2012 kasım bebekleri büyüyor..

gunaydın kaasım annecıklerı bugun benımmpamugum rekor kırarak erkenden kalktı
gecenın ıkısınde yatmıs bırı olarak boncuk gözlerının ıcıne baktım uyusun dıye ama nafıle
yataktan tukuruk puskurtme seslerı gelınce umudumu kaybettım
sabahn korude olsa o gulucukler herşeye bedel
ıyıkı var benım mıs kokulu yavrucuklarım

o sıpayı yerim been

meraba kizlar
uzun zamandir giremiyordum kizim grip oldu devamli uyarmama ragmen kardesinden uzak durmadi minik oglumda bulasti malesef grip oldu burnu tikandi oksuruk hapsirik ates cok kotu oldu acil doktora goturduk bi dr hiriltsida var dedi bi suru ilac kulandik tam iyi oldu derken dunden beri kusuyor, terliyor ve atesi cikiyordu bugun dr goturduk malesef hiriltisi ilerlemis bronsit baslangici dedi :KK43: sabahtan beri yatirdilar serum ve buhar veriliyor bebisim perisan oldu daha kac gun yaticag belli degil kizlar lutfen bizim icin dua edin ve lutfen siz siz olsun yavrulariniza hasta olan grip olan kimseyi yaklastirmayin

çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda atlatır minik kuzucuk..

Kızlar canım çok sıkkın aşırı moralim bozuk oğlum bugun sadece 3 kez emdi sabah öğleden sonra ve akşam şuanda aç kucağımda uyuyor ama emmiyor basıyor çığlığı. üstelik kilosu düşmüş şok oldum 6 dan 5700 e düşmüş yarın sabah erkenden kalkıp hastaneye gidiyorum eşimin gelmesini falan bekleyemem artık şuan ağlıyoum imkanım olsa şuan çıkıp gidicem yani o derece inşallah oğlumda kötü birşey yoktur bu akşam rengide bembeyaz sanki korkudan kucağımdan indirmiyorum

canım hemen sonucu yaz bize ama inşallah bişey yoktur emmediği içindir..

kızlar herkese günaydın geçmişi okuyayım dedim ama pek mümkün olmadı umarım keyifleri yidir sizin ve kuzucukların?
bizim sıpada busabah 5 45te ayaktaydı hey allahımya bide konuşuyo utanmadan hehehe:
ayyyy çok özlüyorum çokkk:)

çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda atlatır minik kuzucuk..

canım hemen sonucu yaz bize ama inşallah bişey yoktur emmediği içindir..

kızlar herkese günaydın geçmişi okuyayım dedim ama pek mümkün olmadı umarım keyifleri yidir sizin ve kuzucukların?
bizim sıpada busabah 5 45te ayaktaydı hey allahımya bide konuşuyo utanmadan hehehe:
ayyyy çok özlüyorum çokkk:)

ay bıde ben arası erken kalktı sanıryorum bu sabah daha erkencılerımızde varmıs

kızlar hazır 4 kısı bulmusken sorayım sızlere nasıl fıle kullanıyorsunuz bızım fılemız pert oldu arasın totosu dısarıda kalıyo böyle daha genıs kullanıslı bıseye ıhtıyacım var önerebılecegınız marka model vardı aras cok memnun gercı ayakları copcop suya vuruyo ama ben rahay yıkayamıyorum

durum bundan ıbaret

Eklentiler

• $IMG-20130317-WA0014-1.jpg
    $IMG-20130317-WA0014-1.jpg
    94 KB · Görüntüleme: 16
kızlar hazır 4 kısı bulmusken sorayım sızlere nasıl fıle kullanıyorsunuz bızım fılemız pert oldu arasın totosu dısarıda kalıyo böyle daha genıs kullanıslı bıseye ıhtıyacım var önerebılecegınız marka model vardı aras cok memnun gercı ayakları copcop suya vuruyo ama ben rahay yıkayamıyorum

durum bundan ıbaret

Allahımmm..
Ya onun tostos bacaklarını ısırmak istiyorum..
Allah korusun yaa:nazar::nazar:

durum bundan ıbaret

maşallah benim tosunumaaa ben fileyi belisten almıştım songül orada güzel modeller var

canım bbenim filemde seningibiydi bizde bitane parçaladık bu 2. ama ben yine aynını aldım.
zaten yakında oturacaklar fileihtiyacımız kalmıyacak diye
ama bu köpüklüler varmış yani içi köpük olanlar onlarıda çok öneriyolar hatta yanlız yıkıyosan çok daha idaal canım
ayyy bu arası bizim için bi öpüver bacaklarından nil çok seviyo bacaklarından öpülmeyi..::)

Herkese gunaydin. Biz dun ankaraya anneannemize geldik.
Songul bizim filede kucuk gelmeye basladi ama ne alacagimi bende bilmiyorum

Herkese gunaydin. Biz dun ankaraya anneannemize geldik.
Songul bizim filede kucuk gelmeye basladi ama ne alacagimi bende bilmiyorum

günaydın .
bizde nisanda ankaraya arkadaşımıza gelmek istiyoruz ama ben nille pek cesaret edemiyorum açıkçası yolculuk yapmaya nasıl geçti sizin yolculuğunuz?

durum bundan ıbaret

Ay yarencigim bizim de durum aynen böyle:-) poposu disarida kaliyor . Yenisini almaya gerek var mi ki? Ne zamana kadar filede yikariz?:26:

Kızlar canım çok sıkkın aşırı moralim bozuk oğlum bugun sadece 3 kez emdi sabah öğleden sonra ve akşam şuanda aç kucağımda uyuyor ama emmiyor basıyor çığlığı. üstelik kilosu düşmüş şok oldum 6 dan 5700 e düşmüş yarın sabah erkenden kalkıp hastaneye gidiyorum eşimin gelmesini falan bekleyemem artık şuan ağlıyoum imkanım olsa şuan çıkıp gidicem yani o derece inşallah oğlumda kötü birşey yoktur bu akşam rengide bembeyaz sanki korkudan kucağımdan indirmiyorum

canım çok sıkma kendini.bence önemli bişey değildir.bebekler zaman zaman farklılaşabiliyor.olmadı mama veririsin biraz açsa onu yer zaten.

X