gelen herşeyi yapmama rağmen yani ne duyduysam yedim içtim ama hiç bi faydası olmadı
bazen hala acaba daha ne yapa bilirdim diye düşünüyorum..
kızlar aras fıskırma tarzı kusmuyo ama her emmedn sonra uyanıksa mutlaka eksımık cıkaartıyo daha ufakken yoktu bu kadar sızınkılerde cıkartıyomu
canım nilde kusuyo ama herzaman değil.
fakat senin yazdığın gibi yaşayan 2 arkadaşımvar onlarında bebejkleri bizim kadar ve her emmeden sonra kusuyolarmış bi arkadaşıma çok olmadığı sürece 1 yaşına kadar normal demiş diyerinede test yapalım bakalım demiş..
bu sıralar erdemde aynı durumda üstüme giycek penyem kalmıyo sayesinde hepsi kusmuklu :)
herkese hayırlı akşamlar kızlar ben kaçar
Canim ben her bebegi sevemiyorum genelde illa boyle asiri tatli olmasi lazim... Normalde butun bebekler guzeldir ama nebileyim bazilari cekiyor beni galiba..cnm benım sende benden hıc doymam bebk sevmeye hastanede falan sıra beklerken kımın bebesını görsem gıderım sankı bende yok aras mıncıklanmaktan bıktı zaten hıc bos kalmıyo
aras ancak desteklı oturuyo cnm öle kendı oturamaz ay dusuruverırım cocugu fıle daha kullanırız gıbı ablamda demıstı burdada b arkadas yazmıs ıcınde kopuk olan mantıklı geldı hem 6 aydan sonra oturma pozısyonu oluyo sevdım
cnm sızınkıde bu sekılde oluyomu bı tarafı cok uzun zevklerde bırmıs bu arada
cnm ayseye bende cok uzuldum rabbım sabır versın tutunacak dalı var en azından
haha sagol cnm ben alırken hosuma gıttı aslında pekte arastırmadım baslarda cok rahattı sımdı cok kucuk gelmeye basladı yenısı sart oldu
kızlar bizim sayfanın eski sahibi vardı ya ay_she eşi vefat etmiş
Zayıflamak isterken canından oldu - Sabah - 19 Mart 2013
Evet cnm izmirliyim izmirde yasıyorum görev icabı falanmı urfadasın ?