2012 kasım bebekleri büyüyor..

offf canım ben okadar uraştımki sütüm gelsin ve artsın diye ama sağdığımda hiç bizaman 20 ss nin üzerini görmedim en azından sen şimdiye kadar emzirdin bence şanslısınç..

şükrediyorum zaten canım haklısın..
ama ne biliyim işte sütüm varken biraz daha vermek için uğraşıyorum..

canım ben 2 ay kadar önce 7 yaşında yaptırdım.çok korkuyordum ama şükür iyi geçti.aslında erken yaptırmayı çok istiyordum ama eşim kabul etmedi.iyi ki de etmemiş 3-4 günde iyileştik çok şükür.
bu arada izmirlimisin.ben de izmirliyim ama urfada yaşıyorum.ama çok özlüyorum izmirimi

Evet cnm izmirliyim izmirde yasıyorum görev icabı falanmı urfadasın ?

baktım yok canım yazmıyo oyle bısey.dr a sorarım bunuda.sen ne kullanıyosun

o sevındım cnm agustos ayında ıcınde paraben ıcerenler toplatılmıs cnm burdada artık verılmıyo denınce bı an merak ettım
ben ferrum hausmann kullanıyoruz cnm dr muz onu verdı

şükrediyorum zaten canım haklısın..
ama ne biliyim işte sütüm varken biraz daha vermek için uğraşıyorum..

haklısın tabi canım ama işte ben hani fazla üzülme diye söyledim ben kendi adıma hala çok üzlüyorum mesela ve elimden gelen herşeyi yapmama rağmen yani ne duyduysam yedim içtim ama hiç bi faydası olmadı
bazen hala acaba daha ne yapa bilirdim diye düşünüyorum..

kızlar aras fıskırma tarzı kusmuyo ama her emmedn sonra uyanıksa mutlaka eksımık cıkaartıyo daha ufakken yoktu bu kadar sızınkılerde cıkartıyomu

kızlar aras fıskırma tarzı kusmuyo ama her emmedn sonra uyanıksa mutlaka eksımık cıkaartıyo daha ufakken yoktu bu kadar sızınkılerde cıkartıyomu

canım nilde kusuyo ama herzaman değil.
fakat senin yazdığın gibi yaşayan 2 arkadaşımvar onlarında bebejkleri bizim kadar ve her emmeden sonra kusuyolarmış bi arkadaşıma çok olmadığı sürece 1 yaşına kadar normal demiş diyerinede test yapalım bakalım demiş..

haklısın tabi canım ama işte ben hani fazla üzülme diye söyledim ben kendi adıma hala çok üzlüyorum mesela ve elimden gelen herşeyi yapmama rağmen yani ne duyduysam yedim içtim ama hiç bi faydası olmadı
bazen hala acaba daha ne yapa bilirdim diye düşünüyorum..

annelik böyle bişeymiş herhalde..
herşeyin en iyisini istemek, kendini düşünmeden önceliğin hep başkasında olması...

bu sıralar erdemde aynı durumda üstüme giycek penyem kalmıyo sayesinde hepsi kusmuklu :)

benımkıde kusuyo canım her emmeden sonra değil ama gun ıcerısınde ıllakı kusuyo emdıkten 1 2 saat sonra bıle kusuyo

canım nilde kusuyo ama herzaman değil.
fakat senin yazdığın gibi yaşayan 2 arkadaşımvar onlarında bebejkleri bizim kadar ve her emmeden sonra kusuyolarmış bi arkadaşıma çok olmadığı sürece 1 yaşına kadar normal demiş diyerinede test yapalım bakalım demiş..

cnm aras mıktar olarak cok kusmuyo ama bıldıgın eksımık kıvamı
perşembe dr muz ne dızek bakalım soru bankası her ay soruyo bakalım bu ay bu sekılde duyunca ıdrar tahlılı ıster belkı yarenım cok abartı kusardı onda ıdrar yolarında ıltıhap cıkmıstı belkı yarnden sonra arasınkı bıze az gelıyo önemsemedıkmı acaba baksana cnm yaren bu sekıldeydı $19072007344.jpg

cnm benım sende benden hıc doymam bebk sevmeye hastanede falan sıra beklerken kımın bebesını görsem gıderım sankı bende yok aras mıncıklanmaktan bıktı zaten hıc bos kalmıyo
aras ancak desteklı oturuyo cnm öle kendı oturamaz ay dusuruverırım cocugu fıle daha kullanırız gıbı ablamda demıstı burdada b arkadas yazmıs ıcınde kopuk olan mantıklı geldı hem 6 aydan sonra oturma pozısyonu oluyo sevdım

cnm sızınkıde bu sekılde oluyomu bı tarafı cok uzun zevklerde bırmıs bu arada

cnm ayseye bende cok uzuldum rabbım sabır versın tutunacak dalı var en azından

haha sagol cnm ben alırken hosuma gıttı aslında pekte arastırmadım baslarda cok rahattı sımdı cok kucuk gelmeye basladı yenısı sart oldu
Canim ben her bebegi sevemiyorum genelde illa boyle asiri tatli olmasi lazim... Normalde butun bebekler guzeldir ama nebileyim bazilari cekiyor beni galiba..

Nebilim sekercim bizimki oturuyor ya sanki senlede oyle oturma muhabbeti gecmisti.. gerci kendi basina cok uzun oturmuyir ama biyere yaslanirsa guzel oturuyor...

Canim e bebekte dun gordum ama adi ne bilmiyorum kuvetede konuyordur sanirim bebegi icine yari oturur vaziyette yatiriyorsun oyle biseyde alabilursin..
Bi ara pc ye oturdugumda sana resmini koyayim bi bakarsin belki Seninde ilgini ceker...

zeynoo cnm gırdıgınde mutlaka yazarsan sonucu sevınırım yarına mısafırım var bu aksam pek buralarda olamam gece mutlaka okurum ınsaall guzel haberlerle gelırsın cnm

selam kızlar

biz bugün tam 4 aylık olduk. aşılarımızı da olduk bugün. şimdilik ateşi yok ama şurup versem mi acaba ben farketmeden yükselir diye korkuyorum.

biz de demir damlasına başlayacağz. kilosuna göre dedi doktor 5.600 gr günde 6 damla verin dedi. yalnız şimdi içeriğine baktım paraben var yaa:KK52: bu doktorlar buna neden dikkat etmiyo ki yaa anlamıyorum:KK52: santafer adı. sizin kullandıklarınızda var mı paraben?

X