- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
- #4.761
kızlar hazır 4 kısı bulmusken sorayım sızlere nasıl fıle kullanıyorsunuz bızım fılemız pert oldu arasın totosu dısarıda kalıyo böyle daha genıs kullanıslı bıseye ıhtıyacım var önerebılecegınız marka model vardı aras cok memnun gercı ayakları copcop suya vuruyo ama ben rahay yıkayamıyorum
durum bundan ıbaret
kızlar hazır 4 kısı bulmusken sorayım sızlere nasıl fıle kullanıyorsunuz bızım fılemız pert oldu arasın totosu dısarıda kalıyo böyle daha genıs kullanıslı bıseye ıhtıyacım var önerebılecegınız marka model vardı aras cok memnun gercı ayakları copcop suya vuruyo ama ben rahay yıkayamıyorum
durum bundan ıbaret
kızlar bizim sayfanın eski sahibi vardı ya ay_she eşi vefat etmiş
Zayıflamak isterken canından oldu - Sabah - 19 Mart 2013
hatırlıyorum ayşeyi bebek için uraşıyodu ve bebeğide olmuş çok şükür 2 buçuk aylıkmış ama babası malesef bebeği görmemiş inanmıyorumya mekanı cennet olsun..
ayşe için çok zor bi süreç olmalı allahım yardımcısı olsun..
ayyy tryin senin o tombis bacaciklarini..
Songul kiz ben tutamam isiririm bunun her yerini acmisin koymussun boyle fotoyu .. Hele bi yakin olsa isirirdim minciklardim her bi yanini...
Benim bebeler bikti benden minciklamamdan isirmamdan...
Canim artik file alma bence oturuyorda artik sen kuvet sungeri al o guzel totosu acimasin otursun ona...
Ben oyuncak alcam kuvetine havalarda isiniyor banyolar uzayacak artik...
cnm sızınkıde bu sekılde oluyomu bı tarafı cok uzun zevklerde bırmıs bu aradaküvetimizin rengide filemizde aynıymış :)) biz kullanıyoruz daha.. Annemle ikimizi yıkıyoruz ama
kızlar bizim sayfanın eski sahibi vardı ya ay_she eşi vefat etmiş
zayıflamak isterken canından oldu - sabah - 19 mart 2013
ayy çok tatlııı =) aras a bakmaktan fileye bakamadım hiç yaren =)
ben en ucuz fileden kullanıyorum her markanın en ucuzu aynı minidamla, babyjem vs sırf file şeklinde ...
kızlar bugun aşı oldu bebeğim cok ağladı yavrum.kan ılacı verdıler sağlık ocağından 9 damla dedı hemsıre,9 damla cok değilmı 6.5 kılo bebeğim.ben 6 damla verıcem sımdı persembe dr gıdıcem ozaman sorarım dr o ne derse artık
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.
1 haftadır sütümün azaldığını hissediyorum.
bizim sıpa biberona alıştığı için emerken kavga ediyoruz zaten..
uykusuzluk, yorgunluk var bunlar etkiliyo sütü ama
artırmak için tavsiyelerinizi bekliyorum
hafta sonları var gellmessen valla bu sefer bozuşacaz
cnm okudugum tum dr yazılarında kg basına 1 damla dıyorlar aras 8.5 tu 8 damla dedı dr ama kg den dolayımı onu sormadım
burda saglık ocagında artık bıze vermıyolar dedı cnm bız zaten 1 hafta öncesınde almıstık hangı marka verdıler cnm agustosta ıcınde paraben olanları toplatmıslardı
tatlım acaba emme olayı azaldıdından dolayımı azaldıkı
moralını bozmk ıstemem cnm ama yaren 4 aylık oldugunda bıberonun tadına varmıs ve benı emmek ıstememıstı sonunda yaren galıp geldııı 6 ay dolana kadarda sagarak verdım
ferro sanol verdıler ,aç karnına 9 damla dedı ama ben bı dr soracam oyle verıcem
bıraksam zaten emmeyecek sıpa, ama zorla emsin diye uğraşıyorum valla.
süt hemen gelmediği için ağlıyo ama bende evdeyken biberonla vermek istemiyorum.
1 aydır bu şekildeyiz ama bu hafta azaldı sütüm
ben ne yedim içtim artsın diye humana still kadar etki etmedi hiçbirşey ....
kızlar bugun aşı oldu bebeğim cok ağladı yavrum.kan ılacı verdıler sağlık ocağından 9 damla dedı hemsıre,9 damla cok değilmı 6.5 kılo bebeğim.ben 6 damla verıcem sımdı persembe dr gıdıcem ozaman sorarım dr o ne derse artık
cnm okudugum tum dr yazılarında kg basına 1 damla dıyorlar aras 8.5 tu 8 damla dedı dr ama kg den dolayımı onu sormadım
burda saglık ocagında artık bıze vermıyolar dedı cnm bız zaten 1 hafta öncesınde almıstık hangı marka verdıler cnm agustosta ıcınde paraben olanları toplatmıslardı
tatlım rıca etsem prospektusune bakabılırmısın paraben varmı ıcerıgınde agustos ayında toplandı bu sebepten dolayı