2012 kasım bebekleri büyüyor..

ben de ferrum h. Kastetmiştim. Aras erken ya da düşük kilolu mu doğmuştu? Belki o yüzden size o sekilde başlanmış olabilir. Veya sen anemim var dıyordun ya ondan da olabilir.. Takip eden doktorunuzun vardır bir bildigi mutlaka :KK66:

tatlım lınkte ferrum u baz almıstı ondan dedım zaten 2011 de ferrum h.yokmus yazı 2011 e aıt ayy bu cocuklar bızı uzman edecek

cnm aras 37 haftalık doğdu ama 3780 geldı dunyaya

kızlar kan ılacını ınceledım bırazda uretım tarıhı 2008,son kullanma tarıhıde 8.2013 .cok olmamsmı uretılelı ıcıme kurt dustu valla napsamkı 5 ay sonrada bıtıyo kullanmı
Ayyy tam annelik endişesi iste yaaaa! :KK66:) bundan sonra hep boyle olacağız di mı? Merak etme.. Bildigim kadarıyla ilaçlar da yiyecekler gibi süresi gecmis ilaç kullanma riskine karşı son kullanma tarihleri biraz one alınarak etiketleniyor. Ama tabii süreyi geçirmeyelim yine de!

Ayyy tam annelik endişesi iste yaaaa! :KK66:) bundan sonra hep boyle olacağız di mı? Merak etme.. Bildigim kadarıyla ilaçlar da yiyecekler gibi süresi gecmis ilaç kullanma riskine karşı son kullanma tarihleri biraz one alınarak etiketleniyor. Ama tabii süreyi geçirmeyelim yine de![/QUOT
dımı canım annelık ıste napıyım endıse ettım bıran :))))))evet hep boyle olacaz .sağol canım bılgılendrdığın ıcın

cnm arasta uzun sure yaptı 2 haftadır unuttu cok sukur uyurken yada ayakta gezerken emzır cnm
inşallah bizimkide geçer cnm sağol

benim oğlum hiç emmiyor , kapatıyor ağzını sımsıkı sabah bir emiyor uyku sersemi sonra ikindileyin zorla emzirdim hala emme isteği yok , emzirmeye çalıştığımda yine almıyor =(
ah canım seninki daa kötüymüş desene 4 saat aç durabilir ama sonrasında mutlaka yemesi lazım şimdi nasıl
Kızlar canım çok sıkkın aşırı moralim bozuk oğlum bugun sadece 3 kez emdi sabah öğleden sonra ve akşam şuanda aç kucağımda uyuyor ama emmiyor basıyor çığlığı. üstelik kilosu düşmüş şok oldum 6 dan 5700 e düşmüş yarın sabah erkenden kalkıp hastaneye gidiyorum eşimin gelmesini falan bekleyemem artık şuan ağlıyoum imkanım olsa şuan çıkıp gidicem yani o derece inşallah oğlumda kötü birşey yoktur bu akşam rengide bembeyaz sanki korkudan kucağımdan indirmiyorum
canım hkalısın üzülmekte inşallah bir rahatsızlığı olmasında kilo sorund değil sonuçları yaz canım.

kızlar aras fıskırma tarzı kusmuyo ama her emmedn sonra uyanıksa mutlaka eksımık cıkaartıyo daha ufakken yoktu bu kadar sızınkılerde cıkartıyomu

benim oğlumda hr emmeden sonra kesik kesik çıkartıyor.canım bu arada aras aylık olmuş maşllah. ay daha dün doğurduk sanki.doğum anımı hiç unutmuyorum çok güzeldi....

tatlım lınkte ferrum u baz almıstı ondan dedım zaten 2011 de ferrum h.yokmus yazı 2011 e aıt ayy bu cocuklar bızı uzman edecek

cnm aras 37 haftalık doğdu ama 3780 geldı dunyaya

:KK66:))) Heh! Cozduuuuk! Sınırda preterm sayılıyor seninki, o yüzden herhalde. Naapalim? Anne olmak bildiklerini bir daha öğrenmek, bilmediklerini tez yazacak kadar araştırmak demekmiş :KK66:)))

inşallah bizimkide geçer cnm sağol

ah canım seninki daa kötüymüş desene 4 saat aç durabilir ama sonrasında mutlaka yemesi lazım şimdi nasıl

canım hkalısın üzülmekte inşallah bir rahatsızlığı olmasında kilo sorund değil sonuçları yaz canım.

Benim oğlumda hr emmeden sonra kesik kesik çıkartıyor.canım bu arada aras aylık olmuş maşllah. Ay daha dün doğurduk sanki.doğum anımı hiç unutmuyorum çok güzeldi....

evet cnm ya yavrum 5 aylık oldu bısey anlamadım keske benımde dğum anım bu kadar guzel olabılseydı cnm dusunsene 6 sene önce yarende doğumhanede kameralar fotograflar bınbır cosku arasta acılen hazırlanmıs bı amelıyathane cacuk ve kalp dru kapıda merakla gösmeyı bekleyenlerden ucurularak göturulen bı bebek ve kapıda bekleyen ambulans
sukur rabbım onu bagısladı bıze cnm ama hıc hayalımde böyle bı doğum anısı yoktu

YARIN MISAFIRIM VARRR HAZIRLIK YAPMAM LAZIM AMA BENIM SIPAM NE ZAMn mısafır gelck aman uyusun ıs yapayım desem stresı yansıyo her gun öğlen 3 4 saat uyuyan evlat bugun 1 saat 15 dkkada ayaktaydı
sızde stres olunca bebıslerınıze yansıyomu

YARIN MISAFIRIM VARRR HAZIRLIK YAPMAM LAZIM AMA BENIM SIPAM NE ZAMn mısafır gelck aman uyusun ıs yapayım desem stresı yansıyo her gun öğlen 3 4 saat uyuyan evlat bugun 1 saat 15 dkkada ayaktaydı
kolay gelsın canım sana ,valla bebıslerle mısafıe ağırlamak bıraz zor oluyo.benım kı benım ısım varken uyumaz yokken uyur

Aynen! Bi isim mı var ya da bi yere mı gideceğiz..uslu oğluma bi haller oluyo. Uyumuyor, kucak istiyor..sanki "anne bırak bu isleri, sen hep benimle ilgilen!" der gibi. Baskası boyle mani olsa gıcık olurdum, ama oglus yapınca amaaan benim de canıma minnet..seve seve, öpe öpe aksatıyorum isleri :KK66:

Aynen! Bi isim mı var ya da bi yere mı gideceğiz..uslu oğluma bi haller oluyo. Uyumuyor, kucak istiyor..sanki "anne bırak bu isleri, sen hep benimle ilgilen!" der gibi. Baskası boyle mani olsa gıcık olurdum, ama oglus yapınca amaaan benim de canıma minnet..seve seve, öpe öpe aksatıyorum isleri :KK66:

haha aynen bende cnm o moddadyım elbet uyuck en kotu gece gec yatarım yarın sabahtanda babasına attımmı tamamdır

Aynen canım benimki daha evhamlı sanki benden :)bide bebekli olunca uzun misafirleri sevmiyor insan onlarla işgilenmekten ihmal ediyoruz minik yavruları

Aynen canım benimki daha evhamlı sanki benden :)bide bebekli olunca uzun misafirleri sevmiyor insan onlarla işgilenmekten ihmal ediyoruz minik yavruları

doğru dıyosun cnm ay bıde ıster ıstemez ınsanda sey oluyo rahat gözukmeye calısıyosun tamamdır duzen oturumstır gıbı ınsan bı sıkıyo kendını
Allatan yarın gelenler arasında ananem ablam var ablam yardım eder ananemede verırım salıncagın ıpını sallar durur bıde nınnı patlattımmı tamamdır

Evet ya! Suçluluk duygusu hic mı pesini bırakmaz insanın? Misafirlere ilgilenince..bir yere gidince..onunla oynamak yerine is yapınca..azıcık altını değiştirmeyi uzatınca.. Yatakta üstü açık görünce..hele bi de ağladıklarında o guzel gözlerinden boncuk boncuk yaslar yanaklarında durunca...

Evet ya! Suçluluk duygusu hic mı pesini bırakmaz insanın? Misafirlere ilgilenince..bir yere gidince..onunla oynamak yerine is yapınca..azıcık altını değiştirmeyi uzatınca.. Yatakta üstü açık görünce..hele bi de ağladıklarında o guzel gözlerinden boncuk boncuk yaslar yanaklarında durunca...

birde uyandığında odada yanına hemen gitmediğinde benimki battaniyesine snoopydeki john Brown gibi bir sarılıyor , birde alt dudağını bir büküyor içim acıyor .
benimki bu günlerde dilini dışarı çıkarıyor çok komik çok tatlı oluyor , dil dışarıda geziyoruz =)

birde uyandığında odada yanına hemen gitmediğinde benimki battaniyesine snoopydeki john Brown gibi bir sarılıyor , birde alt dudağını bir büküyor içim acıyor .
benimki bu günlerde dilini dışarı çıkarıyor çok komik çok tatlı oluyor , dil dışarıda geziyoruz =)

ay bızımkıde tukuruk puskurtuyıo yıyesım gelıyo o dudakları

Ehehe :KK66: benimki de battaniyesini minciklayip duruyor. Dil olayı tam tersi bizde, dilini emıyor. Bazen de alt dudağını tamamen ağzının icine alıyor..boyle "EYVAH!" Der gibi :KK66:))) her halleri o kadar tatlı ki..Allah'a cok şükür!!

tükürük püskürtmeside ayrı kıyafet dayanmıyor =)

Ehehe :KK66: benimki de battaniyesini minciklayip duruyor. Dil olayı tam tersi bizde, dilini emıyor. Bazen de alt dudağını tamamen ağzının icine alıyor..boyle "EYVAH!" Der gibi :KK66:))) her halleri o kadar tatlı ki..Allah'a cok şükür!!

kızlar n e kada rguzel dımı bı canlının buyume gelışmesıne bu sekılde tanık olmak ona emek vermek onu buyutmek ah yarenıme bakıyorumda n e zman buyudun be guzel kızım

X